Salutare! Stie cineva daca se mai difuzeaza in Romania la TV emisiunea TopGear? Daca da, pe ce canal?
Stie cineva cum se numește filmul /serialul? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1068652803213488&id=100002063348947
In jur de câte vizualizări credeți că face un episod dintr-un serial random pe net?
As vrea si eu niste filme de dragoste de Craciun care v-au placut si voua. Ma ajuta cineva?
Un serial bun despre oculte si paranormal? Exclus Supernatural.
stie careva un film/serial care sa fie putin apropiat cu serial- ul Kobra Kai? Gen la inceput e un tip slab dupa se antreneaza devine tot mai puternic, ii bate pe "dusmanii" lui, o impresioneaza...? (mai mult)
am vazut un film odata de tip horror cu 2 barbati si o fetita iar acestia erau singurii pe lume plina de zapada si frig in caselel lor, un barbat statea cu fetita iar celalalt cu un catel,...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta sa gasesc un film pentru varsta de 12-13 ani?
Vreau și eu o informație sau mai bine zis, o recomandare. Vreau să personalizez DVD- uri și coperțile acestora de pe carcase. Știți vreo firmă în Galați care printeaza DVD- uri și...? (mai mult)
Vreau și eu un film de dragoste, dar nu genul ăla de iubire imposibila care la final devine posibilă. Vreau ceva de genul in care un băiat face multe lucruri pentru o fata, dar pe moment ea nu își...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu denumirea unui serial in care este vorba despre o tipa care a terminat medicina si merge intr- un sat sa profeseze in locul tatalui sau (ea nu il cunoaste dar el a venit la ea...? (mai mult)
In filmul Rocker(2012) cel roman de Marian Cristian, stie cineva cum se numesc cantecele care apar pe parcursul filmului? Nu le stiu pe toate dar imi plac
Stiti filme in genul Scary movie, care sa fie comedie-groaza?
Ce parere aveti despre animeul Twin Star Exorcists?
Salutare, caut un film pshihologic/horror, l- am vizionat cu mult timp in urma, era vorba despre un barbat care a fost probabil rapit si acesta trezindu- se inchis intr- o camera unde gaseste 2 butelii...? (mai mult)
Are cineva vreo idee cum se numea filmul in care un oras era acoperit de o ceata foarte deasa iar toti locuitorii(cei care au scapat din mainile demonilor) s.au ascuns intr.un supermarket. apoi au inceput...? (mai mult)
Stie cineva niste seriale cu psihopati care se indragostesc sau ceva de genu asta... povestea principala sa fie despre un om rau/criminal care se indragosteste de o fata blanda si dulce? DAU FUNDA LA ...? (mai mult)
Ce filme care te scot din depresie stiti?
Știți ceva filme de dragoste care să mă facă să plâng, dar au final fericit? :)
Spuneți-mi și mie filme cu al doilea război mondial. Pup
Stie cineva un film interesant care sa fie cu comedie drama si mister va rog sa imi spuneti!
Imi sugerati niste filme : horror(urasc cele cu fantome ), comedie sau filmul vostru preferat. Prefer sa imi spuneti 4 filme decat o lista lunga luata la intamplare de pe net.
când eram mai mic mă tot uitam la niște desene cu Scooby- Doo, Scrappy- Doo și Shaggy, erau doar ei 3 în desen, nu erau și ceilalți din Echipa Misterelor. Erau mai multe episoade ...? (mai mult)
Stie cineva acest film? https://www.facebook.com/groups/221656478022100/permalink/1052616351592771/
Cine stie filme gen love simon?
Stie cineva un film cu actiune comedie si mister dublat in romana?
Era un film de groaza prin 2007- 2010 undeva si se numea "Orasul Intunericului", probabil traducerea era facuta asa, insa acum nu mai gasesc filmul, era vorba de o fantoma care i- a omorat mama unui...? (mai mult)
Sunt un mare fan horror, dar din pacate, prea putine au reusit sa ma sperie. Recomandati- mi ceva filme horror care v- au speriat(fara cele cunoscute, le- am vazut) Daca dati o lista lunga, spuneti...? (mai mult)
Azi am vizionat un trailer exceptional, al filmului What Will People Say / Hva vil folk si (2017). Subiectul filmului e urmator: Nișa este o fată de șaisprezece ani care duce o viață dublă. La domiciliu,...? (mai mult)
ştie cineva niște animeuri nici prea lungi, dar nici prea scurte (40-50 episoade, poate sa treacă şi peste), mulțumesc anticipat
Am cont de Netflix. Pe telefon am subtritrari in romana, iar pe televizor nu am. Ma poate ajuta cineva sa am si pe televizor? Multumesc!
Salut, recent cineva mi- a spus de un film care mi s- a parut interesant si as vrea sa il vad doar ca nu mai stiu cine mi- a spus, iar numele filmului l- am uitat, ideea e ca cineva are o viață opusă...? (mai mult)
V-ati uitat la Triplusec? Cum vi se pare?
Ce filme ati mai vazut?.
Salut, stie careva filme cu gay tineri gen?
In ce episod din Tvd apare Klaus? Dar gen nu ca Joseph, ci in corpul lui Alaric. Vreau sa reiau acele episoade si n-am chef sa ma uit la toate pana dau de ele
Știe cineva animeuri gen dog days sau dacă s-a lansat sezonul 3?
Un film bun legat de preistoric? Un film bun legat de calul lui traian,sparta, troia etc?
Cum o cheama pe Gianina din las fierbinti?
Cine este A in pretty Little liars? Va rog spuneți-mi
Stiti seriale cu doctori sau ceva de genul? Si sa fie romantic. VREAU SA FIE COREENE SAU JAPONEZE. PS: DAU funda!
As vrea să văd Stăpânul Inelelor, dar am înțeles ca sunt mai multe, are legătură și cu Hobbitul? Chiar habar nu am, îmi puteți spune care este ordinea, pentru a vedea în ordinea ...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in care un barbat produce un gaz otravitor (gaz mustar) intr-o cladire si omoara oameni? Cred ca e un film recent aparut din 2015 incoace.
Cine este fan al emisiunii "Castiga Romania"? Dupa cum stiti, pe 17 septembrie a inceput al patrulea sezon iar eu m- am uitat luni si marti seara. Aseara am fost la scoala de masaj si nu m- am putut uita...? (mai mult)
Cum se numea filmul cu Jackie Chan in care el e politist iar colegii lui mureau intr- o misiune? El trebuia sa prinda vreo 4 oameni cu masti pe fata care cred ca voiau sa jefuiasca ceva. Dau funda. urgent...? (mai mult)
Cand apare boku no hero academia filmul? In romana
Ieri am terminat dragon ball Z si vreau sa ma apuc si de super dar nu stiu daca e la fel de bun ca, Z asa ca vreau sa va intreb daca are rost sa ma uit si la dragon ball super si care e mai bun?
Cele mai bune filme cu psihopati/criminali in serie?
Am vazut acum ceva timp(aprox. Un an) la tv un serial, pe Pro Tv (cred) si pur si simplu nu stiu cum sa il gasesc.Nu imi amintesc prea multe, decat ca actiunea se petrecea in viitor, toata persoanele...? (mai mult)
Cei sub 15 ani au voie la filmul The nun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!