Întrebarea asta le- o adresez mai mult celor care au un cont de Netflix. Eu vreau să plătesc cu cardul luna aia gratuită, dar pot anula plata care o să vină după luna gratuită? Că nu...? (mai mult)
Cum fac subtitrari la filme?
Din gospodar fara pereche cum o cheama pe tipa blonda dintre fetele lui alin bobina?
Acum (aproximativ)10 ani, am vazut un film impreuna cu sora mea. Imi amintesc doar lucruri vagi, numele personajului principal era Beatrice sau Alice (nu stiu sigur), era o vrajitoarea, tipa fugea prin...? (mai mult)
Caut niste filme, gen dinosaur(2000) sau pe urmile dinozaurilor (2013). Cine le- a vazut stie cum e povestea si care- i faza cu admiratia pentru fata care apare. Imi plac filmele e genul. Nu vreau raspunsuri...? (mai mult)
Ce parere aveti despre urmatoarele emisiuni : exatlon, ochii din umbra si insula iubirii?
Am un gol adânc în suflet. Vreau metode sa scap de el, eventual dacă aveţi un film cu oameni care se omoară cu sutele, parca vreau sa vad ceva violență excesivă ☺ Parca deja ma simt mai bine...? (mai mult)
Când apare The nun pe Netflix?
Caut un film vechi de comedie, nu mai stiu cum se numeste, dar stiu ca era o secventa in primele 5 minute cu cineva cu o bicicleta care cade pe jos. Cred ca e cel mai tare film de comedie, il descarcasem...? (mai mult)
Un serial bun? ( nu neaparat cunoscut, pentru ca le- am vazut pe majoritatea ) Genul serialului : poate sa fie drama ( maybe a little bit of romance ), poate sa fie aventura, poate sa fie si un serial...? (mai mult)
Stiti daca pe HBO GO se pot gasi toate sezoanele din Adventure Time (Sa-nceapa Aventura), pentru ca vreau sa imi fac cont.
Știe cineva când apare sezonul 5 din THe Flash pe Netflix?
Puteti sa imi ziceti niste seriale? Orice gen dar sa aiba ca personaje principale un baiat si o fata care se iubesc.De preferat baiatul sa fie "rau"/cautat de politie..sau cv de gen. Exe=TVD,...? (mai mult)
Cand apare noul sezon din Lucifer?
caut un serial super vechi de pe cartoon network dar nu animat..Nu mai stiu multe despre el ca eram ft mic dar din ce imi amintesc era o femeie, un băiat care nu avea buric, un calculator ...? (mai mult)
Vreau si eu filme de dragoste.
Hotel Transylvania 3 va fi dublat in romana?
Hei! Vreau filme gen blackstage, soy luna...Dau funda
Pers din la la band mai joaca undeva? Mi-e dor de ei :/
As vrea sa stiu cand apare sezonul 5 din Fear the walking dead
Stiti cumva un serial asemanator cu 'The handmaid's tale?'
Un film cu evadari din puscarie si batai in afara de undesputed (nu serial )sau ceva de craciun sau de dragoste
Seriale bune? Fara supernatural tvd,originalii,the flash,stranger things, riverdale.
Salut, am văzut un film cu un avion, care s-a pierdut și e în jurul unui vulcan foarte mare, pilotul și copilotul decedează și pasagerii se ajuta între ei, cum se numește? Help mee
Bună, ați dori să mă ajutați cu un film/serial bun de dragoste legat de fete, LGBT)? Vă rog mult!
Aveți idee cu ce actor/sau altceva român rârâit seamănă acest băiat? https://m.facebook.com/bobo.icsde/posts/2148884151796863#!/photo.php?fbid=2148884101796868&id=100000258965993&set=a.871669389518352&source=57&__tn__=EH-...? (mai mult)
Vreau filme, sunt in criza nu mai gasesc nimic bun in ultima vreme.Nu vreau horror.
Stie cineva cum o cheama pe actrita tanara din serialul Lectii de viata ep- https://youtu.be/en2-d7KtfpQ.Multumesc
Pentru cei ce au vazut serialul "La Casa de Papel", nu cred ca e spoiler sau ceva, dar este adevarat ce spune El Profesor pe finalul serialului? Ca Banca Centrala Europeana produce anual sute de miliarde...? (mai mult)
Caut filme in gen la The last song cu adolescenți ( fara cele care conțin cuv. Cinderella, le-am vazut pe toate )
Se va face filmul Fallen 2 (torment)?
Stiti filme de groaza cu fantome? Nu monstrii, nu vampiri, nu zombie, nu exorcizari, nu papusi posedate etc. Doar fantome!
A vazut careva filmul "The Shining"? Merita vazut?
Mă gândeam acum la serialul Teen Wolf şi mi- am adus aminte de sezonul 4, când a apărut Kitsune. Ştiu că erau 13 feluri de kitsune, dar a apărut doar cea mai puternică: cea de fulger. Întrebarea...? (mai mult)
Vreau si eu un film interesant, ceva sf si actiune sau nu stiu... sa nu fie prea vechi filmul, sau poate un serial mai scurt
Hei, am facut o rezervare la un film de la Cinema City din Iullius Iasi si as vrea sa o anulez dar nu le gasesc numarul. Daca il stiti va rog sa imi spuneti.
Salut tpu.Stie cineva cum o cheama pe actrita din Lectii de viata de miercuri 3 octombrie 2018(Sanda vergu numele din serial)?
Ce părere aveți despre „Requiem for a dream"? Vi s-a părut un film traumatizant? Ați citit și cartea înainte (sau după) ce ați văzut filmul?
Ce seriale imi recomandati? Vreau seriale de genul Supernatural sau Lucifer. Multumesc
Salut.Cum o cheama pe actrita tanara care joaca in lectii de viata din data de 3 octombrie 2018.Multumesc!
Caut si eu niste filme misto pe Netflix...am vazut cam tot ce era important de la Narcos la Vikingi si tot asa
Caut un film ceva gen The last song
Cand începe dragoste si ura sezonul 3? In Turcia am citit pe internet ca a inceput din septembrie
Spuneti-mi si mie niste filme sau documentare cu medicina. Sa fie mai interesante.
Stie cineva cum o cheama pe actrita care joaca in episoadele in lectii de viata sezonul 5 ep 26/ lectii de viata 3 octombrie 2018?
Am văzut filmul "The Encounter "(2010). Vă recomand să-l vedeți și să-mi spuneți ce părere aveți.
Caut un episod din las fierbinti, nu stiu ce sezon si ce episod este, o sa incerc sa descriu episodul. Este vorba de veveritele care musca oamenii si sunt niste oameni care ofera bani oamenilor...? (mai mult)
Va aparea sezonul 3 din anime-ul "Sword art Online"? Daca da, cand va aparea?
Am o intrebare care e destul de tampita, dar nu știu. Eu am cablul tv de la rds- rcs, si ca sa am hbo trebuie sa plătesc 12 lei pe luna cred. Daca am programul pot sa vizionez si alte filme sau doar...? (mai mult)
Funda! Cine a vazut serialul "La Casa de Papel"? Merita serialul, cum vi s-a parut? Se ridica la nivelul serialelor americane? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.