Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 7 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU. Poate mă ajuta cineva să găsesc un film, l- am văzut cam in 2009- 2010, un film horror, despre niște adescenti pe o insulă, petrecere..etc e un criminal care ai omoară pe rand, niste...? (mai mult)
Buna tpu.As dori sa aflu titlul unui film...ce imi amintesc e doar o poza cu un tata si fiica lei cred. Despre care se spunea ca toata lumea plange la filmul respectiv
E adevărat ca exista anumite filme blestemate? Care sunt acestea? Unde le pot vedea? Care sunt urmările vizionarii acelor filme? De exemplu butterfly kisses
Ce inseamna concordanta pe Netflix
Aș vrea să îmi fac abonament la Disney+. Se merită abonamentul?
Salutare, nu stiti cand va aparea filmul Nunta Pe Bani
M am uitat cu niște prieteni la un film și nu știu cum se numa. Era puțin horror despre un fiu și un tata care aveam cv viziuni horror și el.sg.maj. merge la ceva scoala de arta unde sta in camera...? (mai mult)
Salutare, cand apare filmul Nunta pe Bani pe Netflix am observat ca este deja titlul postat dar nu se poate reda
Salut TPU, ce părere aveți despre serialul Murder Drones?
Pe anime kage cum iei pokemoni?
Salut TPU, ce părere aveți despre desenul animat Fantoma și Molly McGee?
Hei tpu.As dori și eu niște filme de groază dar sa fie groază... ceva mai nou daca stiti. Ps Netflix cele mai bune filme dau funda
Salut TPU, am o intrebare, cate episoade are si cum se termina serialul Yeh rishta kya kehlata hai 2?
De unde pot afla informații oficiale privind serialul Secretele din Sulphur Springs (The Secrets of Sulphur Springs)?
De ce fosta vedeta Disney Vanessa Hudgens are o reputație mai bună decât Miley Cyrus, deși a avut o scenă de sex într- un film plus pozele nud pe care i le- a trimis Vanessa Hudgens lui Zac Efron,...? (mai mult)
Buna,un film cu box/kickbox pe Netflix misto?
Bună.Am văzut un film cu o organizatoare de nunți și a căzut o statuie mare de gheață pe ea și a murit.Va rog să-mi spună cineva cum se numește filmul.
Am vazut demult, cam 20 ani in urma un film cu un barbat, pensionar care isi facuse un dispozitiv cu care putea sa omoare oameni care erau in direct la televizor el stand acasa si trimitand o unda prin...? (mai mult)
Știe cineva unde se poate vedea integral survivor 2024? In afara de antena play
Care a fost serialul vostru Disney preferat din copilărie? Al meu a fost Hannah Montana.
Bunã. Era un film asiatic, cu lupte Kung Fu, undeva prin anii 2000- 2005 stiu ca l- am vazut. ce imi amintesc, este cã personajul negativ, lupta foarte bine avea parul lung prins coada la spate ...? (mai mult)
Salut! Am un cont de Netflix cu 2 abonamente, 1 e folosit de către un prieten în Germania și acum îi cere să actualizeze locația, nu îl lasă să vizioneze. Ce ar trebui să fac să îi meargă...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește filmul romanesc care era cu o femeie rea care juca cu Stefan Banica și cu 2 băieți, știu ca era de crăciun, gen film de crăciun ROMANESC și era o femeie cu ochelari...? (mai mult)
Ce părere v-a tras filmul "Miami BICI 2", dar "Tati part-time"?
Ce semnifică procentajul de concordanță pe Netflix?
Cand este pus Tati part-time pe Netflix?
Nu inteleg care e treaba cu filmele 4k si filmele 4k bluray, din ce am citit filmele bluray sunt mai Clare pe CD, dar eu daca descarc de pe f1lel1st ce merita sa descarc? Varianta cu bluray sau 4k normal?...? (mai mult)
Buna seara, dragilor. Am si eu o nelămurire. Doresc sa vizionez un film, Down Periscope- Invincibilul din 1996, mi- a plăcut tare mult, doresc să il vad pe internet de pe telefonul mobil, am un...? (mai mult)
Salut, acum cativa ani pe disney s-a difuzat pentru scurt timp un mini serial cu roboti tin minte ca era un robot alb care raspundea mereu cu *afirmativ*, stiti cum se numeste?
Caut un film de ani de zile si il gasesc deloc. In film: Un tata cu fiul se opresc la o benzinarie, cat timp stau ei in magazinul de acolo intra cateva barbati care fura banii de la casa si ilimpusca...? (mai mult)
Salut TPU! Filmul Balto 4 e oficial sau fanmade? Dacă e oficial ce se știe despre el?
Sal TPU! Mai este in cinematografe filmul Nunta pe bani? Am cautat pe cinemagia la cinematografele din Timisoara si n-am gasit nimic.
Ce filme recomandati, mai noi? Multumesc.
Salut, TPU! Am o întrebare. Aș avea nevoie să găsesc filme în engleză cu subtitrare proastă în română sau cărți traduse greșit din engleză în limba română. Aveți vreun exemplu de astfel...? (mai mult)
Bună, caut și eu un film vechi, pe care îl văzusem la televizor când era postul Hallmark, și tot ce pot să mi mai amintesc este ca era cu 2 femei și un barbat, o femeie cade de la început ...? (mai mult)
Unde pot viziona anime- ul Berserk(1997) cu subtitrari in limba romana? L- am vizionat pe Youtube cu dublaj in engleza dar vreau sa il vizionez iarasi cu cineva care nu stie asa bine sa asculte dublaj ...? (mai mult)
Buna as vrea sa stiu ii spune la film era cu 2 surori vitrege si una era bruneta si era cea rea si cealalta blonda era cuminte si se indragostesc de acelasi baiat si fata cea blonda stiu ca se taiase ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu cand va aparea sau daca va aparea filmul the tomorrow war 2, primul a fost un succes mare mi-a placut mult, DAU FUNDA.
It e bun filmul horror? Are scene de violenta?
Care este cel mai apreciat actor de la Hollywood in 2023?
Care e cel mai interesant gen de film? Combinatii ma refer si argumentate, ale mele sunt asa 1.thriller/horror ca are suspans si scene de groaza, 2.crima si horror, ca fac criminalii sa para terifianti,...? (mai mult)
Serial cu criminali dar sa fie horror stiti? Nu hannibal ca l-am vazut, nici Jeffrey Dahmer bine ala nu e horror, repet sa fie crima si horror combinat.
Salut, incerc sa gasesc un film. Cateva detalii : Era vorba despre un chinez sau un asiatic ceva care nu mai pariase de mult timp, a plecat intr o seara in ghetou cu prietenul lui sa parieze, avea o...? (mai mult)
Salut TPU! Doar eu cred că mulți oameni nu fac diferența între animație și live- action? Pentru că mulți numesc serialele Disney Channel precum Hannah Montana Jessie, Austin și Ally, etc. desene...? (mai mult)
Salutare, vin și eu cu o întrebare! Era un film vechi in care niște tipi luau oameii strazii cu ei, pretextul fiind că îi ajuta la vânătoare, dar de fapt acestia deveneau vanatul. aveti idee...? (mai mult)
Caut un film... O tipă pleacă în luna de miere cu soțul ei care este răpit pentru transplant de măduvă, soția nu se lasă, deși este într- o țară străină unde toți sunt corupți, pleacă...? (mai mult)
Imi puteti da niste filme de pe Netflix din categoria de dragoste?
Buna, caut si eu un film de groaza cu un grup de prieteni care pleaca împreuna la o cabana/vila ( nu stiu exact) si ii omoara un criminal. Pe o fata o ia prizoniera si peste cativa ani o salveaza fratele...? (mai mult)
Buna unde pot sa gasesc filmul the north star 2016 subtitrat in romana?
Era un film în care după un cataclism nimeni nu își mai amintește nimic în afara de un grup de oameni care încearcă sa reconstruiască societatea! Știți cum se numește?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Biancasata întreabă:
magda00 întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!