Pentru cei care urmariti serialul "La casa de papel", aveti idee cam cand prin 2019 incepe si cum o sa fie continuarea?
Filme sau seriale in gen cu filmul WarGames(1983)?
Nu pot sa gasesc un film western, e film de romanta si actiunea se petrece din cate imi amintesc la o ferma. Baiatul a plecat din oras sa devina cantaret, cand se intoarce si petrece timp ...? (mai mult)
Hey fratilor, cand apar Otabek si Yurio din anime-ul Yuri! on ice patinand impreuna?
Buna, cand eram mai mic am vazut un film pe jetix si nu imi mai aduc aminte numele. Din ce imi aduc aminte era despre o fata care avea un prieten si el cu alti prieteni de- ai lui voiau sa jefuiasca casa...? (mai mult)
as dori un serial (de preferabil pe Netflix) tip : miliardari, petreceri, fete. (viata de miliardar) daca se poate. DAU FUNDA.
Stie cineva cine vor fi ispitele in sezonul 5 la Insula Iubirii? Sunt curioasă sa vad daca l-au băgat si pe Gojman.
Hei, stiti cumva seriale\filme cu homosexuali? :)) As fi interesata sa vad cateva.(Fara jigniri, va rog)
Cine imi da un link ca nu gasesc bona mea e un vampir pe Net-flix
Când este Singur Acasă pe PROTV?
O lista de seriale și de filme online sau pe Netflix? (De preferat online).As vrea seriale cu sezoane și episoade puține, sau cu sezoane multe și episoade puține. Mulțumesc!
Ce filme de groaza stiti? Dati-mi mai multe! :*
Știți cumva filme ca TROY, Sparta 300, Centurion, genul istoric cu legiuni? Sau seriale gen Knightfall, Frontier, GoT?
Este un serial de la Netflix, The Dragon Prince (1 sezon). Nu prea mi- a placut finalul, era prea mehh, simteam ca ii trebuie ceva mai mult...No bine, oricum intrebarea mea e pentru cei care stiu, ...? (mai mult)
Daca ma puteti ajuta as vrea sa imi recomandati niste anime bune care le pot urmari pana se lanseaza sezonul 3 din Owari No Seraph/ Seraph of the End. Poate ceva asemanator? Funda :D
Care e mai bun? Netflix sau HBO GO? Am de gând sa îmi fac un abonament la HBO GO deoarece se zice ca are cele mai bune seriale, cică se mai și zice ca Netflix e pentru adolescenți... Nu știu ce ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul The Thing din 1982? Ce nota i-ati da?
Cei care se uita la anime : Stie cineva daca va aparea sezonul 2 din Black Bullet? Sau sezonul 3 din Seraph of the End? Fau fundulita!
De ce nu a câștigat Stanley Kubrick Oscar-ul pentru cel mai bun regizor pentru 2001: A Space Odyssey în 1969?
Filme gen : My dog skip? P.S : nu vreau o listă lungă cu filme pe care nici voi nu lea-ți văzut, vreau filme în genu acela, adică cât de mult influențează un câine viața unui omg. Fundă
Imi poate recomanda cineva cateva filme in care oamenii raman blocati/izolati din cauza furtunilor sau a unor fenomene naturale, apocaliptice?
Caut un film de groaza. Ceva cu scare numele nu mai stiu, era cu o fata care era sunata la inceput si omorat iubitul de cineva costumat in scary..cred ca intelegeti voi, vreau neaparat filmul
Este legal sa postez filme si seriale pe un site creeat de mine? Am vazut ca majoritatea site-urilor de filme au DMCA, ce este?
Vreau sa stiu cum se numeste un film. Ce imi amintesc doar e ca personajul principal era putin mai plinut si la un moment dat l- a parasit iubita si a plecat in alt oras. Dupa cateva zile s- a dus in ...? (mai mult)
am vazut in noiembrie un film si nu imi amintesc cum se numeste, sotia este inselata de sot, in cele din urma ea afla ca este inselata cu colega de servici a sotului si il pune sa o omoare ca...? (mai mult)
Vreau sa ma uit la niste filme. Si mi-am adus aminte de un film, ce-l vazusem mai demult. Ce imi aduc aminte, de un baiat care merge intr-un parc de distractii. Se da intr-un carusel si se rupe.
Cine stie un film? Era vorba de niste bebelusi care aveau superputeri (cred ca erau extraterestrii). Puteau sa controleze mintile mamelor si aveau ochii rosii. Cam atat imi amintesc
Stiu ca am întrebat odata asta dar, foloseste cineva Showbox? Daca da, de ce imi spune sa verific conexiunea la internet cand el de fapt merge.Ce ar trebui sa fac sa rezolv asta?
Stie careva niste filme de groaza bune? Sa ma sperie filmele nu sa adorm la ele deci veniti cu ceva bun va rog! Va multumesc
Am vazut un film acum cativa ani si nu mai stiu cum se numea, era vorba despre două sore, se jucau tenis parcă și una dintre ele a cazut si i- a intrat un ac lung exact prin mijlocul capului...? (mai mult)
Imi spune cum se numeste filmul dupa urmatoarea descriere:doi medici americani se indragostesc, el pleaca la o perfectionare in alta tara timp in care parintii o casatoresc pe fata.Peste ani cei...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste filme bune ceva gen horror, actiune sau aventura !?
Ce-mi recomandați sa vad pe Net-flix? (am scris asa deoarece TPU nu ma lasă să scriu numele site-ului)
Vreau cele mai destepte filme pe care le stiti.
Vreau filme de groaza gen niste tineri, adolescenți intră într-o casă bântuită și încep să se petreacă chestii ciudate
Vreau sa va aud parerea voastra despre filmele The Amazing Spider Man 1, si 2.Ati vrea sa iasa si cel de al treilea film? ca sa se termine povestea? Ati vrea ca dimineata sa vedeti ca se anuleaza filmarile...? (mai mult)
stie cineva unde pot gasi subtitrarea in limba romana la filmul de comedie night school 2018?
Salutare, am vazut un trailer la sezonul 9 episodul 9 din the walking dead, era o secventa unde Daryl se lupta cu Beta, din cate am inteles Negan il va salva pe Daryl, e adevarat? **dau funda**
Buna, vreau si eu cateva filme de comedie, va rog.
Sall, de ceva timp am inceput sa ma uit la unele desene din copilarie. Si am ajuns la Ben 10 Omniverse, si am 2 intrebari : I.De ce nu sunt traduse in romana sezoanele 7 si 8? + II.Stiti un site unde...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, de mult timp caut un film neanimat, in care un grup de copii se duc sa caute o comoara si dau de un monstru si de niste oameni rai, care vor sa- i omoare, a facut si Teens...? (mai mult)
Imi spuneti cateva filme despre razboaie si istorie?
Cum se numește filmul despre 4 sau 5 fete care pleacă intr- o pădure dar una din fete le păcălește pe restul fetelor ca va fi o excursie dar de fapt le duce acolo ca sa le omoare? Le omoară pentru...? (mai mult)
Care Olivia Dunham din Fringe va place?
Mi-am facut cont pe o aplicatie pentru filme si scria ca primele 30 de zile e gratuită. După ce am pus numarul cardului Mi-a luat 2 euro. De ce? :/ si imi va lua săptămânal?
ştiţi cumva nişte filme gen 300 : Sparta, Troia, etc? Vreau să fie istorice cu armate, strategii de război, şi seriale dacă ştiţi e ok.
Bună, mă puteți ajuta oare cu numele acestui film? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2191403861184937&id=148594902438742
Aș și eu niște sugestii cu privire la niște anime- uri, as dori sa- mi Spune- ți ce fel de anime- uri triste și cu super puteri gen mahou shujou site sau norn9 as putea viziona. Vreau sa ...? (mai mult)
Vreau sa revizionez un film dar nu mai stiu cum se numeste. Este un fel de animat non- disney. Personajul principal, putin mai plinut si- a intalnit dragostea, dar a intervenit ceva, asa ca de suparare...? (mai mult)
Ce film/e horror bune imi recomandati? (vechi sau noi, nu conteaza anul, conteaza calitatea) Adica sa aiba si ceva jump- scare- uri, fara psihopati, fara sa aiba numai atmosfere creepy si sa nu se ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!