Mi-am scos un film cu subtitrare dar cand sa ma uit la el nu apare subtitrarea, de ce?
Un film bun de dragoste/drama?
Vreau și eu idei de filme de pe Netflix. (Liste / topuri) Filme gen "The summers end" / "The midnight sun" / "The kissing both" Teenage to - romance - dar nu drame. (Lansare în 2016- 2018) ...? (mai mult)
Sper sa gasesc ajutor aici. O sa explic pe scurt filmul: Un tanar intra la inchisoare, intalneste unul mai smecher, pun la cale un plan, tanarul iese, apoi vine dupa ceva timp si il...? (mai mult)
As dori și eu niște filme de acțiune dar în genul Non Stop, Run All Night, The Call, The next 3 days, adică cu urmăriri, împușcături, mesaje, apeluri.
Hei stie cineva cand va aparea sez 2 din darling in the franxx si daca stiti vreun anime de genul
Stie careva cum se numeste filmu cu fetita aia care avea puterea de a vedea ce urmeaza sa se intample si desena pe un carnetel chestia asta, in film erau mai multi cu puteri, unu avea un fel de...? (mai mult)
Buna tpu.Caut un film si nu- l gasesc de fapt este o comedie, cu 2 fete intr- o masina. Cea care conduce scapa la picioare un ruj si o pune pe prietena ei sa se aplece sa il ia de jos.Intre timp un motociclist...? (mai mult)
Își merită Netflix banii?
Cele mai bune filme cu psihopati?
Tocmai am terminat the originals și îmi pare super rău. E serialul meu preferat și am plâns o groaza ca s- a terminat. Știți alte seriale cu aceeași tema? Dar sa fie bune...in afara de tvd...? (mai mult)
Fa un top 3 cu cele mai bune seriale
Știe cineva cum pot face rost de un scenariu pentru un short film? Ps: Chiar și contra cost.
Era un desen pe Minimax parca cu 2 copii care erau cu bunicii lor arheologi și intr- un fel de mormânt descoperă un sarcofag din care iese un spirit care i- a forma unei fetițe, aceasta le spune ca...? (mai mult)
Hei TPU, era un film cu o fata care credea ca traieste pe o nava in spatiu si se indragosteste de un baiat care vine sa ii repare nava si el o salveaza, ea traia de fapt intr- un simulator si acel baiat...? (mai mult)
Buna, am vazut mai de mult prin 2010 sau pe acolo un serial cu adolescenti la un liceu supernatural, erau 4 prieteni care incercau sa scape de acolo, dar nu puteau fiindca scoala era inconjurata de ...? (mai mult)
Am văzut un film cu ceva timp in urma, era vorba despre niște tineri care și- au cumpărat o casa in pădure și bineînțeles s- au și mutat in ea. După ce și- au terminat mâncarea au început...? (mai mult)
Va rog dati-mi un rezumat la prima parte a filmului Beethoven.
Am auzit multe aprecieri la adresa serialului "Game of thrones". Puteti face o recenzia a acestui serial?
Salutare, am si eu o dilema de mult mult timp... Tin minte ca atunci cand eram mica, era un serial pe tvr2 din ce- mi aduc aminte, si povestea era despre niste tineri la liceu care se plictiseau la...? (mai mult)
Stie cineva un anime care e ca si naruto sau hunter x hunter?
Ce seriale noi de la Netflix merita văzute?
Hei, am mai pus o intrebare asemănătoare despre un film. Tres veces tu- macar stie cineva daca a apărut dvd cu filmul? Am incercat sa revăd si Tengo ganas de ti - dar numai este nici acesta pe...? (mai mult)
Ii mai plac cuiva filmele in care personajul principal este fortat sa retraiasca aceiasi zi, pana cand face alegerea potrivita? Eu stiu doar 3 filme de acest fel, mai stiti voi altele? :)
Bună, de ceva vreme primesc tot felul de notificări de genul : Slăbești dacă mănânci asta, cardul sim a fost / va fi blocat, afla Cum a câștigat bani, femei fierbinți și tot felul de notificări...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre sezonul 2 din Vrajitoarea Sabrina? Va mai exista?
Vreau si eu cateva recomandari la capitolul : Filme / Seriale bune chiar foarte bune SF DRAGOSTE ACTIUNE Gen Twilight, Vrajitoarea Sabrina... etc
Stie cineva seriale asemănătoare cu teen wolf/the vampire diaries/amurg? PS:Sa fie cu varcolaci sau vampir.
Știe cineva cât costă un abonament la HBO? Mulțumesc!
Era un serial sau un film cu o fata care ori este gasita moarta ori e data disparuta, parca Lorelei o chema. Stiu ca toata lumea locuia pe o alta planeta sau ceva intr- un fel de loc special amenajat ...? (mai mult)
Buna, in ce format pot avea (filme 3D, filme 4K, 4K BLUE RAY,BLU RAY,DVD,DVD-RO,HD,HD-RO, SD) de pe fl si spoi pe stik
Imi spuneti si mie filme drama 2017-2018 mai noi dar sa fie frumoase
Recomandati-mi va rog niste filme de dragoste adolescentina (comedie romantica cu adolescenti) dar mai noi (2018-2016 cam asa) multumesc!
Mai de mult, acum cativa ani, vazusem un film, care tin minte vag ca avea in titlu ceva gen vanatorii de vrajitoare. As vrea sa- l regasesc pentru a- l revedea. Am vazut deja unul numit hansel...? (mai mult)
Ce părere aveți despre serialul Light as a Feather? Merita vazut?
Salut, se mai merita sa mergi la Cinema?
Hei fratilor! Sticum se numeste introul de la Triplusec?( daca da dati-mi, va rog, un link spre melodie de pe YouTube?)
Vreau si eu niste filme horror/mister, gen: Orphan, DeadSilence, Bye Bye Man sau drama mister ceva cu o poveste faina.
Heii TPU. imi puteti recomanda un film. (Romantism)
Imi puteti spune doua filme horror care sunt interzise si socante plus inca doua filme cu arte martiale care sa contina efecte speciale bune gen "lady bloodfight" si serialul "into the badlands"....? (mai mult)
Ce ii zicea lupul scufitei rosii cand era deghizat in bunica si scufita il întreba "bunico de ce ai... asa de..."?
In anii 2005-2006-2007 au fost niste desene animate pe Minimax cu doi iepuri in palarie care calatoreau peste tot. Isi aduce cineva aminte cum se numesc?
Mai de mult, acum cativa ani, vazusem un film, care tin minte vag ca avea in titlu ceva gen vanatorii de vrajitoare. As vrea sa- l regasesc pentru a- l revedea. Actiunea era ceva de genul: ...? (mai mult)
Stiti ceva filme medievale? Gen Black Death, Anotimpul Vrajitoarei sau Kingdom of Heaven, sa fie si putin fantastice pe langa istoric. Dau funda;)
Știe cineva cum pot face rost de un scenariu pentru un short film?
Am văzut un film în jurul anului 1998 despre un polițist care iese din închisoare, este luat cu mașina de soție/concubină, o actriță relativ cunoscută de 35 ani, 1, 74 m, 63 kg, brunetă,...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru! Cum se numeste melodia din fructul oprit sezon 2 episodul 9 cand Ana il ajuta pe Alex sa fuga cu Sonia? Va rog ajutați ma ma :((
Cum se numeste filmul de la 5:40 https://www.youtube.com/watch?v=8S17jdpOfKQ&t=362s
Un film bun? Funda
Hello! Vreau sa stiu daca se uita cineva la serialul Supernatural. Doar asa, de curiozitate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!