Salut, un serial Netflix gen Riverdale? Am văzut Narcos și Arrow și puțin din Orange is the new black
Un film fain de pe Netflix?
Ce aplicații permit vizionarea de posturi TV şi serii de filme/seriale gratuit pe smartphone?
Stie cineva daca din seria de animatie Tronul elfilor si Cuibul dragonului mai exista si alte filme?
Vreau să mă uit la serialul Daredevil, dar sunt doua, cred. Din 2003 și din 2015, parca. Mă poate lamuri cineva cum sa le vizionez? Mulțumesc!
Erau demult niste desene animate pe Cartoon Network cu o familie de ursuleti..si zicea de mama urs, tata urs si copilul urs care toti hibernau pe timp de iarna, iar cand hiberna tatăl se ridicau...? (mai mult)
Cine stie filme horror 2018? Cu adolescenti de preferat.
Stie cineva un serial in genul "The mentalist" sau "Lie to me"
Ce seriale/filme britanice cu adolescenti imi puteti recomanda?
Am văzut acum ceva timp un film și nu mai țin minte cum se numea exact. M- ați putea ajuta? Era vorba despre o tipa care stătea cu tatăl ei. Ei locuiau intr- un bloc înalt și ea de multe ...? (mai mult)
E Michael Myers cel care moare in halloween h20 sau nu e?
Cand apare sezonul 4 din attack on titan?
Spuneți va rog animeuri romantice-echii fără harem, dau coroana.
Cand apare Boku no Heroe Academia 2018 two heroes In Romana Sub Adica pe Youtube sunt secvente din el. Ma gandesc ca a aprarut.
Va place sau v-a placut Capitanul Tsubasa(e un anime cu fotbal)? Cine l-a vizionat pe vremea cand era la Animax? Am auzit ca a aparut unul nou.Asa este? Ce parere aveti despre el?
O sa mai apara sezonul 2 din o11ce (unsprezece) in Romania?
Salut, am si eu o intrebare, de mult timp caut un film neanimat, in care un grup de copii se duc sa caute o comoara si dau de un monstru si de niste oameni rai, care vor sa- i omoare, a facut si Teens ...? (mai mult)
Stiti cumva cum se numeste filmul in care localnicii omoara toti turistii iar o familie e in centrul atentiei incercand sa scape? Cred ca e din 2014 sa 2015
Stiti filme apocaliptice in care pamantul este invadat de monstri? In genul a quiet place
Mai este putin pana la sfarsitul anului... contabil. Filme/seriale vazute in 2018 ( nu ma refer musai la filme iesite anul acesta, ci cele urmarite anul acesta)? Pareri, opinii? Ce adaugati pe lista...? (mai mult)
Am văzut mai demult un film în care era vorba despre o familie care se muta într- o casa veche (așa cred) și mai știu că era o fetiță și în camera ei veneau niste sobolani/creaturi...? (mai mult)
Ştiţi animeul another? La episodul 4, minutul 8, secunda 44, vorbeşte băiatul nou de la şcoala de nord cu prietena lui care lucrează ca asistentă la spital. În acest moment, ea zice "nu ...? (mai mult)
Vă Salut. Am o întrebare referitor la serialul romanesc Regina. As dori sa știu dacă se poate în ce episod este împușcat Cosmin? Fundita :)
Am văzut în anul 2006/2007/2008 un film cred că horror la TV dar nu îi ştiu numele şi dacă ştiţi primiţi fundă. Era o familie formată din mamă, tată, un copil de vreo 6 ani. ...? (mai mult)
Hey! Stiu ca e o intrebare cam naspa dar exista vreun anime facut dupa jocul Yandere simulator? Pentru cei care nu stiu jocul, este un joc in care o fata pe care dupa cum stiu o cheama "Yandere- chan",...? (mai mult)
As vrea sa ma uit la niste filme horror dar nu stiu ce filme ar fi faine. Imi spuneti voi niste filme horror bune? As vrea sa vad un film horror dar nu foarte horror, adica sa ma sperii dar...? (mai mult)
Știe cineva din ce film e poza (gif-ul) asta? https://goo.gl/images/wD2Pgk
Stie careva cum se numeste filmul in care localnici omoara toti turisti iar o famile e in centrul atentiei incercand sa scape? Cred ca e din 2014 sa 2015
Credeti ca Riverdale poate fi vizionat de copii de 14 ani? Nu credeti ca are o tenta depresiva? Ce parere aveti despre serial?
Ce desene animate merită privite.Sa fie de 1 ora sau mai mult
Stiti cumva desenul, , Cum Sa Iti Dresezi Dragonul 3" Ei bine o sa apara in 2019. Intrebarea mea este daca o sa mai apara alt film dupa asta ca am auzit ca nu o sa mai apara nici un serial...? (mai mult)
Cine mai tine minte ce personaje mor in The Vampir Diaries in sezonul 7...Am uitat
Poate să imi recomande cineva un film horror rău (sau mai multe daca se poate)?
Hei tpu.Stiti seriale bune noi? Fara supernatural,riverdale,tvd, originalii
Ce seriale documentare ca si Cosmos a spacetime odyssey mai sunt?
Aveti anime-uri care v-au displacut? Care sunt acelea si ce nu v-a placut la ele?
stiti ceva filme pentru adolescenti gen divergent sau nerve?
Ce seriale faine stiti? Ati vazut Stranger things si Maniac? Merita?
Era un serial pe Disney(cred) cu 2 adolescenti care erau cumva controlati de o broasca si tot ce urma sa li se intmaple era scris intr- o banda desenata. Imi aduc aminte foarte vag, dar stiu ca serialul...? (mai mult)
Hei buna îmi spuneți și mie niște filme cu vampiri varcolaci vrajitoare etc mai noi ca seriale cred ca le-am văzut pe toate
De ce credeti ca CartoonNetwork- ul a luat- o asa rau "la vale"? Inainte difuza numai desene frumoase, si acum m- as uita la ele dar le- a schimbat cu desene urate. De exemplu "Teen Titans" nu stiu de...? (mai mult)
Buna Ziua, Stie careva daca exista si partea a treia din "Tres metros sobre el cielo"? Unii spun ca ar fi : 1. Pour tu amor / 2.Tres veces tu / 3. Lo Siento Tu Eres Mi Verdadero Amour, dar nu am gasit...? (mai mult)
Am văzut tralier-ul filmului A Shade of Vampire cu Derek Novak şi Sofia.Şi-aş dori să ştiu, când îl pot urmări?
Cine stie unde pot gasi subtitrare la serialul the Sarah Jane adventure la toate sezoanele?
as vrea sa stiu daca o sa apara Seiken tsukai no world break season 2.
Cine e cyborg din Tinerii titani in realitate? Cum se numeste?
vreau și eu niște filme cu copii care au fost crescuți săraci, bătuți pe la școală care au învățat sa se bata și se pot apăra singuri
Stie cineva filme ca Shutter Island sau Inception?
Mi- a pus un prof cu care nu mai fac ora un film acum 2 ani si nu mai stiu cum se numeste..era cu o capsula de calatorit in timp si un domm a calatorit sau a ramas in capsula mult timp si cand s- a trezit...? (mai mult)
Salutare! Stie cineva daca se mai difuzeaza in Romania la TV emisiunea TopGear? Daca da, pe ce canal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!