Ce seriale merita urmarite la momentul de fata? Urmaresc Game of Throne, Dexter, Dr.House, Supernatural si Prison Break. Care serial v- a placut cel mai mult? As vrea si o scurta descriere, facuta...? (mai mult)
Filme de genul wolf creek,hostels, rest stop filme cu adolescenti care pleaca in vacante si se termina prost. Poate nu am vazut unul dar nu cred. Funda cel mai bun raspuns
Am setat limba pe net flux romana și avea subtitrare la unele filme în romana, dar vad ca acum nu îmi mai apare romana nici măcar la filmele care acum ceva timp aveau. Cum pot sa fac sa îmi apară...? (mai mult)
Cum pot gasi un film stiind doar ce se se intampla in el?
as vrea sa stiu ce inseamna OVA in anime. Adica dupa ce un anime s-a terminat am vazut ca mai este si un episod pe nume OVA
Un film despre seceta/prea multa zapada (nu imi vine acum cum se numeste) chestii de supravieturie dar sa aiba ce am zis mai sus daca are si ceva zombii e perfect! Multumesc
A iesit titanic 2? Sau Jack is back. Nu stiu exact cum ii spune,dar am vazut un triller in care, Jack a fost gasit cub de gheata si a fost adus pe plaja.
StiE cineva vreun film ca prison break? Nu ma refer la pușcăriași, ma refer la inteligenta lui Michael Scofield, as vrea sa mai vad un film cu fiecare detaliu pus la punct.
Îmi puteți spune un film/serial gen prison break? As vrea sa mai vad un film asemanator.
vreau si eu filme de dragoste cu adolescenti vampiri sau varcolaci gen Teen wolf, The vampire diaries. Sa se asemene putin cu aceste seriale, sau filme cu mai multe parti de genul lui twilight...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste Anime? Dau funda
Va mai aparea o serie din franchisa "Avatar"? Ex: Avatar Aang; Avatar Korra
as vrea sa urmaresc Hellsing si Another dar inainte as vrea sa stiu un mic rezumat. Ofer funda in cel mai scurt timp.
Imi recomandati si mie un serial misto? Am vazut recent Casa de Papel la recomandarile unor colegi si a fost genial. Nu urmaresc seriale in general deci trebuie sa fie unul foarte bun.
Am o noua intrebare. Am inceput sa ma uit la anime si pana acum imi plac alea putin horror, drama si paranormale. Adica am vizionat Tokyo Ghoul si Shiki si mi- au placut extra mult. Mai stiti...? (mai mult)
Salutare! Mai demult era un desen animat (pe minima cred, dar nu sunt sigura) cu un ursuleț (am impresia ca purta o salopeta verde, dar iar nu sunt 100% sigura) care prindea viata când fetita lui ...? (mai mult)
Ce ar trebui sa fac pentru ca nu ma pot hotărî? Acum 3 săptămâni am început sa vad un anime pe nume D Gray man. Pe scurt anime ul este cel mai tare din toate pe care le- am văzut pana acum. Chestia...? (mai mult)
Este un film desen animat cred ca din anul 2005 pe care l- am vazut pe un dvd ori cu Tom si Jerry ori cu Scooby Doo in care este o secventa in care 'se deseneaza' un ochi in nisip cu ajutorul urmelor pasilor. ...? (mai mult)
Cine stie care e treaba cu Netflix? Un prieten de al meu are Prison Break pe contul lui, dar eu nu.(contul lui este in limba romana) Eu am Piratii din Caraibe, iar el nu. Care ar fi motivul?
Hei,ce filme 2018 imi recomandati?
Am vazut mai demult un film cu tineri care erau selectionati dupa culoarea "creierului" si aveau puteri speciale! Si in film o fata care era culoatlrea portocaliu a facut cumva si sa inscris...? (mai mult)
Recunoaște cineva filmele, în special ultimul? https://youtu.be/hAJfor3RRiE
Mai demult am vazut un film horror pe tv1000 sau film cafe, nu mai stiu exact.Era vorba despre o femeie care era casatorita si avea un copil iar barbatul ei era plecar in razboi iar acesta se intorcea...? (mai mult)
Salut, cand eram mai mic am vazut un film horror, din ce imi aduc aminte, acțiunea se petrecea pe un drum inchis, povestea a stat in felul următor. Niste muncitori au fost omorati si dupa mult timp...? (mai mult)
Știți vreun serial de genul "Chilling Adventures of Sabrina"? Sau niște seriale mai scurte, Mulțumesc!
Recomandati-mi si mie niste seriale bune, mersi =))
Acum mai multi ani era o tipa care facea vlog pe Youtube, era bruneta cu breton verde (parca) si imi amintesc ca avea un videoclip in care dansa pe "Benny Benassi - 'Satisfaction' " (facut la ...? (mai mult)
Salut, am văzut acum mult timp un film cu 2 adolescente. Filmul începea cu una care i- o sugea unuia in mașina, după care s- au dus sa cumpere droguri, după care fetele s- au dus la dealeri acasă...? (mai mult)
Vreau un film de animatie ceva impresionant. Poate un familly friendly. Le-am vazut pe cele din top, cred ca pe toate. Doar dati-mi mai multe nume si imi aleg eu. Cel mai bun film primeste funda.
Filme asemanatoare cu "the invisible(2007)"?
Salut membrii TPU! Am si eu o intrebare. Am cautat pe Youtube un episod din Vacanta Mare, cel in care era Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu intr- un avion si unuia dintre ei ii avea frica de avion. Nu ...? (mai mult)
Care sunt filmele voastre preferate de Craciun?
Pareri despre serialul Clique?
Buna seara, de ce credeti unele tari dubleaza filmele si serialele straine? Doar din motive nationaliste?
Niste filme cu adolestenti de dragoste 2017-2018?
Vreau și eu niște filme de acțiune cu mercenari, traficanți de droguri, răzbunări, crime etc... Niște filme de acțiune pline de acțiune (Fundă)
Cateva filme horror cu pesti piranha, tigri, serpi, lei, gorile?
Pentru fanii serialului friends, credeti ca Monica il iubea sincer pe Chandler Bing? El il astepta pe Joe iar apoi a descoperit iubirea fata de Chandler, nu prea vad eu sinceritate in asta.
Îmi puteți recomanda filme cu motocicliști?
Cine imi poate spune corect in ordine cronologica cum sa urmaresc anime-ul Danganronpa?
Am văzut demult un film pe Cartoon Network cu un copil care ajunge de Crăciun într-o pădure sau ceva de genul, cine știe răspunsul
Acum ceva timp am vazut un film horror. In acest anime este vorba despre un grup de liceeni ce joaca un joc, in care daca nu respecti regulile se intampla ceva rau. Acestia ajung in trecut, intr-...? (mai mult)
Cum se numeste filmul acela in care un cuplu se filmeaza cu un ipad in timp ce fac dragoste, iar la final clipul este trimis pe alte cateva ipad-uri. Ipad-uri care ar fi fost oferite cadou.
As vrea sa vad un film horor impreuna cu prietenii dar nu gasesc unul destul de horor. Imi puteti recomanda cateva?
Dau o funda pentru cine îmi spune detaliat care are fi cel mai tare cuplu din anime ul D gray man (Bxb sau bxg). P. S:Nu am ce face și am decis sa postez asta aici sa aflu răspunsurile voastre
Stie cineva cand apare sezonul 2 din Insatiable?
Hei TPU, am văzut un film când ieram mic cu un sarpe ce putea să fie omorât doar cu un anume pumnal, îl știe cineva?
Cum se numește filmu asta https://www.facebook.com/vamos.heroes2018/videos/530744190653771/
Am o intrebare legata de un videoclip pe Youtube care e destul de vechi.A fost postat acum 3 ani si am vazut ca ultimele comentarii la acel clip au fost postate acum 10 luni.Stiam acel videoclip...? (mai mult)
Ce seriale merita urmarite? In prezent urmaresc Supernatural, The Walking Dead si Teen Wolf. In viitor as vrea sa ma apuc de Prison Break si Game of Thrones Alte seriale de genul mai stiti? Nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...