Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Februarie 2025 sunt:
Cineva știe un film groaza/thriller bun?
Un film bun de groaza/thriller?
Acum cațiva ani am văzut un film al cărui subiect se învârtea în jurul unui baraj. Știu că numele suna cam așa: "Apa care ucide" sau ceva de genul însă căutările mele sunt fără...? (mai mult)
Cum reusesc romanii si mexicanii sa se inteleaga la Exatlon daca vorbesc limbi diferite?
Am nevoie de ajutor, e vorba de un film. E o tipă într- un sat de prin America, unde este abuzata de niște tipi, printre care și seriful. La un moment dat ei cred că e moartă și o ...? (mai mult)
Hey! Este un film despre o femeie de 40- 50 de ani care este căsătorită și are copii. Ea discuta cu prietenele ei și acestea îi aranjeanjeaza o întâlnire cu o fată foarte tânără la un hotel....? (mai mult)
Episodul cu Oana si viorel Lis de la Cireasa de pe tort are idee cineva unde il pot viziona? Am cautat pe YouTube si pe site- ul primatv in arhiva dar din pacate nu am gasit nimic. Ma gândesc ca poate...? (mai mult)
Presupun că majoritatea stiti desenul acela din copilarie, mai exact "Laboratorul lui Dexter". Eh, chestia e ca mie mi- a placut atat de tare un episod din acest desen incat mi- as dori ...? (mai mult)
O intrebare pentru cinefili, caut sa- mi amintesc titlul unui film francez din anii 2000 in care un tip intre doua varste este concediat si evita sa- i spuna vestea sotiei lui (mai tanara ca el ) de frica...? (mai mult)
Hei, vreau sa vad un film de dragoste dar sa fie mai original, nu la fel ca 99% dintre filme, adica se vad, se indragostesc dupa 2 ore fac sex si sunt impreuna deja, iar filmul arata doar 3 zile din...? (mai mult)
Există o legătură între filmele insidios și the conjuring? În ambele filme apar 2 actori cu același nume: Ed și Loraine. Mai precis în 1 și al 2- lea film dar și în al 4- lea film(în ultimele...? (mai mult)
am văzut acum 3 săptămâni un film și nu mai stiu cum se numește, era cu un baiat, pe nume Mark, undeva pe la 20 de ani, ce s- a îndrăgostit de o văduva in jur de 50 de ani, au ...? (mai mult)
În jurul anului 2004 am văzut la televizor un film american despre un bărbat, fost polițist care iese din închisoare, e așteptat la poartă de soție cu mașina. Soția lui, o brunetă de vreo...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva un film romantic de aventură și drama? Dau funda
Hei, cand eram mic am vazut un film in care unu ii baga un fierastrau in gat uneia si ridica asa in sus de fierastrau si ii se vede gatul in interior. Aveti idee ce film e? Nu mai stiu cum se numeste.
niste filme bune thriler cu adolescenti? Gen Happy Death Day
Era un film cu un Frizer care avea un salon si langa salonul lui si- a deschis o placintarie o fata foarte frumoasa care era vaduva ..Frizerul s- a indragostit de ea si aceasta era foarte usuratica...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu seriale turcești gen "Fazilet hanim ve kizlari" sau "Güneș"... Adică cu mame singure care au copii adolescenți, bogați și săraci. Funda
Stie cineva cum se numeste filmul? https://www.facebook.com/groups/Grupul.Caterinca/permalink/1381476141994004/
Animeuri doresc ceva nou, ceva relevant... Ceva in genul fairy tail - one piece sau kuroko no basket.
Hei! As vrea niște filme gen conjuratia tăcerii, the secret circle, shadowhunters....
Exista un film batman vs robin sau am visat eu? Spun asta pentru ca am vazut pe hbo ceva de genul si cum acolo se sterg filmele la un anumit timp nu il mai gasesc nici trailelrul pe ytb nimic
știe cineva niște filme faine pentru adolescenți?
Am vazut un film cu un om care a murit si s-a reincarnat int-un caine iar cainele il insotea pe copilul lui oriunde.Dau funda, cum se numeste?
Un prieten imi tot spune că poti muri asa ca in "destinatie finală", filmul. Dar acum serios, sunt doar niște efecte exagerate și nerealistice. Ce spuneți?
Seriale bune? Gen: The 100, Lost,The Originals, Famous in love. Acestea mi-au plăcut destul de mult.
Buna, îmi puteți spune daca va mai amintiți numele unui desene animat in care era vorba despre o familie care vana monștri iar personajul principal era un băiat ce avem un fel de toiag din care își...? (mai mult)
In opinia voastra, care au fost cele mai bune filme de comedie pe care le-ati vazut?
Buna, vreau si eu cateva seriale cu medici legisti, am vazut Body of proof, rizzoli and isles si mai voiam cateva asemanatoare. PS: Dau funda ...? (mai mult)
Era un film cu un luptator de box/ufc(ceva de genu, nu mai stiu) sotia lui a fost impuscata iar el a ramas cu fetita lui, el a inceput sa sufere foarte mult. Stie cineva cum se numeste?
Hei! Am o intrebare(evident ca doar de aia sunt aici) in ce episod apar Yokozawa Takafumi si Kirishima Zen (Sekaiichi Hatsukoi) Mersi in avans P. S.
Îmi puteți recomanda niște seriale postapocaliptic?
Stie cineva daca Dove Cameron e romanca? Gen o ruda ceva, stiu ca din partea tatalui are origini franceze si am auzit cum ca bunica din partea mamei este romanca.
Https://youtu.be/YMX8QM4mpqg cum se numește filmul? Vă rog. :)
Pentru a vedea serialul animat Adventure Time, ce sezoane trebuie sa vad ca sa inteleg povestea?
Va rog! DAU FUNDA IMEDIAT! Pentru cine a privit serialul "La Bloc" si ma poate ajuta. Caut doua episoade (macar unul de as gasi). In primul Mimi este certata de decanul facultatii si il prezinta decanului...? (mai mult)
Acum cativa ani m- am uitat la un film care era cu un grup ce mergea pe o insula cu bacul iar acolo s- au imprietenit cu cativa localnici care i- au vanat la un moment dat. Aveti idee cum s- ar ...? (mai mult)
Vreau si eu filme sau seriale de calitate cu politisti sau preferabil jandarmi. Am vazut Containment si nu m-am saturat :))))
E vreun film horror care v-a speriat cand erati mici? La mine o fost Resident Evil
Salutare : M- a intrebat un prieten daca pune videoclipuri pe Youtube [anime- uri, trilere la filme, secvente din anumite filme etc] de preferat anime- uri. In fine ati prin idea aum vrea sa stie daca...? (mai mult)
vreau sa gasesc un serial turcesc:))) Era vorba despre o fata care a fost obligata sa se casatoreasca cu un batran, aceasta in seara nuntii cand batranul ala voia sa... ea luase un cutit ...? (mai mult)
Stie cineva cand se va difuza ultimul episod din Sa- nceapa Aventura? E un episod special de 40 min care se difuzeaza astazi la ora 18:00, dar nu cred ca si in Romania. m- am uitat in program si nu vad...? (mai mult)
Buna tpu.Probabil multi stiti filmul Fast and Furious 7.Am auzit o melodie destul de nice.E atunci cand ei se duc in abu dhabi cu ale 5 masini.Nu e melodie Get Low.Pana in melodia asta.
Hey TPU! Imi puteti recomanda filme pentru adolescenti? Drama, comedie, romanice, nu conteaza!
Cine s-a uitat la Once Upon A Time?
am si eu o problema, am windows 10 si nu imi merg serialele nici filmele pe opera, chrome fierfox, merg doar in internet edge. Stiu ca browserele nu mai au suport pentru flash player in win...? (mai mult)
De aseara un gand nu- mi da pace... Mi- am adus aminte ca acum cativa ani dupa ce Minimax isi termina transmisiunea era inlocuit de un program Animax. Informatii despre Animax nu sunt prea multe, mai ...? (mai mult)
Când apare sez 3 the 100 pe Netflix? Anyone?????????♂️????
Stiti cand e reluare la x factor 2018?
Ceva seriale care să îndeplinească următoarele cerințe: 1. Să fie SF de preferință, nu fantasy. 2. Acțiunea să se petreacă fie în trecut, fie într- un viitor post- apocaliptic, fie într-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!