Serialul supernatural e horror bun? are momente in care sa te simti inspaimantat? dar mai stiti seriale gen cum e mesaje de dincolo? seriale din astea creppy.
Salut. imi puteti spune unde gasesc calareti in marele necunoscut s7 dublat in romana va rog frumos
Am abonament Premium Netflix de 12 euro cu 4 canale de difuzare simultan si caut o a 4-a persoana. Costul e de 3 euro/luna. Calitate video optimă, în Ultra HD (4K) și HDR. Cine doreste? :)
Exista Singur Acasa dublat in limba romana?
Salutare, oare a aparut filmul Nunta pe bani online deja sunt 2 luni de la lansare si nu gasesc
Salutare tuturor! Imi amintesc un film despre razboi dar nu imi mai amintesc numele. Stiu sigur ca este cu un copil mic (bebelus) ce începe sa plângă și un soldat îi pune mâna la gură ca sa nu il...? (mai mult)
Salut,oare nu aveți idee cum ii cheamă în realitate pe toți cei trei copii a lui Firicel și ai nevestisii din las fierbinți? Cei din rol
Aveți idee cum ii cheamă pe copii lui Firicel din rol în realitate, cei din las fierbinți? Pentru că nu am găsit nimic pe internet și m- am gândit și la posibilitatea să nu fi vrut ei sa își...? (mai mult)
Salut Prieteni TPU. Caut un titlu de film care este vorba de un cap de vrăjitoare care impietreste orce care se uită la ea. Știu că la finalul filmului a împietrit un demon venit din ape. Mulțumesc...? (mai mult)
Stiti seriale mai noi care inca ruleaza cu zombii dar animatii? daca nu in cel mai rau caz si mai vechi.
De ce regizorii si scenaristii fac unele filme horror lipsite de scare jumperi sau lipsite de actiune? inteleg chiar daca o sa fie copiate sau sa fie mai naspa dar mai bine sa fie acolo decat sa te plictisesti...? (mai mult)
Salut știți site uri de anime uri chinezești in afara de animekage sau animeazu specific doar anime uri chinezești
Unde găsesc cartea cu hanim ciflitgi stapana inimii?
De ce nu se mai dau filme vechi horror la cinema? sau actiune ceva? alea era bune, ce nu ar veni lumea? si 2 voi ce preferati horror sau comedie? la comedie razi de 2- 3 ori chiar, hai sunt cateva unde...? (mai mult)
Caut un film în care era o familie care trăia în pădure fara vreun contact cu lumea de afara! Era vorba despre un tata și fiica lui iar la un moment dat sunt descoperiți! Fata pleaca și tatăl merge...? (mai mult)
Bună ziua. Am o mare rugăminte : Va rog sa ma ajutați sa găsesc o melodie cantata de Mihai Margineanu. În las fierbinti în sezonul 21 episodul 6 exista o coloana sonora bănuiesc ca el o canta ceva...? (mai mult)
De ce nu mai se fac noi episoade din Mr.Bean.? Adică a fost extraordinar de comic!
De ce nu au facut joc dupa filmul nightmare on elm street? ar cumpara lumea si ar juca, cum putem influenta noi fanii sa se faca asa ceva?
1.o sa se mai faca serial cu un alt criminal ca jeffrey dahmer? adica ar merge un serial cu ted bundy, unul cu Andrei Chikatilo si 2. nu inteleg de ce nu ar vrea sa faca showtime un serial prequel la...? (mai mult)
De ce nu vor sa scoata un miniserial cu fratele lui Dexter Morgan? Rudy? eu zic ca ar fi perfect sa fie prequel la dexter, sau de ce nu un sequel cu harrison?
Salutare. Era un desen vechi unde un băiat și o fată adunau niște plăcuțe ca să deschidă un oraș secret și era și un fel de papagal care îi teleporta. Orașul era derivat din taur, ceva taurus,...? (mai mult)
O sa se mai scoata filme saw? dar texas chainsaw massacre si nightmare on elm street? ce credeti seriale pe baza acestor filme or sa se scoata?
Filme si seriale zombii dar sa fie ceva mai nepopular ca alea populare le- am vazut, walkind dead. night of the living dead, dawn of the dead dar sa fie gen sa se baricadeze undeva si zombii sa atace ...? (mai mult)
Imi spune cineva care e faza cu Barbie si Oppenheimer?
Salut TPU! Ce genuri aveau pisicile care se îmbrățișau din Umibe no Etranger?
Serialul minti criminale fiecare episod are povestea lui sau fiecare sezon are povestea lui?
Stie cineva episoadele din lectii de viata in care a jucat Aurora Popescu? (Fata care are vocea ca a lui ambar din soy luna)
Buna, cum sa numeste episodul din lectii de viata in care doi parinti au o familie, acestia divorteaza, isi gasesc niste iubiti iar apoi devin iar impreuna. Parintii sunt amuzanti la fel si episodul,...? (mai mult)
Ați văzut filmul Alfa de pe ProTV este adevărat? Ce părere aveți despre filmul Singur acasă
Buna! Caut numele a doua seriale vechi, nu stiu sigur pe ce canale erau, posibil pe tvr2 sau tvr1 in jurul anilor 2000 probabil. 1. Primul era vorba despre un spital bantuit, unii dintre personaje ...? (mai mult)
Salut! Am văzut acum mulți ani un film horror despre o familie de oameni deformați care locuiau într- o pădure și omoreau oamenii pe care îi întâlneau prin păduri. Știu că filmul are mai ...? (mai mult)
Care știe cum se numea filmul acela horror cu un cuplu ce vede un om ca aruncă ceva într- un puț, era un monstru ce arunca acolo oamenii și îi cosea, și pe cuplu pe la final i- a cusut împreună...? (mai mult)
O sa mai apara pana la urma partea a 3a de la filmul tres metros sobre el cielo voi ce credeti?
Am niste clipuri dintr-un serial descarcat de pe Youtube in limba turca, exista o posibilitate sa le traduc in limba romana? Gen un site anume pentru asa ceva? Ca daca stau sa traduc eu imbatranesc
Care sunt cele mai bune filme de anul nou? Nu vreau doar filme americane!
Bună, ceva filme bune cu comedie?
Salut TPU! Când apare sezonul 3 din Vlăstar Regal?
Stiti niste filme japoneze vechi si bune?
Caut un film indian, este o casa mare, este profesoara de pian, are un barbat dar si un chirias, se indragosteste de el, el o vrea pentru avere si cred ca la sf îi omoara pe amnd intr o padure, ...? (mai mult)
Buna seara, imi puteti spune va rog unde pot gasi filmul Al doilea joc regia Ciprian Porumboiu?
Unde pot vedea filme cu subtitrare in germana in afara de Netflix, HBO, Prime Video și Disney plus, doar pe google vreau sa vad?
Îmi spune si mie careva cineva, cand reincepe serialul Juramantul? Da o varianta buna nu cu grasana aia.
Când eram mic am văzut un desen cu o vrajitoare blonda pe nume Tara care avea un prieten cu parul albastru și într- un episod a fost otrăvit de un peste balon, știe cineva cum sa numește...? (mai mult)
Stie cineva cum pot scapa de chestia aceia cu captcha si sa pot reda videoul? https://www.musteata.com/sofia-intai-a-fost-o-data-ca-niciodata-o-printesa/
Era un anime mai nou în care oamenii aveau scrise numere pe corp și dacă scădeau la 0 se scufundau într-un abis negru! Știți cum se numea? Menționez ca era din 2019-2020.
Salutare TPU! Cu mult timp in urmă, am vizionat un film foarte fain. Filmul era cu un militar care de fapt avea probleme psihice și își imagina că rezolva un caz foarte complex, Intr o clădire...? (mai mult)
Am niste episoade descarcate in limba turca...dar nu as vrea sa le traduc eu ca altfel as sta multi ani de zile asa ca, nu stiti cumva un site unde se traduce automat? Sau daca sunt oameni specializati...? (mai mult)
Dintre fanii de anime- uri, cine îmi poate spune niște anime- uri scurte, gen câteva sezoane? Țin să menționez că am văzut doar Death note și Full metal alchimist (care mi- o plăcut foarte...? (mai mult)
Buna! Stiu ca o sa sune ciudat rau, insa stiu ca este un film Spider- man in care apar mai multe persoane care poseda acceleasi puteri. Mary Jane il testeaza si il pune sa se urce pe pereti si mai apare...? (mai mult)
In anul 2003 am văzut un film, iar acum aș dori să îl revăd, dar nu îmi amintesc numele filmului, nici cum se numea vreun actor. Îmi amintesc în schimb acțiunea: o familie cu doi copii și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
guest24592 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?