Hei, era un desene pe minimax, un film animat dădea odată la ceva timp, despre un băiat blond, slab, care avea un tată dragon, mama lui era om normal. Tatăl lui avea prieteni tot dragoni. Câțiva...? (mai mult)
Salut TPU! Ce părere aveți despre faptul că Krypto va apărea în Superman:Legacy?
Salutare! Nu aveți nicio informație despre când va apărea filmul Miraculos Londra: La marginea timpului dublat în română pe Disney Channel (sau măcar subtitrat în română undeva pe net - nu-...? (mai mult)
Salut TPU! Ce părere aveți despre scenele post credit din Venom 3? Eu când le-am văzut am fost ceva gen:Holy sh*t!
Buna! Eu sunt o mare fana a Dramelor coreene si as dori sa mai vizionez niste drame. Eu am cont pe Netflix deci este mai greut, iar actorul meu preferat este Song Kang. Ati putea sa imi dati nume de drame...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un serial asemănător cu serialul Merlin de pe BBC
Este vreo emisiune TV de duminică care va place sa urmăriți în fiecare duminică?
Stiu ca serialul e foarte vechi dar cum pot gasi numere real al unei fete din serialul copii contra parinti?
Fraților în film este vorba și un bărbat luptător de KO de origine Chinez. care ajuta un preturi la exorcizari pentru ca i- a aparut un semn in palma o gaura ca și gaura produse se cuiul ia ia străpuns...? (mai mult)
Vreau cu ajutorul vostru să găsesc numele unui film românesc pe care l- am văzut în urmă cu câțiva ani. Filmul avea ca protagoniști un cuplu căsătorit bărbat- femeie care se mută într- ...? (mai mult)
Bună seara! Doresc să găsesc un film și nu mai știu denumirea acestuia, mă puteți ajuta, vă rog? Este vorba despre un film românesc, relativ vechi aș zice, în care acțiunea are legătură...? (mai mult)
Salut, am o mare dilema in filmul "Fast and Furios "(Furios și Iute) Paul Waljer a murit în timpul filmărilor sau după? Au mai existat și actori ce au murit în timpul filmărilor unui film?
Cum se face ca multe filme au început sa fie dublate? Filme ca Star Wars Rogue One sau Fantastic Beasts sunt dublate în romana când eram printre puținele tari care nu făcea asta și le lasa...? (mai mult)
Bunăă,vreau să mă uit in noaptea de Halloween la filmnul the conjuring cu niște verișori mai mici si parinti lor si vr sa stiu de pe acum daca apar in film scene sau cuvinte obscene, multumescc
Mai este posibil sa se realizeze în viitor vreun film din seria STAR WARS? știe cineva ceva?
Care este cea mai buna serie de filme din punctul vostru de vedere?
Era cv un desene un o fata blonda care avea un caine si o bratara cu jumatate de inima care o transporta in alta dimensiune doar cu animale, si scopul ei era sa gaseasca stapan animalelor, stie cineva...? (mai mult)
Filme gen : shawshank redemption, prison break cu evadari din puscarie. Multumesc anticipat!
În care parte din X-Men mor toți mutanții? Ce urmează după aceea? Care este ordinea corectă de văzut a seriei X-Men?
Salut TPU s- a difuzat la tv, cred că pe pro tv se difuza, acum foarte multi ani, o emisiune cu un magician care făcea diverse trucuri, de exemplu mergea pe ape, sau a trecut buldozerul peste el, făcea...? (mai mult)
Buna, caut si eu un film de groaza si mentionez ca nu este Ouija, o gasca de prieteni se joaca un joc cu paharul si invoca un spirit ce il poseda pe unu din ei si ii omoara intr- un final pe toti. Unii...? (mai mult)
Salut, mai demult am văzut un film cu doi copii care căutau o comoară pe baza unui medalion rupt în trei și a unei legende cu un hoț care căuta aceeași comoară într- o pădure cu capcane.Am ...? (mai mult)
Salut Știe cineva de unde pot descărca subtitrarea la donghua pentru a o traduce în română
Care sunt cele mai bune filme de toamna?
Era un film (spaniol dar nu sunt sigur) unde un polițist anchetează o crimă, iar cadavrul de la morgă dispare.Finalul e de neașteptat unde tot filmul ai crezut ca este corba de o fantoma dar de fapt...? (mai mult)
Salut, am o intrebare pentru cei care cunosc serialul Lucifer. Îl tot văd în recomandări pe Netflix și peste tot dar nu sunt genul care să privească un serial lung doar în cazul în care e super...? (mai mult)
Buna! Își amintește cineva desenele Peter Pan de pe Fox kids? Era un episod in care apărea Uriașul ploii. Știe cineva cum se numea episodul sau unde îl pot găsi?
Să-mi trimită careva codul pentru Anime News că să intru pe el și cu data că nu sunt valide după câteva zile vă rog
Mă poate ajuta și pe mine cineva, Sa difuzat un film la televizor despre niște copii băieți și fete care erau în căutarea unei comori, ce îmi mai amintesc sunt secvențe, știu că trec prin...? (mai mult)
Cum îi cheamă pe actorii din lecții de viață episodul 80( "Adevarul are multe fețe ") sezonul nou apărut în 2024? M ar interesa mai mult cum o cheamă pe actrița care interpretează rolul polițistei...? (mai mult)
Unde pot urmări filme chinezești, japoneze și coreene? Na refer la filme din anii 70-80.
Salutare! Era cândva pe HBO un film unguresc despre niște adolescenți, un puști se îndrăgostise de o fată, dar ea îl ignora și atunci el și- a făcut un cont fals cu numele unui profesor de...? (mai mult)
Buna. Ce părere aveți de site urile de casting? Poți să ajungi sa joci într-un film sau într-o reclamă fara sa ai studii în domeniu?
Cine știe niște filme interesante și captivante (poate fi și comedie, dramă, aventură etc.) în limba idiș? Dau fundă! :)
Buna! Are cineva telenovela Clona subtritrat de vanzare? Sau format digital? Multumesc!
Buna! Are cineva de vanzare DVD cu serialul/telenovela Clona subtritrat in romana? Sau in format digital? Multumesc!
Buna. Stiti niste filme faine, preferabil care se gasesc inclusiv pe net si nu numai pe Netflix? Care v-au plăcut, orice gen, din orice an, nu conteaza. Mersi de raspunsuri
Caut o melodie care a aparut in serialul Vlad, sezonul 3, episodul 11, pe la 1:15:00. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
Buna. Am vazut acum 2 ani un film si tot incerc sa- l caut dar nu- mi amintesc numele. Era despre o fata care a venit in Spania pentru o petrecere. In sala unde era petrecerea s- au tras focuri de arma...? (mai mult)
Azi am găsit pe YouTube filmul din 1992 "Gemenii'" cu Jackie Chan. A fost distribuit acum 8 zile și este subtitrat in română. Sunteți interesați?
Bună,am o rugăminte, Știți ceva documentare despre evoluția Tehnologică Cum a ajuns tehnologia să fie așa de avansată?
Un film care v-a ramas in minte de pe Netflix?
Seara! Caut un film de mai bine de 6 luni si nu il gasesc, am uitat complet numele. Va povestesc un pic din el. Stiu ca era o mama singura cu un baietel si stiu ca treceau prin momente destul de grele,...? (mai mult)
Comparatie intre doua filme de razboi. "Black Hawk Down" vs "Three Kings" Daca le- ati vazut pe ambele care va place mai mult? Black Hawk Down (2001) Official Trailer https://www.youtube.com/watch?v=2GfBkC3qs78 ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune filme fantasy in afara de Harry Potter si Stapanul Inelelor?
Vă rog frumos mi ați putea spune cum pot intra pe site ul animekage.net (nu anime Nexus)?
Bună seara TPU. Acum mulți ani, exista o emisiune la tv în care doamnele erau ajutate să își schimbe înfățișarea (dantura/operatie nas etc) după care coborau pe niște trepte și se întâlneau...? (mai mult)
Ce părere aveți despre marii actori ce au jucat în filme 18+ cu tente pentru adulți? Credeți că cariera lor a fost influențată în mod expre de acele filme?
O sa fie stupid, dar dacă este cineva aici care s- a uitat la filmul indian Întâlnirea inimilor (Dill Mill Gaye) de acum mulți ani, as vrea sa știu episoadele în care erau probleme la spital și...? (mai mult)
Un film bun anul acesta de vizionat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!