As vrea sa vad toate filmele star wars in ordine cronologica.Mi le poate spune cineva? Am inteles ca sunt si altele care le inlocuiesc pe alea din 77' ca nu prea as vrea sa ma uit la ele..sunt de...? (mai mult)
Nu stiti cand apare diavolul in carne si oase pe net?
am nevoie de ajutorul vostru sa gasesc numele unui film. In film era vorba despre un tata care avea o familie de care nu prea ii pasa, acesta se duce intr- o noapte la cu*ve intr- o camera...? (mai mult)
Voiam sa va întreb cum sa îi conving pe parintii mei sa îmi faca abonament la Netflix?
Nu stiti cand apare filmul Boku no hero academia Two heroes subtitrat in romana? Puteti lasa link, multumesc.
Am vazut cu multa vreme in urma un film, dar nu il mai gasesc :)) nu stiu cum se numeste. Filmul e simplu Ea nu are prieten. Sta cred cu o amica. Aceasta o sfatuieste sa recurga la ceva site pentru...? (mai mult)
Salut, intr- unul din episoadele din Las Fierbinti cred ca a fost, a zis Celentano o poezie cu tenta filozofica. Era ceva scurt, ceva cu mersul pe sarma si ca nu e decat un nu stiu ce in lume. Nu tin...? (mai mult)
Pentru fanii anime, unde pot vedea toate episodele Black Clover?
Salut tuturor! Era un episod în care prietena lui Chiorete îi dă papucii, el e chemat pentru un caz, intră cu mâinile goale în "ciurulala" de gloanțe a unor infractori spunând "Nu îmi mai ...? (mai mult)
Seriale/Filme care merita vazute!
Ce seriale intersante ati mai vazut?
Am vazut de curand un film/ serial in care era vorba de o femeie care tot cauta un job, si mereu facea ceva si pierdea jobul. Are cineva idee de cum se numea? Sau macar niste nume care credeti.
as dori si eu ceva filme sau seriale cu evadari din inchisoare, ceva in genul filmului the defiant ones cu prizonieri care fug eventual legati sau se chinuie dupa ce evadeaza, dar sa fie dupa...? (mai mult)
Filme cu ciclopi?
Poate sa ma ajute cineva cu subtitrarea în romana pentru Primul om pe Luna?
Nu stiti cand apare filmul Boku no hero academia Two heroes subtitrat in romana? Puteti lasa link, mersi.
Pentru cei interesati de serialul Dill Mill Gayye(Intalnirea inimilor) daca vreti sa apara din nou pe Prima Tv, am facut o petiție intrati pe acest link https://www.petitieonline.com/dill_mill_gayyeintalnirea_inimilor_inapoi_la_prima_tv?u=1740341&uv=12399880...? (mai mult)
Care este genul de filme care va place cel mai mult? un top 3
Sție cineva când apare sezonul 6 din Prison Break?
As vrea sa ma uit la Riveralde ( sa incep sa ma uit) ce imi recomandati? ( in afara de Netflix)
Vreau un film de genu Fast and Furious
Salut, exista vreun site la fel ca Netflix cu filme mai noi si 4k?
Am vazut un fil si nu am apucat sa il termin iar acum nu mai stiu cu se numeste, in ele era vorba de un baiat care lucara la aeroport si da de o femeie foarte frumoasa si pana la uram se intragosteste...? (mai mult)
Ma uit la naruto si recent am terminat ep 140, ma intreb daca mai are rost sa continui pana la 220 sau sa trec direct la Shippuden... unii prieteni sunt de parerea ca nu mai are rost si ca ...? (mai mult)
Am si eu o rugăminte foarte mare am vazut o secvență dintr- un film si vreau sa vad filmul tot. l- am mai văzut când eram mai mică dar nu mai stiu cum se cheamă...plz dai funda. Am linkul...? (mai mult)
Buna vreau sa urmaresc un film in genul la,, I feel pretty,,, adica cu fete ce sunt grase si dintrmo data devin slabe sau se vad ele mai slabe ????Multumesc.
Vreau să îmi ocup timpul liber și mă gândeam să mă uit la un serial. Am câteva ce mi se par interesante, dar aș avea nevoie de câteva păreri. Adică, cam despre ce e vorba și câte sezoane...? (mai mult)
Cum se numea filmul acela de pe disney channel cu cei doi copii care stau la bunici, aveau o ferma si doi caini si nu mai stiu exact mai departe dar stiu ca matusa cu unghiul copiilor au luat niste catei...? (mai mult)
as dori sa ma ajute cineva, ma chinui sa imi amintesc numele unui desen, erau parca 2 baieti si o fata care aveau niste cartonase cred si cand se luptau le aparea in spate ca si un robot gigant...? (mai mult)
Cum o cheama pe actrita asta? https://www.youtube.com/watch?v=EcAWn2D8EsM
Filme cu fete manipulative care folosesc sexul ca o arma? Dau fundita
Salut, stie cineva cand apare episodul 9 din The walking dead sezonul 9?
Puteți să-mi dați niște nume de anime Shounen ai sau shounen cu băieții frumoși. Va rog frumos
Stiti ceva filme anime de dragoste gen :A silent voice, Your name, Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora, Hotarubi no mori e, Ao Haru Ride... fara glume sau momente de genu hentai :))). Dau pentru cele mai...? (mai mult)
Cine îmi poate spune niște seriale super tari?
Salut, îmi poate spune si mie cum se numea filmul de aseară de pe Pro TV de la ora 23:00 din data de 10.12. 2018.
Bună,TPU! Vreau şi eu o listă sau un site cu desenele de pe kidsco. Eu am încercat toate siteuri-le,dar tot nu am găsit, poate ştiți voi! Dau Fundă :-*
Era un film cu un orasel izolat, un oras linistit unde apare un barbat ciudat si misterios care stie cele mai ascunse secrete ale fiecarui locuitor avand loc multe decese stranii.Pe barbat il chema Liege...? (mai mult)
Imi zice cineva multe multe filme animate 2014, 2015, 2016, 2017,2018? Va multumesc, va rog dati cat de multe stiti.
Cine știe când apare subtitrarea episoadelor din sezonul 4 din nowhere boys?
in turneul mondial al dramei totale este un episod in care fetele se imbraca in rochii de mirease.Ce ep e? Nu sunt sigura ce serie daca turneul mondial al dramei totale sau alta serie din serial.Dau...? (mai mult)
Cateva filme de groaza cu animale: leii, tigri, rechini?
am început să mă uit la serialul Riverdal, am ajuns la sezonul 3 episodul 7 si voiam să vă întreb. Stiti voi cand apare ep 8 sau 9 sau 10? Sunt super curioasă si vreau sa vad ce se intampla...? (mai mult)
Seriale ca Prison Break, Dexter, Sons Of Anarchy, in mare parte sa fie super bune nu neaparat lungi, ca cele mai scurte is si cele mai bune, ceva asa palpitant sa te faca sa mai vezi inca unu si inca...? (mai mult)
De curând mi-am instalat Popcorn Time și aș dori să știu dacă este safe la noi în țară? Dacă nu ce fel de probleme poti întâmpina?
Hei! Cine mai cunoaște desenele acela de pe Disney in care personajul principal putea sa vadă fragmente din viitorul sau printr-o revista/carnete? Știu ca mai avea doi prieteni și o sora.
Exista Konosuba sezonul doi rosub?
Hei, nu inteleg de ce in engleza la filme se numeste intr-un fel si in romana in alt fel.
Cine imi spune filme de craciun?
Buna, stie cineva cum il cheama pe tipul care a fost la iUmor cu niste glume si nu radea nimeni? Semana cu cel care a spus " Asta ar fi una dintre glume ". A fost de 2 ori in acelasi sezon (da' ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?