Imi puteti spune niste anime-uri cu magie/romantice va rog?
CE seriale recomandati!? Hororr vreau.
Vreau și eu titluri de filme de dragoste
Serialul "Si fara sani exista paradis" chiar s-a incheiat aseara?
Este de groaza tare filmul The nun? Se merita sa ma uit la el?
Care este filmul și serialul vostru preferat?
Un film misto? Ceva horror? Dar nu foarte exagerat. Poate ceva in stilul The strangers? Dau funda
Vreau sa gasesc un film dar nu stiu cum se numeste, era o femeie batrana ce rapea copii, si a rapit fiul unui cuplu, iar tatal copilului a aflat cine si s- a dus la acea femeie urmand ca acea...? (mai mult)
Imi poate recomanda si mie cineva episoade de craciun din desenele animate astea cam de prin 2015- 2016 sau mai vechi dar pana in 2002- 2003? Cum ar fi de exemplu Phineas si Ferb: Vacanta de ...? (mai mult)
Incerc de ceva timp să găsesc un serial care se difuza pe Disney Chanel acum câțiva ani, dar am uitat cum se numește. Era despre un băiat care s- a mutat in alt oraș cu tatăl lui, unde...? (mai mult)
Am văzut acum câțiva ani un film foarte frumos. Era cu o femeie care avea un cățel pe care îl pregătea pentru un concurs iar bărbatul era cel mai important din juriu si avea si el niște ...? (mai mult)
Care este personajul vostru preferat din filmele de groază cu criminali în serie (slasher)?
Am vazut mai demult un film horror in care un cuplu se mutase intr- o casa noua si deasupra patului pe tavan, era o pata care se facea din ce in ce mai urata, pana a inceput sa curga sange din ea. Vreo...? (mai mult)
Nu stiti un site de unde pot cumpara filme, noi si cu paysafecard... online? Dupa ce l-am cumparat sa-l descarce in pc. ** DAU FUNDA ** cel mai bun site!
Buna TPU. Nu stiti cand o sa apara episodul 12 din sezonul 3? din serialul Attack on Titan.
ma puteti ajuta sa gasesc filme gen: Cabine in the woods, wrong turn[1- 6], friday 13'th, Dead snow[1- 2], Stiu ce ai facut asta vara[1- 3] etc As prefera sa fie thriller, un pic romantic,...? (mai mult)
cand apare sau mai apare wolfblood? De ce nu a mai aparut sezonul 3 in Romania?
^Blestemul celor rămași^ sau daca o dam pe engleza, ^I still see you^ in care joacă Bella Thorne in rolul principal. Filmul este in cinematografe de vreo 2- 3 zile. https://youtu.be/HvPmJQiDr_Y ...? (mai mult)
A văzut cineva primul episod, sezonul 3 din Riverdale? Ce părere aveți?
Hello. Amintirile mă răscolesc și nu le dau de capăt. Caut un film difuzat pe Minimax (nu, nu era un desen animat) prin anul 2009, despre o tipă care a fost nevoită să- și schimbe înfățișarea...? (mai mult)
Știe cineva din ce film e poza (gif- ul) ăsta? Iar dacă e dintr- un serial, din ce episod și din ce sezon e? :)...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un film gen nerve?
Stie cineva un nume de film cu Mica Sirena dar sa fie povestea aceea originala, trista nu varianta pentru copii? Multumesc
Un film cu bombe nucleare(oameni care au supravietuit unei bombe nucleare si cauta hrana etc) si alte filme asemanatoare va rog
Desenul lolirock când va avea noi episoade?
Vazusem mai de mult un film cu un fel de gandaci care intrau pe sub piele si infectau zona. Stiu ca era intr- un fel de laborator dintr- o cabana. Si era o scena cu unul care a fost infectat...? (mai mult)
Niste Filme/Seriale de genul Actiune/Dragoste?
Un film bun de actiune? Gen Wanted, Mecanicul
as vrea sa stiu daca o sa se faca o continuare a filmului Ender's game.
Caut un film pe care l- am vazut acum cativa ani, imi aduc aminte ca era despre o fata si un baiat, frati, care crescusera impreuna( si arata in cam jumatate din film copilaria lor), dar care afla ...? (mai mult)
Filme noi 2016-2017-2018? Cu adolescenti gen comedie! Astept cu interes parerile dvs Dau funda
Filme cu adolescenti comedie?
Știe cineva dacă anime-ul "Bleach" va fi realuat? Știu că au trecut mulți ani de la încheierea lui, însă tot sper să reînceapă. :)) Mulțumesc anticipat!
Buna, am si eu o intrebare. Era acum ceva ani la televizor dimineata de la 7 la 8, cred, un serial, cred ca era pe antena (nu sunt ff sigur) despre o femeie care era politista si avea o fiica ...? (mai mult)
acum ceva timp am vazut un film cu niste adolescenti care au fost tradati de tara si s- au refugiat in padure, au furat arme, si- au pus un nume pe care il striga lumea.Acestia voiau sa scape...? (mai mult)
Știe cineva la ce oră începe riverdale sezonul 3? Vă rog nu îmi ignorați întrebarea P.s:
Hei fanelor anime Diabolik Lovers, stie careva ce se mai aude de urmatorul sezon Dark Fate? Ca vad ca la Otome game s- au lansat atatea editii: Bloody Bouquet, Lost Eden si altele in spate, dar anime-...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca pe aplicatia Netflix sunt si subtitrari in limba romana? As vrea sa imi fac abonament sa ma uit la cele mai noi seriale. Eu stiu engleza dar mi-e sila sa traduc atat
Cine stie un site sau program ceva unde imi pot nota toate filmele pe care le-am vazut, ceva gen ca un jurnal.
Știe cineva la ce oră începe riverdale sezonul 3? P.s: Dau fundă :-*
Buna! Acum 4-5 ani pe Disney era un film ca Harry Poter cu o carte vorbitoare in biblioteca, cum se numea?
Salut, am nevoie de ajutor! Recent mi- am amintit de un anime dar problema este că nu îmi mai amintesc cum se numește. Dar este și o parte bună, că îi mai știu povestea (în mare). Era vorba...? (mai mult)
Stie cineva daca sezonul 14 din supernatural o sa fie ultimul sezon din serie? Se spune ca dupa ce se termina sezonul asta se vor face 300 de episoade. aveti idee daca va mai fi si sezonul 15? Nu...? (mai mult)
Ce seriale recomandati? Mentionez ca nu am vizionat foarte multe seriale, maxim 10-12, printre care: narocs, el chapo, stranger things, breking bed, money heist, dark).
Ceva filme actiune/ drama/blow your mind / poate si o comedie dar sa fie ceva mai bun. Daca se poate filme mai recente
Cand va aparea sezonul 4 din Lucifer? Cand va aparea sezonul 14 din Supernatural? Multumesc!
Mâine știu că se lansează Riverdale sezonul 3. Știți cumva daca o să-l pot viziona gratis?
Filme de dragoste noi ( fara everityng, everityng, The perfect march, The last song, all The boys..., monlight sun, latters of juliett sau din astea ) le-am vazut
Aș dori niște recomandări de comedii de genul eurotrip, miss march, american pie, să nu fie prea romantice.
Va rog spuneți-mi niste filme cu adolescenți Gen Everityng, everityng, The last song, beyond The lights, all boys...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?