Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Februarie 2025 sunt:
Care sunt motivele pentru care mi se poate bana contul Netflix?
Ce fel de seriale sf de genul cronicile vampirilor, the originals, supernatural, behing human, teen woolf mai stiti? Tot caut un serial bun si nu gasesc nimic la care sa ma uit, astea au fost wow ...? (mai mult)
spune-mi si mie te rog cine a dublat in romana pentru Hunter Street (misterul familiei hunter)
Cele mai bune filme erotice?
Cine stie niste seriale de genul Person of interes..personajul principal sa fie genul ala de om care se baga in necazuri dar nu- i pasa, are vorbele mereu la el, sau ca un alt exemplu:sa aiba caracterul...? (mai mult)
Vreau si eu filme cu personaje cu puteri supranaturale,
Cine a vazut filmul Calugarita? Merita vazut la cinema?
Salut am 15 ani si vreau sa vad cu cativa prieteni filmul The Nun la cinema patria.Intrebarea este: Exista restrictie de varsta la acest film avand in vedere ca este horror?
Niste filme de aventura bune de vazut sau puteti sa faceti un top cu ele
De ce fanii Star Wars sunt atat de divizati de The Last Jedi? Intreb fiindca am vazut ca unii il urasc maxim, dar altii il iubesc foarte mult.
Buna dimineata TPU! Vreau si eu daca se poate niste nume de regizori sau producatori buni de filme. Multumesc anticipat!
Cum să scriu să fac seriale pe aplicația Episode? Am instalată pe telefon această aplicație dar nu știu cum să fac seriale...
Cum aflu numele real întreg și cum găsesc poze informații despre copilul din filmul indian "O floare și doi grădinari"? Știu că și realitate se numeste tot Bobby ca in film.
dau funda, aș vrea niște videoclipuri în care tematica clipului să fie tristă și să fie un ton muzical
Poate cineva sa imi faca un Top 5 seriale?
Film de dragoste care incepe cu o fata care e beata si un baiat o gaseste si o duce la el in apartament unde locuia cu un prieten
Am si eu o intrebare legata de serialul vampire diaries..in primul episod mor doi oameni, credeam ca sunt parintii lui Elena fiindca a zis ca i- au murit parintii, dar ea i- a spus altceva lui Stefan ...? (mai mult)
Hey! Era un film cu o adolescenta vampir care se indragosteste de un baiat normal, baiatul afla ca este vampir si pana la urma fug amandoi baiatul stiind ca fata vampir nu imbatraneste..asta e tot ce ...? (mai mult)
Dati-mi va rog un anime despre scoala care e dublat in romana.
Cum se numește filmul în care un băiat și o fată sunt în apă. Ea stă pe spate iar el o săruta.
Buna, imi puteti spune si mie urgent cum se numeste un film? E o fata adolescenta spion care isi insceneza moartea si fuge pentru a creste intr- o familie normala, si cand se duce la bal cu sora ei vitrega...? (mai mult)
Cănd apare bakugan sezonul 5 și dacă a apărut bakugan sezonul 5 de ce nu este dublat în romănă și cănd dă dublat în romănă?
Cine cântă şi cum se cheamă melodia de la începutul şi sfârşitul filmului A Cristams horror story? Cred ca era un colind în engleză cântat de o fetiţă acărei voce m-a cucerit.
Salut, stiti ceva filme/seriale in genul The Tiger: An Old Hunter’s Tale? Ador filmele de genul in care animalul in sfarsit se razbuna pe vanatori, ucigand mare parte din ei.
Bună! Aș avea o întrebare. Am văzut mai demult un film care mi se pare că începea cu un tip într- un avion care prevede faptul că avion se va prăbuși și nu mai zboară. Îmi mai aduc aminte...? (mai mult)
E un film de dragoste in care un baiat si o fata la final pun un fel de scrisori in pamant si hotarasc sa le dezgroape peste un an amandoi, dar fata nu ajunge si la final matusa sau mama baiatului (nu...? (mai mult)
Filme / jocuri video ( Android ) cu : - 50% aventură - 10% acțiune - 20% poveste - 20% SF
Ce genuri de filme nu va plac?
Ştiu că sunt cel puţin 2 filme"The legend of Bloody Mary" dar nici unul nu îmi pare a fi horror. Câte filme există şi e vreunul cu adevărat de groază?
Salut, niste filme bune? De actiune, gen fast and furios ceva in genul acela.
Cine sunt actorii care au dublat Adventure Time in limba romana? Nu am gasesc.
Urmariti serialul Femeie in infruntarea destinului? Care e personajul vostru preferat din serial?
Filme horror noi stiti?
Filme cu hoteluri sau case bântuite
Cât este biletul la The Nun in Afi Cotroceni?
Top 10 filme horror pe care le-ați văzut voi
Am vazut un film noua vieti si mi-a placut, mai imi spuneti filme de genu? Dau funda
Vreau si eu o recomandare pentru un serial cu poveste si actiune pana acum cateva seriale care mi-au placut foarte mult sunt The Whalking Dead, The 100, Arrow si Preason Breake
Acum am terminat sezonul 13 din serialul Supernatural (????). Credeti ca ar trebui sa ma uit la sezonul 14 in direct pe CW sau sa ma uit la episoade dupa ce au fost difuzate? Care dintre variante mi-...? (mai mult)
A fost ieri sau alaltăieri un film pe protv cu un om care era capabil sa evadeze din orice inchisoare. Stie cineva cum se numea filmul? Funda.
Am vazut mai demult un film bun dar nu mai stiu cum se numea, era cam asa: o familie de mafioti trimite o ruda prostovana la fbi pentru a fura dosarul pe care il aveau acestia despre ei. Familia ii fac...? (mai mult)
Ce parere aveti despre serialu Grimm?
Am vazut acum ceva timp un trailer la un film. Era vorba despre un baiat care era bolnav nu mai stiu de ce dar imi amintesc ca nu avea voie sa il atinga nimeni. Se indragosteste de o fata si...? (mai mult)
Cum se numeste filmul ala cand un imparat rege sau ceva de genul ii spune unei garzi ca pe nu stiu cine il cheama Bigus Dickus? Asta e tot ce mi aduc aminte
Ştiţi seria Maze runner? Are 3 filme dar am auzit despre carte că are 5 volume, am vazut trailerul de la al 4- lea şi al 5- lea film. La al 5- lea film este un trailer de 28 de secunde la şfârşitul...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am văzut un scurt trailer al unui film pe Facebook și aș dori să văd filmul... Cum fac să îl găsesc? Dau funda! P.S. nu am găsit nici un detaliu despre acel film pe...? (mai mult)
Am vazut un film la tv (mai demult ). Tin minte ca actiunea se intampla in Japonia ori China (ceva pe acolo :)) ). Unele personaje aveau un fel de puteri, de ex : o fata putea vedea viitorul ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste acest film? https://www.facebook.com/groups/Grupul.Caterinca/permalink/1381476141994004/
Popcorn time si stremio sunt aplicatii infectate de viruși? Am vazut pe net un articol unde spunea ca pe popcorn time si stremio si nu mai stiu ce... iti intra hackeri atunci când se descarcă subtitrarea....? (mai mult)
Buna seara, care este filmul care v-a placut cel mai mult dintre toate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!