Am văzut mai demult un film în care o femeie se mută intr- un apartament iar managerul se îndrăgostește de ea iar noaptea vine la ea prin pereți și se ascunde sub pat în fiecare seară...? (mai mult)
Naruto! El face ceva pact cu Vulpea? Sunt doar la episoduk 170 din 220, mai e celalalt de 500. Dar vreau sa stiu daca se vor apropia mult de tot sau ceva, sau ceva informatii de pe un vlog, ...? (mai mult)
Era un film care incepea cam așa : erau doi scafandri sau cercetători care erau sub pământ sau ceva de genul și erau monitorizați și brusc a izbucnit o furtună și ei rămâneau blocați...? (mai mult)
A aparut un nou serial pe Netflix cu o inchisoare de femei. Cum ii spune?
Urmărește cineva emisiunea Our wild life de pe TLC? Daca da, aveți idee când este reluare și la ce ora? Sau un Link sa vad pe net, eu nu am găsit.
Va mai fi sezonul 2 la serialul Meryem? ❤
Funda! Vă rog să îmi dați câteva filme grele de înțeles.Preferabil să fie psihologice dar nu e neaparat.Si daca știți cu o temă originală.Am văzut multe astfel de filme dar îmi plac mult ...? (mai mult)
Stie cineva acel film in care 2 oameni militari se duc in expeditie cu un avion militar dar fara gloante sau bombe ceva pe avion, doar de expeditie si sunt doborati, si cad iar unul moare si celalalt...? (mai mult)
Vreau un anime bun, in care actorul principal sa fie in prima zi de liceu si sa fie hartuit de altii, el sa- i bata si sa captiveze atentia feteleor si sa devina popular in scoala cu timpul, stiti voi...? (mai mult)
Mi-as dori sa vad filme cu poveste bazata pe fapte reale, ce imi recomandati?
Am vazut mai demult un anime pe Animax dar nu mai stiu cum se numeste. Era despre un grup de copii care au ajuns accidental pe un alt tărâm cu un tren si cat erau in tren li s- au atribuit un ...? (mai mult)
Eu niciodata nu am plans la filme si as vrea sa experimentez lucrul asta. Voi la ce filme ati plans sau ce filme mi- ati recomanda sa vad? Trebuie sa stiti ca nu sunt genul de om sentimental...? (mai mult)
Buna, cine îmi poate spune filme gen întâlnire cu un star, heart beat. Sa fie cu un băiat faimos si vine la concert si se intalneste din întâmplare o fata care nu il suporta căci crede ca este...? (mai mult)
Cine știe cum se numește serialul de pe TVR2 care se difuza acum 10 ani și era un serial cu o profesoară care era detectiv și era un serial italian? Dau funda
ştie cineva un Anime mai scurt dar fain? Dacă se poate cu subtitrare în engleză sau română (ştiu şi puțină engleză dar de preferat subtitrare română ) Mulțumesc anticipat!
Am vazut la cineva pe story o filmare cu o scena dintr- un serial/film in care era o fata Emma si un baiat blond si el ii spune ceva gen, , emma if ok is somewhere around here, then you are way...? (mai mult)
Ora de reluare a serialului meryem?
Vreau si eu niște seriale gen ORANGE IS THE NEW BLACK sau SUPERNATURAL, va rog mult!
Salut îmi puteți recomanda niște filme/seriale cu arme ca de exemplu american sniper.
Salut, va rog mult sa ma ajutati sa gasesc acest film... Imi amintesc ca erau foarte multi oameni infectati (aveau ochii galbeni ceva de genul cei infectati), si aceasta infectie ii transforma in niste...? (mai mult)
Se pot loga doua persoane in acelasi timp pe HBO GO?
Buna, de curand ma uit la un serial se numeste Unforgettable, daca l- ati vazut imi puteti spune daca Carrie a aflat cine i- a ucis sora? Dau funda, multumesc! PS: Imi puteti spune sezonul si ep in...? (mai mult)
Salut, am vazut un film mai demult cu un politisti sau detectivi, care intr- o zi la serviciu au facut un concurs "cine o are mai mare" si au inceput sa- si traga penisurile la xerox, iar unul dintre ...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda filme/seriale cu zombii?
Seriale gen Riverdale, The Vampire Diaries, The originals? Va rog
TPU, vreau și eu un film bun, ma puteți ajuta? Va rog frumos Sa fie cu putina dragoste, apoi nu știu sa devină horror sau acțiune, ceva de genu’.
Salut, Stiti ceva seriale/filme cu un asasin? Ceva gen HITMAN, nu stii nimic si dintr-o data te gasesti cu un cutit in gat sau ceva :D
Top supernatural horror movies pls! Vreau pareri personale nu topuri de pe net
Care este numele real al personajului Himiko Toga din anime-ul Boku no hero academia?
Îmi puteți recomanda niște filme bune(de comedie)? ????
Ce parere aveti despre filmul The Human Centipede? Eu am ramas socat, dezgustat. Personal cred ca e o idee unica, dar pe cat de mare e unicitatea ei pe atat de mica ar trebui luarea in calcul a regizarii...? (mai mult)
Salut, daca stiti ceva despre acest film va rog mult sa imi spuneti. Tin minte ca era un film cu niste oameni dupa o asa zisa apocalipsa, totul incepea dupa ce oamenii de acum au creat un virus care ...? (mai mult)
Salut, va rog mult sa ma ajutati, acum ceva timp..ani cred, am vazut un film(cel putin asta cred, daca nu era film cred ca era serial, dar cel mai probabil film) cu un virus care infecta tot orasul...? (mai mult)
Ce anime-uri recomandați? Ceva gen Tokyo Ghouls, Boruto, Naruto.
Am o nelamurire..si sper sa ma ajutati. Acum multi ani vazusem un film vechi, pe care in vremea aceea il dadeau la tv destul de des. Era in legatura cu niste demoni carora le placeau portocalele....? (mai mult)
În serialul Pll, Maya chiar este moartă?
Filme care..."te tulbura"! Funda!
Niste seriale care merita urmarite? Urmaresc Game of Thrones and Supernatural!
Hei! Îmi puteți recomanda câteva filme de dragoste?
Imi puteti recomanda niste mini series de la Netflix cu crime/drama? Ceva asemator cu,, La mante" sau,, The forest". Va multumesc!
Știe cineva cum se numește filmul acela în care, o tipă blondă se întâlnește cu un tip care nu are conturi de socializare, și tipa respectivă îl caută pe tot internetul cu prietenele...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste k-drame? Nu am mai vazut nici una pana acum, si vreau sa incep una care sa merite =)))
Am vazut un film de actiune mai demult, cu lupte, să fiu mai exact, cu un actor care semăna cu Bruce Willis, nu sunt sigur dacă era el. Și țin mintă ca intr- o luptă, actorul asta principal...? (mai mult)
Stie cineva niste filme de actiune/comedie?
Buna, am o intrebare pentru cei care ati vazut serialele Being Human (Printre oameni se numeste pe romana).Sunt doua versiuni, cea englezeasca si cea americana. Vreau sa stiu daca cea americana este ...? (mai mult)
vreau un top 10 cu cele mai bune anime-uri yaoi sub. ro. P.S.
Imi pote da si mie cineva lista completă a personajelor din telenovela FRUCTUL OPRIT? De exemplu: Roxana Baicu- Popovici (Carmen Tănase) ~~> Este mama Sonyei (Michaela ) Tudor Caragea ~~> Sotul...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in care un grup de persoane cauta persoanele cu care au facut o prima oara in liceu?
Stie cineva un film cu o poveste bine definita si cu ceva "puterii", "abilitatii" sau cum vreti voi sa- i spuneti? Gen sa fie un fel de razboi sau chestii de genul! (As prefera sa nu se raspunda cu "Spider...? (mai mult)
Salutare...Era un film cu 2 prieteni care luau bilete de pe zidul plangerii si indeplineau dorintele, cum se cheama? pls
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?