M-am înregistrat pe Netflix din alta tara, iar acum vreau sa am subtitrare în romana, pot modifica cumva?
Salutare. Caut un film vechi și nu îmi mai amintesc numele, mă puteți ajuta? Era ceva de genu' : Deci, era o fata blonda și un baiat si au venit in casa in care au fost uciși părinții lor...? (mai mult)
Salut, am vazut demult un desen animat era ceva fantastic cu niste cuburi care le transformai in niste puteri misto si povestea principala erau despre vreo 4- 5 tineri care incercau sa colecteze mi se...? (mai mult)
Intrebare pentru fanii Pretty Little Liars. Nu am inteles sexul personajului Charles/Charlotte. S- a nascut baiat si intre timp a devenit fata sau cum? Cand era copil toti spun ca este baiat Charles ...? (mai mult)
Stiti cumva cum se numeste filmul in care un sultan este omorat iar in locul lui vine la tron un om al strazii care seamana cu el?
Salutare! Cu foarte mult timp în urmă văzusem un film în care mi- a atras atenția o secvență: unul dintre personaje își amintea din copilarie si totul se petrece astfel, erau doi sau mai mulți...? (mai mult)
Este adevarat ca Rick va aparea in fear the walking dead?
Era mai demult pe Youtube niste video amuzante facute de cativa studenți, erau 3 băieți si o fata, erau gen scurt metraje de regula erau facute in apartamentul lor. Le- am văzut pe toate dar...? (mai mult)
Ce filme despre one direction sunt pe HBO? RAPID!
A vazut cineva "your name" si continuarea "flavours of youth"? Cum sunt?
Era un film de actiune gen The Celullar doar ca persoana care a raspuns la telefon nu avea voie sa inchida telefonul si cel care a sunat- o o punea sa faca tot felul de chestii. Are cineva o idee?...? (mai mult)
Heei. Va amintit că era un desen animat pe Jetix (cred) cu un câine dintr- o familie. Și la sfârșit de desen animat el striga " puricii! Mi- au dispărut puricii!" Și urma " între timp familia puric..."...? (mai mult)
În afară de Titanic și Avatar care este cel mai bun film al lui James Cameron după părerea voastră?
Niste filme care sa semene mult cu filmul the girl next door?
Ma puteti ajuta cu o lista de filme cu magie si/sau magicieni? Multumesc!
Imi puteti spune va rog cum vad noul film, , creed 2, , in romana? Am vazut toate filmele, , rocky, , si creed si as vrea sa il vad si pe acesta dar este nou si nu prea il gasesc si numai am...? (mai mult)
Stiti filme postapocaliptice cu razboaie nucleare?
Hey. Spune-mi cinci filme tari despre sfarsitul lumii.
Cum pot vedea un program tv live pe telefon? Dar gratis și fără riscul să existe viruși...
Ce parere aveti despre seria Twilight?
Salutare, este un film de comedie mai vechi, totul incepe cand se lovesc la cap si au fantezii sexuale, dar totul incepe cu o femeie. Cine ma poate ajuta?
Cum se numea filmul care se petrecea in Londra și actorul principal purta o masca iar acesta era scăpat dintr-o închisoare care luase foc și erau făcute experimente pe deținuți?
Cand apare sezonul 3 lolirock dublat in romana?
Stie cineva de ce nu s- a continuat seria Twilight Saga Amurg, sau v- a aparea inca o parte? In. zori de zi partea 2, Alice are o viziune cu Renesme si Jacob pe care îi arata ca vor fii impreuna ...? (mai mult)
Salut, niste seriale precum supernatural, teenwolf?
Acum vreo 7 ani sau mai mult am văzut un film horror dar nu mai știu cum îl cheamă. Era vorba despre o fata care a eliberat din greșeală un demon dintr- o piatra, iar demonul îndeplinea dorințe...? (mai mult)
Hei TPU, am o mica problema. In urma cu vreo cateva luni, am vizionat The Amazing Spider man (1 si 2) si dupa am inceput sa ma uit tot mai des la ambele filme, la un moment dat nu era saptamana fara...? (mai mult)
Cine știe dacă o sa apară filme cu Joker și halery Queen?
Sugerati-mi si mie un anime romantic intre adolescenti, va rog!
Filme ca, "Columbiana" (2011) va rog daca stiti.
Filme in cere fata cuminte se indragosteste de un baiat rau, cat de cat recente (2010+) Vazut:3 metri deasupra cerurului
A apărut 3msc partea 3?
Am si eu nevoie urgent de niste filme de Craciun? Lista cu cele mai multe primeste fundita. (Nu vreau "Singur Acasa")
Caut un filem, am vazut doar trailer- ul acum ceva timp. Un batran gasea o fetita dezmembrata undeva la groapa de gunoi sau ceva de genul si o asambleaza, ea nu stie cine e iar dupa o vaneaza unii,...? (mai mult)
Ati vazut acest film : https://www.imdb.com/title/tt6679794/? Ce parere aveti?
As dori sa stiu ordinea serialelor sau daca mai este vreunul si l-am ratat. Regina Inima de tigan Mostenirea State de Romania
Un serial super smek in care personajul principal sa ajunga de la un om fara putere la un luptator super puternic? 5-6 sezoane
Imi recomandati niste filme de actiune/aventura, cat mai noi. Multumesc
Buna, poate să îmi zică cineva care știe daca la sfârșitul serialului Skam William rămâne împreună cu Noora?
Cine ma ajuta sa fac o poveste de dragoste sau de altă de max 1/2 minute scrisă și gândită de voi sau inspirată de pe net, dau fundiță. + Sunt YouTuber ab aici ca să vă vedeți povestea care...? (mai mult)
Era un film cu un copil de vreo 12 ani ce era alergic la albine sau ceva de genul. Dupa ce se joaca afara il inteapa o albina si nu stiu cum se transforma el intr- o albina sau ceva, nu imi mai amintesc....? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara chestii cu The vampire diaries ii Cluj?
Caut un desen animat care l-am văzut în Română pe canalul TVR 2 : Ați auzit de Șoimii Călători?
Ceva anime gen One Piece, Fairy Tail, Dragon ball, Naruto? Dau funda daca imi place vreunul.
Salut, de ceva timp încerc să caut un anime bun gen tokyo ghoul. La tokyo ghoul am ajuns până la sezonul tokyo ghoul re 2. Eu până acum am văzut: Sword art online, Naruto, Tokyo ghoul, Bleach,...? (mai mult)
Exista vreo aplicație în care sa vad reluarea unui film? Filmul este fructul oprit Va rog frumos!
Acum cativa ani am vazut un film de groaza, dar nu mai stiu cum se numeste si as vrea sa il revad Imi aduc aminte ca era un tip gras care era batjocorit si dupa ceva timp s- a intors si a bantuit...? (mai mult)
Am vazut mai de mult un film de groaza. vreau sa il vad din noudar nu stiu cum se mai numeste. imi aduc aminte doar niste secvente din film. cum ar fi: un tip sau o tipa da sa cada intr- o prapastie...? (mai mult)
As vrea sa ma lămuriți cu ceva. Eu am un card de la BRD gol. Si am vrut sa imi fac cont pe Netflix stiind ca prima luna este gratuit însă nu m- a lasat deoarece mi s- a spus ca cică am...? (mai mult)
Caut un film pe care l- am vazut acum mult timp dar nu mai stiu cum se numeste. Este vorba de o familie care se muta. Filmul incepe cand ei sunt în masina in drum spre noua casa. Pe drum evita la mustață...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?