Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 8 Ianuarie 2025 sunt:
Era un film în care după un cataclism nimeni nu își mai amintește nimic în afara de un grup de oameni care încearcă sa reconstruiască societatea! Știți cum se numește?
Salut, când eram mai mic m- am uitat la ceva film(cred) despre extratereștrii, personajele erau actori reali, tot ce îmi aduc aminte e ca era un copil ce era intr o mașină albă cred și era cu ...? (mai mult)
Hei, îmi dați idei de filme asemănătoare cu Camp Rock adică un film în care o fată ii este frică să cânte în fața lumii și când nu e nimeni începe să cânte un cântec și apare un băiat...? (mai mult)
Buna ziua.Cum se numea actorul care l-a interpretat pe prof.de matematica, in filmul Pistruiatul? Multumesc frumos
Ce parere aveti de filmul Joyeux Noel?
Salut, caut un film mai vechi care a fost la TV acum vreo 8- 9 ani, PG 16. Cred ca a rulat pe Pro TV. Povestea ar fi despre un tip care e medic si se intragostes- te de o blonda care e impreuna cu...? (mai mult)
Bună! când eram mai mica era un film cu 3 copii(frati parca)care făceau karate.nu mai țin minte mai multe.si nu este karate kid.
Era un film cu o fata care avea nevoie de o scrisoare de recomandare pentru facultate. Ea știa ca Tatal unui băiat de la ea de la scoala ar putea sa i scrie o scrisoare. Ea îl convinge pe băiat sa ...? (mai mult)
Știe cineva ce film este?!? Sau recunoaște cineva actorii?!? https://www.facebook.com/share/r/ZzVALBtLNZPgzucQ/
Un film german in care un profesor le arata elevilor sai ca totalitrismul poate fi readus la viata oricand si jocul de imgainatie devine periculos are idee cineva cum se numeste?
Seriale gen Game of Thrones/ House of the dragon sau The Witcher?
Salut TPU! Ce părere aveți despre trailer-ul pentru Madame Web? Ce așteptări aveți de la el?
Era un serial live- action pe Disney Channel ce se difuza prin 2013- 2014 și erau 3 personaje principale: doi băieți și o fată și un băiat era mai in centrul atenției. Într- un episod, cei trei...? (mai mult)
Mă uitam pe Facebook la postări și am văzut o postare de la un grup parcă unde se vorbea de filmul tati part- time și mă uitam prin comentarii. Am ieșit de pe Facebook să mă uit la TV și când...? (mai mult)
Buna știe cineva ceva de serialul de pe Netflix spre lac, sunt 8 episoade dar continua unde găsesc continuarea este vreun sezon 2 dacă da unde pot găsi continuarea
Cum se numea desenul animat în care niște adolescenți mergeau într-o altă lume și se transforma în elemente că să salveze acea lume
Stie cineva cum o cheamă pe actrița care a interpretat-o pe Anca Fabian in lectii de viata sezonul 3 episodul 60
Bună! Era mai demult un film serial country pe Hallmark cred, cu 2 surori, una blondă si una roșcată, iar cea roșcată moare într un accident de mașină Nu imi amintesc numele filmului. L ...? (mai mult)
Era un serial pe Disney Channel ce se difuza prin 2013- 2014 și erau 3 personaje principale: doi băieți și o fată și un băiat era mai in centrul atenției. Într- un episod, cei trei ies dintr-...? (mai mult)
Salut TPU! Doar eu cred că lumea nu știe să aprecieze un final bun? Mulți spun că Rapunzel serialul a avut un final prost, dar mie mi- a plăcut.A fost plin de acțiune, emoționant și cu muzică...? (mai mult)
Salutare, Știe cineva cum mai putem activa Netflix-ul în alta tara pentru a plăti mai puțin decat în Romania( 5 euro)? Mai funcționează activare cu vpn sau giftcard? Mulțumesc
In ce sezon și episod din my little pony a creat rambow curcubeul supersonic de toate și-au găsit semnele drăguțe? Nu e sezonul 1 EP 16... e altul dar nu știu care
Cum pot imbunatati calitatea filmelor horror? adica sa fie si mai intens gen o aparatura ceva dar sa fie pana in 200lei.
Https://m.youtube.com/watch?v=Kld_5OWSZ2s Ce limba e aceasta? Dar sigur nu e romana.
Mai știe cineva serialul "Bona mea e un vampir" de pe Disney Channel? Îmi puteți spune unde pot vedea sezonul 2 dublat în română cu calitate bună? Sezonul 1 l- am găsit cu calitate bună și ...? (mai mult)
Cat m-ar costa o experienta frumoasa cu ochelari virtual reality sa vad un film horror? oculus 2 am inteles ca ar fi ok.
A vazut careva serialul yellowjackets? am vazut 7 episoade e mister mult dar horror nu prea exista, mai tarziu apar si scene mai horror? si 2.american horror story ce sezoane a avut bune? ultimele 2 au...? (mai mult)
Voiam sa intreb si eu, pot sa joc intr-un film daca nu am facultate? m-as pricepe la actorie.
Bunaaa! Ce părere aveți despre Dan din gossip girl?
Serialul supernatural e horror bun? are momente in care sa te simti inspaimantat? dar mai stiti seriale gen cum e mesaje de dincolo? seriale din astea creppy.
Salut. imi puteti spune unde gasesc calareti in marele necunoscut s7 dublat in romana va rog frumos
Am abonament Premium Netflix de 12 euro cu 4 canale de difuzare simultan si caut o a 4-a persoana. Costul e de 3 euro/luna. Calitate video optimă, în Ultra HD (4K) și HDR. Cine doreste? :)
Exista Singur Acasa dublat in limba romana?
Salutare, oare a aparut filmul Nunta pe bani online deja sunt 2 luni de la lansare si nu gasesc
Salutare tuturor! Imi amintesc un film despre razboi dar nu imi mai amintesc numele. Stiu sigur ca este cu un copil mic (bebelus) ce începe sa plângă și un soldat îi pune mâna la gură ca sa nu il...? (mai mult)
Salut,oare nu aveți idee cum ii cheamă în realitate pe toți cei trei copii a lui Firicel și ai nevestisii din las fierbinți? Cei din rol
Aveți idee cum ii cheamă pe copii lui Firicel din rol în realitate, cei din las fierbinți? Pentru că nu am găsit nimic pe internet și m- am gândit și la posibilitatea să nu fi vrut ei sa își...? (mai mult)
Salut Prieteni TPU. Caut un titlu de film care este vorba de un cap de vrăjitoare care impietreste orce care se uită la ea. Știu că la finalul filmului a împietrit un demon venit din ape. Mulțumesc...? (mai mult)
Stiti seriale mai noi care inca ruleaza cu zombii dar animatii? daca nu in cel mai rau caz si mai vechi.
De ce regizorii si scenaristii fac unele filme horror lipsite de scare jumperi sau lipsite de actiune? inteleg chiar daca o sa fie copiate sau sa fie mai naspa dar mai bine sa fie acolo decat sa te plictisesti...? (mai mult)
Salut știți site uri de anime uri chinezești in afara de animekage sau animeazu specific doar anime uri chinezești
Unde găsesc cartea cu hanim ciflitgi stapana inimii?
De ce nu se mai dau filme vechi horror la cinema? sau actiune ceva? alea era bune, ce nu ar veni lumea? si 2 voi ce preferati horror sau comedie? la comedie razi de 2- 3 ori chiar, hai sunt cateva unde...? (mai mult)
Caut un film în care era o familie care trăia în pădure fara vreun contact cu lumea de afara! Era vorba despre un tata și fiica lui iar la un moment dat sunt descoperiți! Fata pleaca și tatăl merge...? (mai mult)
Bună ziua. Am o mare rugăminte : Va rog sa ma ajutați sa găsesc o melodie cantata de Mihai Margineanu. În las fierbinti în sezonul 21 episodul 6 exista o coloana sonora bănuiesc ca el o canta ceva...? (mai mult)
De ce nu mai se fac noi episoade din Mr.Bean.? Adică a fost extraordinar de comic!
De ce nu au facut joc dupa filmul nightmare on elm street? ar cumpara lumea si ar juca, cum putem influenta noi fanii sa se faca asa ceva?
1.o sa se mai faca serial cu un alt criminal ca jeffrey dahmer? adica ar merge un serial cu ted bundy, unul cu Andrei Chikatilo si 2. nu inteleg de ce nu ar vrea sa faca showtime un serial prequel la...? (mai mult)
De ce nu vor sa scoata un miniserial cu fratele lui Dexter Morgan? Rudy? eu zic ca ar fi perfect sa fie prequel la dexter, sau de ce nu un sequel cu harrison?
Salutare. Era un desen vechi unde un băiat și o fată adunau niște plăcuțe ca să deschidă un oraș secret și era și un fel de papagal care îi teleporta. Orașul era derivat din taur, ceva taurus,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Hyunjinsboxers întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.