Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 8 Februarie 2025 sunt:
am vazut recent un film si nu imi pot aduce aminte cum se cheama sau cine juca in el dar stiu "povestea" E vorba despre un agent FBI trimis sub acoperire sa fie politist si sa jnvestigheze...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme cu negri(comedie).
Caut un serial care a fost difuzat pe PRO TV acum ceva vreme. Cunosc următoarele detalii despre el: - gen investigație - personajele principale erau 2 detective (Laura și înca o tipă) - Laura...? (mai mult)
Salut, Cine ma poate ajtua cu ceva seriale gen Supernatural,cu fantome, demoni etc
Stie cineva când apare sezonul 2 din 21 thunder? Dau funda ❤️
Buna, stiti niste filme la care plangi...in afara de: a walk to remamber, the notebook, hachiko si dear john ca alea le-am vazut deja.
Un film asemănător cu Hot Summer Nights vă rog, sau măcar sa fie de drama dragoste si cu un sfârșit trist si cu adolescenți.
O intrebare: in ce ordine sa văd filmele X - MEN? Sa aibe legatura povestile lor. Funda :)
Vreau sa merg la filmul Transformers 6(cel cu Bumblebee) și voiam sa va întreb dacă este necesar sa ma uit și la celelalte 5 filme din serie, adica se leagă de povestea din celelalte 5? ...? (mai mult)
Vreau si eu filme asemanatoare cu "Shooter" serialul nu filmul.
Care îmi spune despre ce e vorba in serialul Containment? Dau funda
Hei! As vrea niste idei de filme drama, mystery si daca are si putina romanta cu atat mai bine. Nu vreau filme de genul, , A star is born, , sau alte filme romantice in principiu de mister si daca se...? (mai mult)
Am vazut un fim acum ceva vreme si as vrea sa il revad insa nu imi amintesc numele lui. Era un film in care protagonistul avea o boala ciudata (mostenita de la tatal sau) prin care putea sa se intoarca...? (mai mult)
Mi- am luat un Asus de ajun si am vrut sa caut serialul pretty little liars si nu imi aparea subtitrarea deloc, chiar daca le cautam pe telefon si imi aparea. Am cautat pe fsonline si pe tvhub....? (mai mult)
Am văzut mai de mult un film de groaza cu un grup de adolescenți care sunt provocați de un prezentator al unei emisiuni, dacă îmi amintesc bine, sa intre intr o casa/închisoare și sa ...? (mai mult)
Salutare. Știe cineva unde pot sa vad reclama de la Vikingii de pe. History? Îmi place negativul, dar nu mi- l recunoaște shazamul. Sau știe cineva melodia? Mersi anticipat și clasica fraza:dau...? (mai mult)
Recomandati-mi filme asemanatoare cu Sand Castle, Hacksaw Ridge sau seriale precum SIX sau GENERATION KILL. Mai pe scurt, filme cu rozboi, echipe SEAL, US Army, teroristi, Afganistan,Irak, etc.
Vreau si eu idei de filme de genul,,I still se you,,;,,Midnight sun,,;,, The duff,,. Multumesc anticipat!
as vrea sa incarc filme cu subtitrari pe anumite site-uri si as vrea daca se poate sa si castigi din asta ceva daca e posibil ce imi recomandati mersi
Știți dacă the legend of the legendary heroes va avea un sezon 2?
Buna TPU vreau si eu o lista cu site-uri de desene animate dublate in romana
Cine stie un anime la fel ca Mirai Nikki ( ma refer la un anime cu o fata yandere in genul lui Yuno )
Un film sau un serial( in afara de 3msc partea 1 si 2) despre povești de dragoste intre o fata si un baiat care e motociclist? Mulțumesc
Buna acum ceva timp am văzut un film care se petrecea în România mai exact București erea film de acțiune în unele scene se vedea casa poporului și în fazele cu urmăririi ereau mașini vechi ...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme cu mutanti. Nu stiu ce categorie sunt dar vreau neapărat, am văzut aseară testoasele ninja si mi-a placut povestea.
Salut. Cine îmi poate recomanda un serial? De acțiune sau triller, sa fie fain și să nu te mai poți opri din vizionat.
Am citit cartea married to the prnce of darkness Şi aş dori să ştiu, Pe ce site pot urmări filmul cu acelaşi titlu?
Hei Aveti idee daca aplicatia Netflix consuma multi mb?
Stie cineva unde gasesc Animeul Hagure yuusha no estetica sezon 2 in japoneza no sub sau no dub? Stiu japoneza dar nu gasesc nicaieri ep din swzonul 2.
Ce filme indie v-au placut?
Imi puteti recomanda filme thriller sau de actiune care v-au placut si se difuzeaza acum pe hbo go?
Hei Tpu.Stiti vreun film gen "Cabina de saruturi" sau "Tuturor băieților pe care i-am iubit" sau "#Realityhigh"? Sa fie cu adolescenti.
Hei! Știe cineva care e legătură dintre filmele(2) Phrometeus și filmele Alien? Eu cred ca e o legătură și nu prea știu care deoarece la Phrometeus 2 titlul e Alien:(...) ca și cum ar face parte...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie seriale coreene cu subtitrare in romană. Multumesc!
Pe YouTube tot apare ca reclamă la videoclipuri un anunț cu riverdale cu o melodie frumoasa rău pe fundal îmi puteți spune cum se numește?
Am vazut mai de mult un film pe NationalTV, s-a spart stratul de ozon si venea un aer rece care ingheta totul, imi poate spune cineva cum se numeste? Multumesc.
astazi am vizionat filmul Avengers: infinity war a avut un final destul de tragic, ma intreb, va exista si partea a doua din acest film?
Am vazut de curand la TV un film.Era la o ferma cu o familie bogata si una modesta.Familia bogata avea gemene+ un baiat, iar cea modesta avea o fata.Fata era prietena cu una dintre gemene.Fata ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva, va rog, cum pot vedea filme de pe telefon sau pc pe smart tv (fara cablu)? Am tot incercat sa instalez programe pe telefon dar putine filme mi- au mers, asadar, ...? (mai mult)
Hei. Stie cineva ce are anime kage de nu merge? ????Am incercat si pe 2 telefoane si pe laptop. Vreau sa ma uit la ultimul episod din tokyo ghoul!
Cine stie cum se numeste filmul cu actorii astia 2? https://m.youtube.com/watch?v=2xWW-ZZsC5Q
Acum vreo 2 ani au difuzat astia de la ProTV un film cu Macaulay Culkin. Initial am crezut ca e Singur Acasa 4, dar cautand acum pe net am realizat ca Singur Acasa 4 e cu totul altceva. Filmul...? (mai mult)
Niste filme cu oameni bolnavi psihic gen depresivi sau bipolari?
Va plac filmele mai vechi sau preferati doar ce e nou?
M am uitat la ultimu trib si am obs ca ei intodeauna gasesc ceva cred eu doar pentru vizionari sau zic asa adica prima data a fost dorian cu picioru bine aia a fost real dar a fost acum cred 1 sapt cu ...? (mai mult)
Când apare Creed 2 online?
Stiti cumva când se va lansa cartea " The Queen of Air and Darkness " de Cassandra Clare la noi in Romania? Am citit cele 13 cărți ale ei și sunt super! Sper ca ma puteti ajuta! Mulțumesc anticipat!...? (mai mult)
Care este ordinea seriilor pokemon si unde le pot gasi subtitrate în romana si întregi? Si mai am o intrebare: de ce atunci când te uiți la filme online inainte sa le dai play intri in ...? (mai mult)
Am vrut să caut un film, dar nu imi aduc aminte cum se numeste. Era despre o bandă de adolescenti pe care ii urmarea politia. Regizorul era roman, iar totul se petrecea in Italia. Stiu ca odata...? (mai mult)
Stie cineva cand va fi continuata seria Game of Thrones?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!