Bună. Aveți idee când o sa apara episodul 4 din sezonul 3 - Riverdale? Mulțumesc anticipat! Xoxoo
Salut, cate episoade din Las Fierbinti au fost difuzate acum pe Tv si unde le pot viziona? Ma refer din sezonul 14.
Pot vedea animeuri pe Netflix? gen naruto
Cand incepe Game Of Thrones sezonul 8?
La ce film sa ne uitam in noaptea asta a groazei?
Stiti filme gen "Brimstone"(2017)?
Ceva filme horror?
Am fost rugat de un prieten sa fac o rezervare pentru un film la cinema in sun plaza Bucuresti pentru 25 persoane. Intrebarea mea este, costa ceva sa fac aceasta rezervare? Si daca nu se prezinta toti...? (mai mult)
Un film bun de groaza sau thriler?
Care vi s-a parut cel mai tare serial fantasy ever?
Ce filme sau seriale cunoasteti cu sau despre Imparatul Uther in afara de Merlin?
Cine imi poate zice 5 filme,văzute,care l-au marcat, l-au impresionat? Dau funda la lista cu cele mai multe filme nevăzute de mine!
Salut, cum se numeste filmul in care o fata surdomuta este violata de niste indivizi si se reincarneaza intr-un spirit indian si-i omoara pe toti?
Daca imi fac cont pe https://www.digiromania.ro, pot viziona live ce canal doresc?
Un film horror ceva sa vad maine stiti? Stau singur si vreau sa ma sperii serios deci sa imi dati din alea bune.
Daca intentionez sa ma uit la filmul "Jhony english strikes again" ar trebui sa vad filmele precedente sau nu au legatura intre ele?
Ca tot am adus vorba de spider man, ce parere aveti despre homecoming? Vreau sa stiu parerea voastra sincera despre film, si cum fi se pare.
Salut. Cum o cheamă pe profesoara aia din teen wolf, s3 de care se îndrăgostește Derek?
Spuneti-mi va rog mult un film hororr
Stie cineva cand apare sezonul 6 din prison break? Multumesc
Buna! Cum se numea episodul din scooby doo cu o familie cu 5 persone bunica cu nepotii si majordom foarte ciudat?
Stiu ca este aproape 2019 si ca este veche intrebarea.O sa mai iasa candva The Amazing Spider Man 3? Am citit pe niste site- uri acum 30 de minute (erau de prin 2014- 2016) ca voiau sa faca o serie din...? (mai mult)
Când apare 9-le la fast and the furios?
Buna imi spuneti si mie cateva filme sau seriale cu psihologi. Sa arate povestile lor de viata (drame). Mersi Dau funda
Cum se chema filmul ala de animatie de pe Disney cu gradina zoologica din new york, si era vorba despre un leu si fiul lui care ajung pe o insula unde leii sunt vanati de bivoli.
Hei! Caut filme sau seriale gen the gifted
La ce film din lista asta te-ai uita de Halloween? https://www.cinemagia.ro/program-cinema/cinema-city-iulius-mall-timisoara/miercuri/
acum câțiva ani am văzut un film pe TVR1, în care un cuplu era torturat timp de către 2 bărbați, țin minte că totul se întămpla în casa cuplului, aceștia stăteau pe canapea. ...? (mai mult)
Salut, de curand am urmarit filmele the purge si mi s- au parut a fi o prostie, povestea este ca o data pe an toate crimele si infractiunile sunt legale pentru 12 ore si asta este. Daaaa.....stiu adica...? (mai mult)
Salut. In serialul teen wolf, in sezonul 1 apare băiatul ala cu ochi albastri care o face pe Lydia sa l aducă la viată pe unchiul lui Derek, cum il cheamă pe actorul ala cu ochi albastri?
Aveti idee cand apare sezonu 4 din lucifer?
Va rog dati-mi si mie o lista de anime-uri cu o poveste impresionanta care sa aiba dragoste scoala si harem pls!
Un film interesant sa nu fie horror si daca se poate sa fie de aventura gen supraviețuire după ceva pagube furtuna/invazie zombii etc
stiti cumva niste Chinese drama sau kdrama asemanatoare cu: "Sweet Dreams" sau "Dragon Day, you're dead"
Seriale in italiana ceva gen Baieti de oras, In puii mei, Las Fierbinti? Sa fie amuzante!
Cum se numea "emisiunea" aceea de pe tvr1/2 din 2009/2010 cu o papusa baiat, 2 fete care prezentau si ofereau cadouri copiilor care sunau? Mai era si un catel si in emisiune prezentau chestii...? (mai mult)
Când începe sezonul 2 din disney 11?
Ce filme imi recomandati sa vad in seara de Halloween? Clar vreau ceva de groaza dar as prefera filme in care este Halloween-ul... Cine ma poate ajuta? Multumesc,
Hei! Caut filme sau seriale gen întâlnire cu un star
Am terminat recent de vizionat un anime destul de interesant care m- a pus pe gânduri. Ultimul episod a fost ceva mai diferit, adică finalul acestuia prezintă o secvență ce ar sugera continuarea...? (mai mult)
Stie cineva filme gen I still see you?
Niste filme triste gen hachik? Dar fara cupluri...
Îmi zice și mie cineva maxim 3 seriale bune? Fără din alea de care a auzit și bunica.
Știți cumva cate episoade are sezonul 7 din game of thrones? Și când va apărea sezonul 8?
In "Identity", Malcom avea o personalitate care le- a "omorat" pe celelalte 9.Deci aia era personalitatea predominanta? Dar dupa cum am vazut, Timmy(sau cum il chema)a fost "ucigasul", Deci Timmy...? (mai mult)
Imi puteti da o lista de anime-uri, dar nu din astea vechi va rog?
Niste animeuri noi, vreau gen one piece, doar ca mai scurt, gen bataile sa nu dureze 300 de episoade ca in one piece, ceva ca fairy tail. Multumiri!
Primul film inspirational romanesc, cum vi se pare trailerul? Va atrage? https://www.youtube.com/watch?v=LJ6EpG43Rkw
Cine stie seriale gen game of thrones?
Salut stie cineva cine este de fapt Dani Mocanu din "In Puii mei"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!