Haideti va rog niste seriale gen +18 asemanator ca Skam
Stiti vreun film in ideea Never Back Down sau Karate Kid?
stiti un serial coreean/japonez de dragoste si povestea sa fie ceva de genul: "băiatul sa fie vedeta, iar fata un om de rand"?:)) As vrea să mă uit la un serial de genul ^.^ Daca stiti ...? (mai mult)
Cand apare sezonul 3 din Riverdale?
O întrebare pentru cei care urmăresc serialul Trăsniţii de pe Prima tv. Ce părere aveţi despre intoarcerea lui Marlanu(Toni Ionescu)? Vă place? părerea mea este că serialul are din nou sare şi...? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca a murit Finn si Jake din adventure time?
Știe cineva cât este un bilet la filmul The nun în Buzău?
Recomandati mi seriale fantastice gen game of thrones, vikings, britannia
Voi vă mai uitaţi la desene? Pe ce post şi ce desene vă plac?
era mai demult un film pe minimax in care o papusa printesa vine din Regatul Jucariilor ca sa caute un print. Dar papusa greseste si aduce pe altcineva iar acel baiat are puterea de a se transforma...? (mai mult)
Unde au disparut damon Elena stefan din The vampire diaries?
Puteti sa imi recomandati si mie anime-uri de dragoste? Nu sexuale, ceva dragut care sa "te prinda".
Ma uit la insula iubirii si e una Maria care e tot numele ei?
Aveți idee cum se cheamă un serial care a fost la happy (euforia): ei, tatal si fiul locuiau intr-un oraș mic, tatăl era doctor, fiul licean, si aveau mici povesti prin care treceau zilnic.
Cât este un bilet la filmul The nun? Copii sub 15 ani au voie?
Voi astia mai otaku, ce anime-uri urmariti in general? Dar manga?
Credeti ca anime-ul "death note" este satanic?
Hei! Acum ceva timp am vazut un film ceva cu numar necunoscut. Era vorba de o fata care a fost rapita si era tinuta i portbagajul unei masini si tinea legatura cu o tipa de la 112 cred si incerca sa scape...? (mai mult)
Ce e ăla prequel? Știu că sequel e continuarea unui film, dar nu știu ce-i ăla prequel.
Acum m- am uitat la episodul 4 al anime- ului another. La minutul 8 secunda 44 vorbeşte băiatul ăla nou de la şcoala de nord cu prietena lui care lucrează ca asistentă la spital. În momentul asta...? (mai mult)
Buna seara TPU! Stiti cumva filme cu animale care ataca si ucid oamenii? Gen, caini, lupi, ursi, lei, rechini, soareci. Am vazut multe, dar ma gandeam ca poate stiti si altele. Multumesc!
Mă uit de ceva zile la The Originals, și după ce am văzut ep. 16, am rămas cu o viziune proastă asupra serialului, deoarece nu au precizat nicăieri perioada aia de ani in care Hope a fost născută,...? (mai mult)
imi ziceti seriale coreene *nu filme* romantice și cu drama (cel puțin să fie astea două dacă este și cu comedy sau etc n- are nimic). Să fie noi sau măcar din 2017- 2016( să nu fie...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum o cheama pe actrita care o interpreteaza pe Alina Paduraru in primul episod din triplusec?
Salut, as dori niste seriale gen apocalipsa dar nu the walking dead ca l-am vazut! Un serial ce inca scoate episoade, adica care nu e gata!
Ce filme britanice urmariti? Sau seriale.
Din ce film face parte videoclipul cu numele de japanese kiss 06 immorality kiss?
Am terminat de curând Riverdale si acum nu stiu de ce serial sa ma apuc, recomandări?
Ce seriale imi recomandati? Similare cu: Game Of Thrones,Lost,Prison Breack,Merlin,The Mentalist, Breacking Bad, Supernatural. Oh sau daca stiti un serial bun despre razboi in special WW1 sau WW2 :D
Buna seara, acum câțiva ani am văzut un film ori pe KanalD ori național tv nu mai stiu exact. Filmul era horror și avea ca poveste 2 fete (mama și fica) care ori îl vizitau pe tatăl fetei ori...? (mai mult)
Buna, acum cativa ani am vazut un film care mi- a placut doar ca nu- mi amintesc mare lucru, era vorba despre un tanar care era cumva in coma, corpul lui fiind undeva langa un baraj, rau, apa si incearca...? (mai mult)
Pot in vreun fel sa fac rost de un cont de Netflix?
am si eu nevoie de un nume al unui film, din cate imi amintesc este psihologic si este vorba despre o familie cu 2 sau 3 copii, la un moment dat, sotia pleaca in vacanta cu, copiii iar ...? (mai mult)
Cele mai tari comedii vulgare cu actiune si continut sexual de pe Netflix? De ex: Vacanță cu detoate, Vacanță cu peripeții, Pachetul din dotare, Vreau sa devin polițist, Dictatorul, Sex Drive,...? (mai mult)
Am vazut acum cativa ani un film despre care imi aduc aminte ca la inceput, un cuplu se aflau in masina, dupa care masina lor a fost lovita din spate de o masina de deszapezire. In urma...? (mai mult)
Salut, acum ceva timp am vazut un film foarte frumos dar nu mai ii stiu numele, ma poate ajuta cineva? In film era vorba despre un grup de militari care incercau sa tranverseze niste oameni de pe un teritoriu...? (mai mult)
Poftiti pe la noi(aia cu nea marin )cand incepe? la vara prin iunie?
Există anime-uri româneşti, scrise, filmate, actori, tot în România? Dacă nu se vor face?
Îmi puteți explica ce se întâmplă cu o nava din Star Wars când întra în hiperspatiu? Eu știu ca nava se misca foarte repede o secunda, apoi întra într- o gaura de vierme, apoi, când...? (mai mult)
Bună, stie cineva cum ii zice la filmul Disney? Tin minte ca era cu un frate și o sora care se înțelegeau bine între ei și mai aveau un frate mai mare cu o freza ca a lui Leonardo di caprio din...? (mai mult)
Ce filme horror imi recomandati? Fara copy/paste de la alte intrebari asemanatoare. As vrea filme cu umor negru, intamplari ciudate si oameni ciudati.
Filme pe Netflix care merita vazute?
De ce platforma Netflix nu e asa de serioasa ca si in alte tari?
Eram curios daca cei de la DC comics au serie de filme ca cei de la Marvel, adică ca seria avengers in care oarecum filmele făcute special pentru Thor sau Ironman au legătură între ele...? (mai mult)
Salut, momentan ma uit la "The Originals" dar am vazut ca in "Vampire Diaries" apar aceleasi personaje. Ce se intampla? Ar trebui sa ma opresc si sa ma uit mai intai la Vampire Diaries? Sau sa raman la...? (mai mult)
Acum 6- 7 ani am văzut un film horror dar nu îmi mai pot da seama cum se numea. Erau câțiva tipi de trebuiau sa plece intr- o expediție cu o camioneta, pe drum se opresc la o benzinărie și...? (mai mult)
Cand incepe episodul 11 din filmul pasarea matinala si pe ce program incepe?
as vrea tare mult sa stiu daca o sa mai apara un nou sezon din Magi.
Care sunt motivele pentru care mi se poate bana contul Netflix?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)