Am facut impreuna cu inca 3 prieteni, un abonament Netflix de 4. Doar ca am o nelamurire, am facut 4 profiluri si nu stiu daca alea sunt doar profiluri sau 4 abonamente. Nu stiu daca o sa platescc...? (mai mult)
Caut un film iar povestea suna astfel: o femeie naste un baiat pe care i- l da in grija unei prietene putin mai tanara( motivul..nu- mi mai amintesc, cred ca era calugarita...sau ceva pe acolo). Prietena...? (mai mult)
Vreau un anime in genul lui Your Lie In April, cu dragoste dar nu dusa la perversitate si nud, una mai family-friendly, si putina actiune daca se poate. Multumesc.
Ce filme vechi de groaza stiti?
Îmi puteți recomanda seriale/filme în genul lui fast and furious?
Ce site-uri asemanatoare IMDB stiti sau folositi?
Am terminat GAME OF THRONES de la sez 1 pana la ultimul intr- o saptamana. Sunt sigura ca sunt detalii care mi- au scapat din dorinta de a vedea din ce in ce mai mult tot ce se intampla si de aceea vin...? (mai mult)
Vreau si eu cateva anime- uri dar nu din astea vechi va rog! Vreau gen din astea anime- uri cu fetele alea, nu vechi ca dragon ball, vreau gen ca diabolik lover! M- am uitat la yousuga no sora,...? (mai mult)
M- am saturat de emisiunile tv de azi care difuzeaza numai porcarii care afirma toti hotii care n- au ce face, numai sunt canalele cum erau inainte gen kanal d. Inainte era fain si difuza mereu...? (mai mult)
vreau seriale gen horror aventura cu vampiri va rog!
Era un film care incepea cu un bebelus care se lupta, imi amintesc doar niste fragmente. La un moment dat, se lupta cu un nenea, si s- a pisat pe fata lui. Apoi imi mai amintesc ca a crescut,...? (mai mult)
am o intrebare, stie cineva cum se numea anime- ul in care cadea o fata si un baiat avea ceva mecha pe nume eros, dau funda daca stie cineva. A si P.S apropo el era chemat de cineva in...? (mai mult)
Am inceput sa ma uit la un serial si nu am fost atat de interesata de cum se numeste, l- am gasit intamplator, si cum l- am gasit l- am si pierdut, si nici cum nu il mai gasesc: era despre un tip care...? (mai mult)
Salut, Caut demult niste desene animate difuzate in anii 2002/2003 pe TVR 2 (sau TVR 1). Actiunea se petrecea in Venetia, si era cu un rege care avea un guler alb cu puncte negre, nu imi amintesc...? (mai mult)
Spuneți-mi și mie vă rog niște filme americane de genu dragoste sau iubire imposibilă
Funda! Va rog sa imi recomandati cat mai multe filme de genul "Lucky You (2007)" (cunoscatorii stiu despre ce e vorba - ma refer la competitii de texas holden filmate in direct) nu va aruncati cu raspunsuri...? (mai mult)
Am vazut zilele trecute o secvență dintr- un film si nu dau de el. La marginea unui lac ajung mai mulți oameni simpli si cativa de la armată. Unul dintre cei de la armată sau ce erau aia...? (mai mult)
Când eram mai mică am văzut un film de Crăciun pe minimax și nu pot să dau de el. Știu doar că erau niște animăluțe care au găsit sacul cu cadouri al moșului și au reușit să le împartă....? (mai mult)
Salutt, caut si eu filme gen cu o gasca de prieteni care merg in aventuri, se distreaza etc, funda
Puteti, va rog frumos, să îmi spuneți și mie ce se intampla in La casa de papel in sezonul 2?
Am auzit de la mama mea că era mai demult un serial sud american cu o fată foarte frumoasă numită Ariana. Știe cine cum se numește serialul?
Stie cineva daca filmul "Anna Karenina" e pentru vol 1, vol 2 sau pentru ambele? Urgeeeent! Dau funda:)
Stie cineva daca filmul "the thinning new world order" cu Logan Paul va aparea subtitrat?
Cand eram mica am vazut un film cu un baietel de avea un caine si se jucau impreuna mereu dar apoi baiatu s- a facut mare si a plecat iar cainele a ramas cu parintii si l- a asteptat pana a imbatranit ...? (mai mult)
Mai isi aduce aminte cineva in ce sezon si ce episod a murit mama lu Taylor- varcolacul? De acolo a ramas sa ma uit de acum cativa ani???? si numai tin minte care sezon era???? As vrea sa incep sa il...? (mai mult)
Era mai demult un serial pe tvr2 cu 2 tineri care au gasit o piatra magica si au devenit cu super puteri.E cu un baiat si o fata! Nu gasesc nicicun cum se cheama
Salut, vreau şi eu un serial în care rolul principal îşi descoperă puterile supranaturale încetul cu încetul. Ceva idei Mulţumesc anticipat.
Salut la toata lumea, stiu ca sunt foarte multe serii anime interesante, frumoase, si chiar uluitoare precum cele pe care le- am vazut - naruto/shippuden/boruto, death note, bnha, attack on titan,...? (mai mult)
Cred că știți despre Beyblade Serile:metal fusion, metal masters, metal fury Poate uni dintre voi știți de ryuga din Beyblade ce îl deține pe l drago...mna pai știți cumva alte...? (mai mult)
Daca s-ar face un film despre viata ta, cine ai vrea sa interpreteze rolul tau?
Buna all, vreau sa stiu si eu daca cunoasteti ceva filme horror! Dau funda
Cine e de acord cu mine că la exatlon i-au adus pe Giani și jaguar pentru a creste din nou ratingul?
Am privit mai de mult un film in care era vorba despre 2 prieteni(un negru si un alb desi nu sunt rasist), negrul avea o fata din prima casnicie care se casatorea. Tatal ei vitreg i- a platit...? (mai mult)
De cateva zile tot incerc sa găsesc o statuie pe care banuiesc ca am vazut- o intr- un film. Era intr- un fel de stramtoare si era aceasta statuie mare "cracanata" ca sa treaca corabiile pe...? (mai mult)
Se poate viziona online documentarul "Romania Neimblanzita"?
Cand apare "The Protector" (Netflix)?
La casa de Papel sau Grimm? Puteti sa imi puneti si o scurta descriere.
Tocmai ce s- a terminat Adventure Time (Sa- nceapa Aventura), si ma intrebam daca pot face rost de toate sezoanele (1- 10) si inclusiv de episoadele "film" (Come Along With Me) dublate de pe...? (mai mult)
Daca am gresit categoria, scuze. Stie cineva daca se vor mai da filme cu tematica Craciunului pe DIVA? Anul trecut a inceput din 6 noiembrie dar anul asta nu stiu
Hey, daca vreau sa imi fac cont pe Netflix si pun cardul lui mama o sa primeasca mesaj sau ceva, pentru ca ei cand ii intra bani de salar primeste mesaj de la banca, oare o sa primeasca si ca i se ia...? (mai mult)
Cum se traduce în engleză titlul filmului ting ca khang my?
Buna, trec direct la subiect, era un serial cu un baietas ce salva lumea cu ajutorul ziarului adus de o pisica, afland ce o sa se intample in urmatoarea zi. Ma puteti ajuta cu numele serialului?
Era un film cu o femeie care vedea fantome prin casa. Cum se numea?
Caut si eu un film cu o fata ucisa si inchisa in cufar... apoi cand ucide incepe o melodie de groaza
Cum se numeste filmul acela cu invatatoarea rea care ia o fetiță de codițe, o învârte și o arunca? Este un film vechi cu vrăjitoare.
Îmi poate spune cineva dacă știe vreun anime cu un băiat care scrie intr-un caiet (nu Death Note), iar o fata ucide oameni așa cum scrie in caiet. Va rog sa îmi lasati numele!
Știți cumva vreun anime in care un băiat scrie intr-un caiet și o fata omoară oamenii așa cum e scris in caiet? (Nu Death Note)
De ce nu sunt filmele "Never Back Down 1, 2, 3" si seriile "Fast and Furious" si "Transformers" pe Netflix?
Salut, imi ziceti si mie niste filme horror ceva de genul politist ce elucideaza un caz?
Cine îmi poate supune niște filme cu adolescenți? E urgent
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.