Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 8 Februarie 2025 sunt:
Știe cineva un film cu o fată care trebuia să se căsătorească și erau doi bărbați care o curtau, unul mai tânăr și unul mai în vârstă, iar ea fuge prin pădure, iar cel mai în vârstă...? (mai mult)
Caut filme și desene animate in Germana cu subtitrare in Romana...cine mă poate ajuta?
Recent m- am uitat la filmul "Summer of 84" si mi- a adus aminte de un alt film. Era vorba tot de un băiat (adolescent) care, din camera lui putea sa vada in camera vecinei lui ( o adolescenta care arata...? (mai mult)
Spuneti-mi un film lacrimogen in afara de Hachiko, va rog! Cat se poate de repede!
Caut si eu seriale pentru copii de 10-15 ani va rog!
Stiti un film gen "Love, Simon" sau gen "Call Me Your Name"? Sau un film gay care v-a placut foarte mult. Multumesc anticipat
Hei! Caut seriale pentru copii......pt ma plictisesc daca stiti filme pentru copii de 10- 14 ani va rog sa imi spuneti(nu conteaza daca sunt in engleza dar trebuie macar subtitrate) nu gasesc filme asa...? (mai mult)
Ceva filme faine cu si pentru adolescenti? (intelegeti ideea) preferabil de dragoste
Imi puteti recomanda niste seriale, care sa nu fie horror? Multumesc
Serialul preferat? Am terminat episoadele din Lucifer și as avea nevoie de noi recomandări.
Bună TPU! Am făcut o rezervare la cinema, pentru 3 persoane. Când ajung la casă cum trebuie să ma adresez? Trebuie doar sa spun ca am făcut o rezervare si sa prezint codul?
Cine imi poate recomanda cateva filme sau seriale bune?
Buna ziua as vrea sa stiu ce imi trebuie sa imi creez propriul film
Dupa avengers infinity war part 1, ar trebui vizionat capitan marvel sau nu are legatura!?
Caut un film de prin 2011- 2012 nu sunt sigura in care o clădire este prăbușită de o asasina bucătar iar după aceea ea este pusă pe o roata care se învârte ca sa ajungă in apa foarte rece....? (mai mult)
Canale de Youtube amuzante italiane?
Salut, în seara asta s-a terminat Tokyo Ghoul și voiam să știu dacă va mai avea o continuare.
Cum reusesc actorii sa memoreze replicile întinse pe zeci sau sute de pagini? sunt foarte curioasa, dau funda!
Am văzut un film animat acum câțiva ani în care mama unui copil era rapita de extratereștri iar, baiatul a mers sa o salveze. Stie cineva cum se numeste?
ține minte careva serialul de Jetix cu vânători de monștri? Un tip crea tot felul de creaturi și 4 tipi le învingeau. Cum se numește serialul? Ps. apăruse și pe Prima Tv într- o ...? (mai mult)
Salut, stie cine- va cum se numea un film despre 2 surori gemene care se intalnesc intr- o tabara? Una din ele era mai bogata si un saraca. Acestia au facut schimb de parinti si inspre final parintii ...? (mai mult)
Salut, ma ajutati sa gasesc un film? Este vorba de un tata vitreg care are doi copii, baiat si fata(din partea mamei) acesta ii duce undeva cu masina si copii fac o pancarda unde spun ca au fost rapitii...? (mai mult)
cat o sa mai fie derulat serialul supernatural? sau sezonul 14 este ultimul?
Hello Am vazut mai demult un film a carei actiune se petrecea in Evul Mediu. O tipa a fost acuzată de vrajitorie si trebuia dusă nu mai stiu unde si ucisa. Fata asta pare o persoana buna si victima...? (mai mult)
Salut, am vazut mai demult un film cu o tanara vrajitoare care se muta cu unchiul ei intr- un oras nou.Iar ea se indragosteste de un baiat de la scoala, dar unchiul ei nu este de acord pentru ca s- ar...? (mai mult)
Seriale de război sau oameni care trăiesc în spațiu iar apoi ajung pe pământ știți? Va mulțumesc tuturor!
Când apare sezonul 4 din Riverdale?
Eu nu prea ma uit la filme dar as vrea sa vad in seara asta un film frumos de Craciun. Imi puteti recomanda unul care v-a placut foarte foarte mult? Multumesc
Este vreo emisiune de divertisment acum de Craciun? Va rog, dau funda daca stiti ceva bun
Un film asemanator cu jocul "Detroit"?
Seriale care merita urmarite? Sunt la zi cu Supernatural, Game of Thrones, Teen Wolf, Prison Break si Dexter In prezent m-am apucat de Dr.House. Seriale de genu Super puteri, monstri, dragoste
Imi puteti recomanda niste seriale bune? De preferat sa fie seriale psihologice
Buna TPU cine poate sa-mi spuna niste filme cu puscariasii sau cu oamenii inchisi in puscarie gen cum sunt filmele Offender 2012 sau Shot Caller 2017 daca le stiti? DAU FUNDA.
Care este cel mai bun film de Craciun pe care l-ati vazut? Nu conteaza ca e horror sau family friendly. Doar sa fie in tematica de Craciun...
Stie cineva in ce ordine trebuie sa vad The walking dead si Fear the walking dead? Am auzit ca sunt in paralel si ma gandeam ca trebuie sa le si vedem in paralel sau ceva de genul :)). Sau nu conteaza...? (mai mult)
Ce se întâmplă în Beasts of No Nation? Am văzut filmul, am căutat pe siteuri în engleză și am înțeles că nu este o poveste reală dar pe mine mă interesează: Agu își omoară mama sau...? (mai mult)
Un film tare actiune, inspirat din fapte reale ceva?
Imi poate spune cineva in ce zile se difuzeaza emisiunea Castig Romania de pe TVR 2?
Salut lume! Oare unde pot gasi sezonul 9 din Trasniții? Nu am dat nicaieri de el????
Am vazut de curând un serial pe HBO cu femei ce erau obligate să rămână însărcinate pentru familiile bogate si sa fie sclave, dar nu mai stiu cum se numea. Ma poate ajuta cineva?
Cine imi poate recomanda si mie un serial sau un film? As vrea sa vad filme sau seriale făcute după bestsell-uri sau dupa alte cărți, nu conteaza in mare parte asta. Sa fie filme bune!
Mi- am facut abonament la Netflix si nu am gasit pe acolo nici unul din filmele cautate de mine. Sunt doar filme de care n- am mai auzit. Cei care aveți abonament la Netflix, puteti sa- mi recomandati...? (mai mult)
Pe Netflix poți plăti și in lei sau doar în euro?
Siti cumva daca si cand va aparea sezonul 4 din Lucifer
Acum mulți ani a fost un film pe cartoon network. La început nu erea animat, la început erea un om care construia ceva pentru copilul lui, acesta a rămas fără cuie si.l trimite pe copil să cumpere...? (mai mult)
Vreau vreau film cu adolescenți în care apare bullyng-ul ceva gen Worriors gate sau Duff
Filme de Craciun ♥
Ma poate ajuta cineva cu o subtitrare pentru Night School 2018? Astept de o luna si nu mai apare
Bunaaa. Ce parere aveti despre Netflix? E ok? Are filme bune?
Asteptati ecranizarea la Suge-o, Ramona? :))))) https://youtu.be/EykqSLTbYaU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!