Știe cineva când spre sezonul 6 din vikingi pe net?
Salut,vreau sa-mi spuneti niste seriale bune,dar sa fie de genul fantezie, și din anul 2018 daca se poate! Va multumesc dau funda!
Ce film v-a plăcut cel mai mult? (doar un singur film)
Salut, am si o intrebare! Era un film cu o o fata si fratele ei care era nevoită să se despartă din cauza apocalipsei, iar fata începe să il caute pe băiat care a fost recrutat. P.s cine...? (mai mult)
Salut TpU! Îmi puteți spune câteva filme cu oameni care au puteri supranaturale?
Ma puteți ajuta cu niște filme cu dezastre naturale de orice tip? Mulțumesc mult.
Ce credeti ca se va intampla in avengers 4? Cine il va bate pe Thanos?
Stiti cumva de unde pot face rost de editiile 1 si doi din sezonul 1 din Dansez pentru tine? (2006)
Se mai difuzeaza Garfield in Romania?
Bună, era mai demult un film cu un băiat ce stătea cu bunicasa și a venit un tip cu parul mare care s- a mutat la ei și nu mai voia sa plece. Făcea numai necazuri și dădea vina parca pe copil ...? (mai mult)
Salut am si o intrebare! Era un film cu o o fata si fratele ei care era nevoită să se despartă din cauza apocalipsei, iar fata începe să il caute pe băiat care a fost recrutat P.s cine stie filmul...? (mai mult)
Îmi puteți da un site care sortează caractere din anime în funcție de gen, culoarea părului, cu urechi/ fără urechi etc. La un moment dat am găsit unul, dar l- am pierdut și vreau sa îl ...? (mai mult)
Imi explica si mie cineva finalul din Avengers Infinity War.!?
Vreau si eu niste seriale bune sau filme gen supernatural, in afara de (grimm, twd)
Vreau si eu un film bun de crăciun care sa te tina cu sufletul la gură. Mulțumesc.
Vreau sa stiu care este filmul vostru preferat sau mai multe. Si ce va place cel mai mult la el: actorul, scenariul?
caut un film sau animatie cu tematica de crăciun, va rog ajutati-ma
am si eu o intrebare legata de numele unui anumit film pe care nu- l mai gasesc, filmul este despre 2 brother rings gen lord of the rings este vorba din cate imi amintesc despre un tanar antrenat...? (mai mult)
vreau un film cu tematica de craciun, poate fi si animatie (in afara de Grinch si Christman Chronicles) rog seriozitate, sau funda
Filme cu "frății" din facultate si 'initializari'?
Am filme cu terminatia mkv si trebuie sa le trec pe stick sa le vad pe TV. Acum problema e ca Tv-ul nu citeste mkv. Si sa le convertesc in mp4 dureaza prea mult. Ma puteti ajuta?
Se merita sa ma apuc de seria House M.D? Am auzit numai pareri bune pana acum, dar as vrea si parerea voastra.
Pentru cei care se uita la seriale coreene sau japoneze, imi spuneti si mie niste seriale care merita vizionate?
Salut gen trebuie sa fac un afis pentru un bal cu tema filme si seriale aveti vreo idee ce as putea face?
Nu stiu daca mai stiti, dar era mai demult un desen pe minimax cu un semn al intrebarii si un "C" daca nu ma insel si calatoreau prin diferite locuri pe glob si iti spuneau informații despre culturile...? (mai mult)
Filme drama in care baiatul rau se indragosteste de fata buna.
Salut caut un film horror found footage cu o femeie care se duce intr- un loc unde zice acces interzis si acolo sunt un fel de oameni maimuta zombi care incearca sa o atace, ea se baricadeaza intr- o ...? (mai mult)
Buna????care stiti un serial vechi cu o cabină telefonică care călătorea in timp... Nu mai stiu cum se numeste... se luptau si cu monstri sau ceva de genul.
Am o intrebare: Ce film de groaza imi recomandati? Vreau ceva care sa ma sperie de moarte! Ceva care sa ma faca sa imi fie frica sa ma mai duc noaptea la baie!
Ati avut si voi un film sau serial la care ati ramas blocati? Adica eu acum am terminat un serial si chiar ma simt prost ca s-a terminat si nu stiu ce sa fac
Acum câțiva ani era un serial ( pe un post ce difuza desene animate, n- aș ști să zic exact care ) cu o familie de origine rusă. Fiica cea mare a familiei se numea "Elle" (sper să nu...? (mai mult)
Am văzut pe pagina de Instagram a lui Dylan O'brien o postare si la descriere avea 'Who's ready for Teen Wolf season 7?' Am citit si pe mai multe site- uri englezesti ca v- a aparea sezonul 7. Voi ...? (mai mult)
Acum câțiva ani era un serial (pe Cartoon Network, deși cred că greșesc) cu o familie ciudată, ei fiind ruși din ce îmi amintesc. Aveau o fată care parcă se numea "Elle" și un fiu cu...? (mai mult)
Vreau sa vad un film in cu un om tanar care incearca sa isi gaseasca o partenera dar e evitat si luat la misto apoi devine rau
Vreau anime-uri in care sa fie action/romance. In care MC-ul sa fie OP dar modest si sa isi arate puterile doar pentru a salva persoana iubita.
Când apare Shokugeki sezonul 5?
Niste recomandari de filme de calitate gen Schindler's list?
Ati vazut aceste filme? Daca da, va rog sa scrieti un comentariu gen recenzie, pentru a sti daca merita sa ma uit sau nu. Nu am prea gasit pareri despre aceste filme, de aceea intreb aici. Filmele: ...? (mai mult)
Imi faceti va rog un rezumat la serialul Riverdale? Am vazut vreo 5 episoade dar nu prea am timp sa vad toate. Dau fundita.
Știe cineva cum se numește un film cu Nicolas Cage parca...un cavaler care a călătorit în viitor și avea o boala veche, ciuma. Atât îmi aduc aminte din el
Ce filme interesante despre lsd, ciuperci, dmt știți, spiritualitatea lor etc?
Imi puteti recomanda niste anime-uri fantasy,de actiune, horror sau romantice? Multumesc Anticipat!
Salut,care imi poate gasi un site care sa contina teorie despre "internal control register and evaluation?" Poate fi si in romana.
Un serial fain?
Imi poate spune si mie cineva niste anime-uri romantice dar cu si cu actiune? Mor de plictiseala si nu am idei de anime pe care sa-l vad. Multumesc pentru atentie!
O intrebare pentru fanii TVD. In ce episod Khaterine iese din corpul Elenei?
acum foarte mult timp am vazut un film cu 2 copii sau adolescenti nu mai stiu exact care s- au cunoscut si au inceput sa se placa foarte mult. Se intalneau mereu undeva in padure la un fel de...? (mai mult)
Ce serie vine dupa Blayblayd metal fiury?
Intentionez sa imi fac abonament la hbo go pe Tv in perioada cand o sa apara game of thrones. Vreau sa stiu daca episodul va aparea in acelasi timp ca la tv.
Stiți vreo aplicatie gen Netflix? Va rog? Parintii mei nu vor sa imi faca abonament la Netflix si caut o aplicatie de genul. Menționez ca am iphone.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!