Ce seriale vechi v-au placut?
Care este serialul vostru favorit?
Cum se numeste filmul ala in care unu poate levita pistoale pe la spate si vine o fata care prezice ca va muri si ea nu vrea asta
Vreau niste filme reusite din ultimii 8 ani... funda :3
de curand mi- am facut abonament pe Netflix Romania, si majoritatea filmelor nu au subtitrare in romana, doar engleza, sunt cateva care au subtitrari in romana dar nu- mi plac, imi poate...? (mai mult)
Cum se numeste filmul din clipul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=Zmr3a9B0jHo ofer funda!
Film : cu un robot cu ochii mari, cred ca erau pe marte nu stiu dar erau blocuri de gunoaie peste tot el tot facea curat si cam atat stiu ca dupa am adormit ..cum se numeste stie cineva?
Îmi poate povesti cineva serialul Money Heist (La casa del papel)? Nu prea am timp sa îl vizionez.
Un flm bun de comedie/ actiune
Stiti cumva daca s-a lansat filmul The Expendables 4? Sau cand se va lansa? Mersi anticipat!
Cum se numeste filmul in care apar niste creaturi extraterestre sub forma de foc, sau puteau fi opriti cu foc care ataca lumea. Tot ce mai tin minte era din anul 2012 iar unele secvente ...? (mai mult)
Am vazut acum multi ani un film in care o familie ajunge intr-un oras (minier, parca) parasit, iar in final niste fantome le fura chipul. Stie cineva cum se numeste?
Am vazut demult ( acum vreo 25 de ani cred) un film sf comedie, in care doi tipi care fusesera conservati in stare vie, sunt treziti undeva in viitor, intr- o epoca in care toti barbatii disparusera...? (mai mult)
La ce oră începe normal exatlon? Si in ce zile are? Si pe ce canal?
La Cinema City, la filmele IM 18, verifica daca ai 18 ani cand cumperi biletele sau cand intri la film?
Buna, știe cineva cum se numeste filmul acela unde oamenii sunt invadați de gândaci? Este filmul foarte vechi, l- am vazut in copilărie și nu mi- l mai amintesc, știu doar ca toți oamenii sau baricadat...? (mai mult)
Cine ştie filme frumoase care ar merita de privit in legatura cu dragostea...şi cum se numeşte.va rog!)
Îşi mai aminteşte cineva de desenul acesta? Se difuza pe minimax când eram mică şi era despre o familie de iepuri. Țin minte că nu aveau mamă şi stăteau cu tatăl şi bunica şi erau mai mulți...? (mai mult)
Astia care se cred mari in lumea otaku Is debusolat Deci acum o saptamana si ceva am vazut un anime dar numai tin minte unde sau cum se numeste :'(( si speram sa ma ajutati(cred ca ma bazez mai mult...? (mai mult)
Salut.Cate zile este derulat un film la cinemacity?
Cate filme cu Yuri Boyka sunt si care e ordinea lor?
Pt mega fanii GAME OF THRONES! As vrea un rezumat al acestui film cam despre ce e vorba etc. Am auzit ca e super fain si vreau sa l vad si eu, am inceput 3 episoade pana acum dar mare lucru n am inteles...? (mai mult)
Era un film in care juca Jean Claude Van Damme, era vorba despre un nepot ce putea sa vadă orice mișcare înainte, după ce îl antrenează Van Damme după intra in armata, ocolește grenade,...? (mai mult)
De ce nu se mai continua shadownhunters?
Cunoasteti seriale captivante in spaniola? Am vazut recent La Casa de Papel. Altele asemenea mai stiti? Dar sa fie in spaniola original. Multumesc anticipat.
Salutare la toti. Am cativa ani in urma din cate imi aduc aminte am vazut un film pe Pro TV cu niste soldati care s- a facut un experiment chimic care cand trageai un glont in ei corpul il respinge ...? (mai mult)
am o problema cu PotPlayer de fiecare data cand vreau sa dau play la filmul dorit imi da aceasta eroare: "Failed to start playback.The file exists, but does not seem to have any video." Stie...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda seriale cu motociclete/auto? Dacă exista
stiti seriale misto(fara vampiri, varcolaci sau din astea aiurea), ceva realiste, mi- ar placea daca ati da ceva cu viitor sau masina timpului (gen the 100 pe care l- am terminat si este...? (mai mult)
Stie cineva un site cu noutati din lumea anime? Am gasit cateva insa nu prea sunt actualizate. Funda, promit!
Filme cu bataie stiti?
Stiti vreun film istoric in legatura cu formarea Imperiului Roman?
Salut, anul trecut am vazut pe HBO un film cu 3 fete care au mers la o petrecere a burlacitelor pe o insula si acolo una dintre ele a fost muscata de o insecta (pe picior sau abdomen), dupa ce a ajuns...? (mai mult)
Buna imi dati niste filme gen Laguna albastra, Intoarcerea la laguna albastra sau Blue Lagoon the Awakening? Dau funda la cele mai multe;)
Pentru cei ce va plac genul sf., ce subgen preferati cel mai mult, de ex.: hard sf, soft sf, cyberpunk, steampunk, biopunk, space opera, sci fantasy, alien invazion, etc?
Heiii.Stie cineva niste seriale faine cu actiune/dragoste?
Am intrebat daca a vazut cineva (tres veces tu) si mi s-a sters. Nu inteleg de ce. A vazut cineva filmul?!
Hei.Stiti seriale gen cu varcolaci,vampiri,vrajitoare si tot asa care sa aiba actiune si sa fie si de dragoste? Fara shadownhunters,originalii,jurnalele vampirilor,printre oameni, teen wolf.
Pentru fanii Sherlock, care-i treaba cu "I believe in Sherlock"? Si stiti ceva despre sezonul 5?
Era un film cu un deținut care se apăra singur când a fost dus la judecătorie. Aveți idee cum se cheamă?
Era un film cu doi părinți care se uitau sa vada ce vorbea fata lor cu băieții si era comedie ...intr- o secvența tatal s- a jucat cu lenjeria intimă si soția i- a spus ca este a fetei, stiti cum...? (mai mult)
Salut, mai exista continuare la full metal alchimist adica cei 2 isi recapata trupurile si merg fiecare in est si vest si gen finalul nu da gen sfarsitul seriei. Daca puteti sa imi spuneti
Cand reincepe AI UMOR cu Delia Cheloo Bendeac?
Ati vizionat filmul Avatar? Cum vi s-a parut? Ce impresie v-a dat? Ce ati inteles din film? Ce parte v-a placut cel mai mult?
Saut TPU, nu mai tin mine cum se numeste un film, era de comedie in care 5 fete plecau la o petrecere a burlacitelor in alt oras si se cunosteau din facultate, iar ele omoara un om streeper si incearca...? (mai mult)
Acum câțiva ani am văzut un film chinezesc, în care erau 2 agenți secreți, unul avea părul portocaliu și celălalt era handicapat. Aș vrea să știu ce film e, că nu- l mai găsesc...? (mai mult)
Stiti seriale cu adolescenti bune? Daca se poate sa fie si sf sau sa aiba actiune. Fara Riverdale,tvd,originalii,shadowhunters,true blood, teen wolf.
Seriale bune sf,dragoste, actiune?
Stiti seriale gen shadowhunters sau chiar mai bune? Fara tvd,originalii, teen wolf.
Buna tpu.Am vazut primul sezon din Kuroko No Basket.Ce parere aveti despre acest anime?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!