Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Februarie 2025 sunt:
Ceva seriale care să îndeplinească următoarele cerințe: 1. Să fie SF de preferință, nu fantasy. 2. Acțiunea să se petreacă fie în trecut, fie într- un viitor post- apocaliptic, fie într-...? (mai mult)
Buna, ce filme recomandați pentru adolescenți in care sa fie despre eduactia sexuală sau ceva de genu.
Seriale bune... care sa nu fie foarte vechi, dar nici aparute anul acesta... De preferat unul din 2016 (ca sa fie vreo 3 sezoane) Sa fie un serial de comedie si drama... poate cu umor negru In...? (mai mult)
Era un film in care erau doi indragostiti pe o barca din aia mai mare in care la un moment dat se scufunda si fata tot striga gec gec si ala se scufunda, dau funda.
Care e faza cu narnia? E aia cu nepotul magicianului si aia cu dulapul imi explica cineva cum sta treaba?
Se merita sa platesti lunar 33 ron pe Netflix daca intri de 2, 3 ori pe saptamana?
Buna, stie cineva cand apare don 3 in romana? Nu il gasesc nici unde. Multumesc pentru raspunsuri
Vreau si eu filme bune de fantezie.
Cam cat ar costa un bilet la un film 3D? Mai exact la atrium mall Arad?
Stie cineva seriale sau filme in genul serialului Skam? Ma refer cu actori frumosi, pana in 25 de ani.
Top filme horror paranormale? Fara cele arhicunoscute. Mentionez ca sunt fan al francizei Insidious si orice film de genul ala ma atrage. Vreau pareri personale!
Imi poate recomanda cineva un serial?
Acum ceva timp am vazut un film in care locuiau intr- o casa destul de izolata un barbat cu mama sa si o fata relativ tanara care cica era nevasta lui. La sfarsit descopera ca fata de fapt era...? (mai mult)
Am văzut în iarna pe Diva un film cu Doamna Crăciun care a plecat de la polul nord, și era bona pentru doi copii, iar părinți acestora divorțau, dar s- au impăcat până la final, și au sarbatorit...? (mai mult)
Am vazut acum cativa ani un anime cu un tip care nu stiu cum a ajuns sa fie indatorat pisicilor si drept urmare tot primea misiuni in legatura cu pisici, trebuia sa gaseasca stapanul la o pisica,...? (mai mult)
Bună TPU! Cum se cheama filmul in care Harley se indragosteşte de Joker? FUNDĂ!
Deci pe ce site- uri pot gasi filme vechi de arhiva? Nu ma refer doar la filme de lungmetraj, ci la filme gen reportaje de razboi sau stiri (Newsreels) sau aratand orasele. Ceva din Arhiva Nationala de...? (mai mult)
Ce serial credeti ca as trebui sa incep dintre Gossip Girl, Suits sau Orange is the new black?
Cam prin anii 2010- 2011- 2012 cam pe acolo nu stiu sigur, pe cartoon network sau disney channel au fost difuzate niste seriale, stiu sigur ca nu era film, erau cu monstri. De exemplu, aveau ...? (mai mult)
Acum 4 ani sau 3, nu mai stiu sigur, iarna cam prin februarie a fost difuzat pe antena 1 sau pro tv un film, nu mai stiu numele decat ca acea familie locuia intr- o rulota parca, nici asta...? (mai mult)
Filme bune de comedie?
am vazut anul trecut un film si vreau sa il vad din nou dar nu mai stiu cum se numeste. Poate stiti voi. E un film horror in care este vorba de un om care se teme de moarte si anunta o recomensa...? (mai mult)
Bună, imi poate spune cineva cum se numeşte filmul in care joaca Jokerul si Harley?
Imi puteti recomanda filme/seriale noi de iubire?
Știți filme în genul "Hauntingnof sorority row"? Adică să aibă povesti asemănătoare, când un adolescent e ucis accidental?
Tocmai am terminat Yuri on ice și am rămas cu câteva frustrări (că s- a terminat și că nu am avut parte de acțiune între Yuri și Victor) și am nevoie de o recomandare. Caut un anime cam în ...? (mai mult)
Era un film Jotica sau ceva de genu il chema pe actor in film era cu un Ferrari rosu, avea multe gagici pe langa el. Stie cineva cum se numeste ca nu mai tin minte, e de mult.
stie cineva vreun serial asemanator cu TVD sau The originals? Ceva cu vampiri si alte chestii supranaturale dar si love? DAU FUNDA! Mersiii :*
As dori si eu un film ca harry potter pls
Am nevoie de filme de actiuni,poate sa fie si ceva supranatural,sau horror, thriller (doar sa fie bun)????
Salut,stie cineva un film bun? Mersi
Ce se intampla in Shadowhunter dupa ce dispare Clary cu Jonathan si cu demonul Lilith?
Caut un film cred ca din anii 90- 2000. Este vorba de un bărbat destul de bogat și faimos care suferă un accident de mașină și rămâne cu fața mutilată dar după se trezește ca și cum nu ar ...? (mai mult)
doar eu am impresia ca serialul The Walking Dead a devenit un razboi civil fara absolut niciun sens? Nu v- ati saturat si voi sa vedeti doar oameni care se impusca intre ei ca retardatii si...? (mai mult)
Oare e exatlon regizat? Se mai merita sa urmarim acest show? Voi va mai uitati? Vreau parerea voastră sincera.
Știți vreun serial românesc în care femeia se deghizează în bărbat?
Cum se numea serialul acela cred ca pe Jetix sau nickelodeon, nu mai stiu cu o tipa cred ca Barbara o chema si erau niste femei cu robe ce te transformau in stana de piatra?????
Stiti filme de comedie animate cu porumbei? Am vazut unul mai de mult cu niste porumbei smardoi si gangsteri
Știți serialul the ring? Am văzut toate cele 3 filme dar acum căutam filme horror japoneze pentru că sunt cele mai bune. Am găsit o listă pe Cinemagia și pe pagina 3 am găsit filmul THE RING 0:...? (mai mult)
Știți serialul miraculos de pe Disney Chanel, știți melodia aceea în care cântă băiatul și fata aceea. A dat- o ai pe Disney Chanel in ultimele zile in pauzele dintre desene. Cum îi cheamă ...? (mai mult)
Am văzut un film horror acum vreo 11 ani(adică prin 2007) și îmi mai aduc aminte decât că era un monstru in casa unei familii alcătuită din mamă, tată, un copil de 6- 7 ani și nu mai știu...? (mai mult)
Stie cineva cand incepe emisiunea Ultimul Trib pe Antena 1? Pe net nu am gasit informatii prea multe si ma gandesc ca poate ati gasit voi. *Sunt asa curios deoarece va participa si unchi- miu, Daniel...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva seriale gen Riverdale? Dau funda
Îmi spuneți cateva seriale in engleza(mă refer să nu fie românești) de preferat cu adolescenți!
Hei! Aş vrea niște filme gen shadowhunters, the hunters...
Ce filme știți gen Friday 13th?
Ce părere aveți despre filmul „A simple favor"? E la fel de bun ca și cartea?
Ce filme stiti gen Dead Snow, cu tineri care pleaca la o cabana sa se distreze si au acolo diferite peripetii, aventuri etc.?
Salut lume imi puteti recomanda si mie mai multe serii anime in care personaju principal sa fie la inceput slab si pe parcurs sa dobandeasca puteri mari ( sau ceva de genu )
Ok, întrebarea mea este legată de naruto shippuden OK, deci care sunt cele mai importante momente dintre episoadele 200 și 300, mai exact ce se întâmplă între acele episoade?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!