Seriale vampiri, puteri supra naturale sau horror? (Terminate daca se poate?) Multumesc! Dau fundita
vreau sa imi explice si mie cineva filmul LOOK AWAY mai ales partea de la final. Multumesc Cel mai bun raspuns primeste funda
Stiti si voi niste filme cu fortele speciale sau armata? M-am uitat la Act of Valor, American Sniper, Lone survivor, 13 hours in benghazi, the yellow birds, thank for your service...
Stiti vreun film cu oameni depresivi ce s-au sinucis? Dau funda
Ce seriale urmariti voi mai noi? M-am plictisit si nu stiu la ce sa ma mai uit
Era un film cu o fetita blonda care locuia la un hotel cu dadaca ei.Pe parcursul filmului face tot felul de nazbatii, spioneaza, ajuta oameni.Actiunea se petrece in jurul craciunului.Il caut de foate...? (mai mult)
Ce seriale v-au plăcut cel mai mult? Ați avut vreunul preferat încât să îl revedeți?
Puteti sa imi recomandati cateva documentare/filme despre imperiile coloniale ex: Marea Britanie, Olanda, Franta, Spania, Portugalia etc...
Îmi spune și mie careva ce film e asta https://www.facebook.com/abkdjd/videos/624129361281833/
Găsesc undeva filme 4k?
Cele mai bune filme vechi/noi de actiune?
De ce partea a 3-a din filmul The Godfather (Nașul) a aparut abia dupa 16 ani de la a 2-a parte, cand intre primele doua parti au fost doar 2 ani diferenta?
A fost în jurul anului 1995 un film la TVR1 - "Complotul". Era cu niște teroriști care luaseră ostateci într- o clădire. La un etaj superior era o blondă îmbrăcată în civil care încerca să...? (mai mult)
Ati vazut filmul Bohemian rhapsody? Ce parere aveti?
Ce seriale bune stiti de la Netflix? Daca stiti gen asemanatoare cu shadowhunters ar fi perfect. (Fara riverdale,tvd, originalii, 13rw, Greendale)
Un serial bun? În afară de 13rw, Riverdale şi Tvd.
Era un film indian si stiu ca m- am uitat cand eram mica dar nu mai stiu cum se numeste. Ideea e ca erau doua fete, una frumoasa cu parul lung si una cu parul scurt si un barbat. Barbatul se insoara cu...? (mai mult)
Un serial in care personajul principal sa devina de la un natarau la cel mai puternic om?
Dati-mi un film romantic, anime ceva... in care fata il place pe baiat, si baiatul nu! De preferabil si putin tragism pe acolo. Si repet, sa fie film.
Vreau să vă întreb ceva legat de serialul indian Suflete Pereche difuzat acum cativa ani pe Național Tv! Ce părere aveți, se va mai putea redifuza serialul din nou pe National TV?
Știe cineva ce film e asta? Karate kid 2 nu e sigur https://youtu.be/vNw4fjuQvIc
Vreau sa aflu cum se numesc filmele din reclamele Netflix de pe Youtube... stie cineva? :3
Cele mai bune filme de dragoste cu adolescenti?
Astazi ( duminica ) pe kanal D la 13:00 a fost un film. Nu am prins chiar subiectul, stiu ca era vorba de niste mutanţi, sau infectati de nu stiu ce virus. Este cineva care l- a vazut si stie...? (mai mult)
Cand incepe filmul "Singur acasa" pe PROTV?
Hei, vreau un anime yaoi. (Pana acum am vazut:Dakaretai Otoko 1- i ni Odosarete Imasu, Hitorijime my Hero, Hybrid Child, Junjou Romantica, Love Stage!, Sekaiichi Hatsukoi, Super Lovers, Yuri! on...? (mai mult)
Fight Club The Machinist Identity Primal Fear The Game Falling Down Parfume:The story of a murderer Good Will Hunting Dead Poets Society Se7en Changeling Requiem for a Dream Mr.Brooks Butterfly...? (mai mult)
Stiti niste seriale BUNE, adica cu substrat psihologic si filosofic adanc, gen cum era Povestea Slujitoarei, Alias Grace,...
Ce credeti deste filmul Carrie din 2013? Merita vazut?
Bună, îmi puteți spune cum se numește filmul în care un grup de fete rapesc o fata și o baga în portbagaj și dupa o fata din cel grup o omoară pe fata respectiva. Și la finalul filmului afla ...? (mai mult)
Poate cineva să îmi spună de câteva anime subtitrate în română?
Am chef de un film horror nou dar prost din toate punctele de vedere.
Hei! Stie cineva un film in care un personaj poate da timpul inapoi sau in viitor?
Hey, vreau o manga yaoi, va rog. In romana P.S.Dau funda
Cum pot sa imi fac cont pe Netflix fără să am bani pe card?
În prezent, lucrez la construirea unui fansub de anime- uri pregătit să schimbe lumea fansubingului în România. Site- ul nu este încă terminat, doar în proporție de 40%, puteți vedea progresul...? (mai mult)
Hey! Am si eu nevoie de niste filme pentru varsta 12-14 ani... Daca se poate mai mult tipul:comedie sa fie! Multumesc!
Hei! Imi puteti spume si mie niste filme de Craciun? Multumesc! ????
Hei! Cine imi poate spune si mie niste filme de craciun? Multumesc! ????
Salut vreau o lista lunga cu seriale smek vizionate de voi sau pe care le stiti, funda celui care are cele mai tari seriale.
Imi aduc aminte de doua filme dar nu le stiu denumirea. Primul ar fi unul de groaza cu niste fete intr- un internat intr- o padure si de fiecare data cand disparea una in locul ei in pat ramaneau frunze. ...? (mai mult)
Filme horror noi (2015-2018) sau daca stiti filme vechi horror dar care sa fie bune.
Care sunt animatiile voastre preferate? :D
Salut, vreau si eu in film. Sa fie despre un băiat care este timid sau luat peste picior de ceilalți dar după o perioadă sa capete tupeu.
Hei TPU, era un film mai vechi in care o fata de ziua ei isi doreste sa aiba 30 de ani sau ceva de genul pentru a avea tot ce isi doreste si peste noapte dorinta i se indeplineste dar ajunge sa regrete...? (mai mult)
Va rog dati-mi niste seriale mai noi gen 2017-2018,
Azi mi- am facut un card la BRD si doar l- am validat dar nu am pus bani pe el.Am vrut sa imi fac cont de Netflix pe el si mi- a zis ceva ca conturile sunt insuficiente si ca banca refuză nu...? (mai mult)
Mi-am scos un film cu subtitrare dar cand sa ma uit la el nu apare subtitrarea, de ce?
Un film bun de dragoste/drama?
Vreau și eu idei de filme de pe Netflix. (Liste / topuri) Filme gen "The summers end" / "The midnight sun" / "The kissing both" Teenage to - romance - dar nu drame. (Lansare în 2016- 2018) ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?