Vă rog frumos puteți să îmi dați toate episoadele din suflete trădate în română? Sunt la episodul 716 și nu mai am răbdare!
Care este numele adevarat a lui William si numele fratelui sau din serialul SKAM?
Vreau să fac subtitrări la diferite filme și videoclipuri descărcate fie de pe Google, fie de pe Youtube. Subtitrările vreau să le fac pentru niște cunoștințe. Bun, am descărcat acel...? (mai mult)
Salut,când începe Keeping up with the Kardashian? Sezon nou.
Era mai de mult un film in care se prezenta viata sotiei unui arab.Ei aveau impreuna cateva fete.Ei nu locuiau in Arabia.El si- a rugat sotia sa semneze ca sa poata duce copiii acolo la familia...? (mai mult)
Slaut! Am vazut mai demult un film, era cu un fel de varcolac care se transforma intr- o persoana normala in timpul zilei si aceasta persoana avea un copil (baiat). Iar fiul acestuia impreuna cu prietenii...? (mai mult)
Am vazut un film cred ca horror pe telefon acum 2- 3 ani si nu mai stiu cum se cheama. Erau 3 barbati care batjocoreau si ii faceau zile grele unei fete in jur de 23 de ani(cred) care traia intr- o casa...? (mai mult)
Seralul Soy Luna-In ce episod este impins Simon?
Unde pot vedea Digi Sport 1 online pe Android? Daca intru la ei pe site, îmi apare eroarea m3u8 și nu se încarcă pagina.
Îmi puteți recomanda câteva filme de dragoste? Pot să aibă legătură și cu lgbt, ca în "Love, Simon".
Ceva seriale bune, in engleza, nu prea lungi? Am terminat The end of the fking world si Stranger Things 2, si nu prea stiu ce sa mai vad.
Cum se numea acel film in care o fata era virgina si s-a intalnit cu un barbat care facea sex cu ea gen ii dadea cu biciul si o lega de pat.
Bună! Vreau și eu sa-mi spune-ți niște filme în romana asemănătoare cu filmul Pariu cu viata și O noua viata (trupa Lala Band)
Caut cu disperare un anime și nu- mi pot aminti cum se numește. Mă uitasem la el acum vreo 5 ani. E cu un băiat cu părul șaten/brunet și o fată cu un păr mai puternic colorat, ori roșu ori roz,...? (mai mult)
Salut,imi puteti spune si mie toate sezoanele din inazuma eleven, si in ordine daca se poate.Multumesc,
Salut știe cineva numele filmului despre jucării în care personajul principal deține o companie de jucării care se afla aproape de faliment dar are o ocazie de finanțare și trebuie sa vina cu ceva...? (mai mult)
Cand e reluarea la Meryem?
Ce seriale SF Imi recomandați? Pana acum am văzut TVD și Shadowhunters! Mi-ar plăcea să fie asemănătoare! Multumesc anticipat!
Salut, știe cineva cum se numește filmul cu povestea fondatorului de la lego, cum a preluat afacerea de la tatăl sau si evoluția ulterioara.
Stie cineva cum se numeste desenul animat care era difuzat - parca - pe Minimax, un desen ft vechi, in care era vorba despre calatorii in viitor, cu un om foarte batran care statea intr- un ...? (mai mult)
Salut unde pot sa vad Beyblade Metal Fusion toate episoadele in romana ca le-am gasit doar pana la 26 si restul nu le gasesc.
Imi puteți spune cum se numeste filmul din clipul Serhat Duhmus- la câlin ( dabro remix) yt. (Acei oameni cu măști de măicuțe care jefuiesc. ) funda????
Vreau si eu ceva seriale smechere in afara de cele populare gen ( Got TWD Supernatural Dexter Prison Break) etc
Salutare, cine are un Link de la filmul Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage?
Știe cineva unde sa găsesc Good witch subtitrat in romana sau sa descărc tot subtitrat in romana
Salut am vazut mai de mult un film cu un criminal in care un copil cu un tata pleaca undeva cu masina si fac un accident, dupa moare tatal si copilul ramane in viata. La scoala peste un an un profesor...? (mai mult)
Un anime in genul Highschool dxd sau Tokyo ghoul?
Buna, de unde pot cumpara bijuterii din serialul shadowhunters? Fara ebay. ceva, o pagina, un site din Romania? Daca ar fi ceva e genul cum are Issabele colierul acela sau brățară cu sarpe. Multumesc...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune si mie niste filme romantice, drama
Salut,am si eu o intrebare,unde as putea sa vad si eu inazuma eleven go galaxy pe romana si sa fie toate episoadele, daca puteti sa imi ziceti un site sau ceva as fi recunoscator. DAU FUNDA!
Filme/seriale... nu conteaza ce, cu adolescenti care se unesc si pleaca in vacanta sau undeva oriunde si fac lucruri ilegale, adica sa loveasca un om cu masina sau sa se puna cu cine nu trebuie, actiune...? (mai mult)
Aveti idee cand va aparea filmul Unfriended: Dark web? In America scrie ca s-a lansat deja dar nu il gasesc nicaieri.
As vrea niste filme de dragoste care sa arate cum s-au indragostit 2 persoane, gen cum a inceput totul.(de preferat cu adolescenti) Ex : the notebook, A walk to remeber, Shape of water
De ce nu gasesc nicaieri Wrong Turn 7?
Hei! Puteți sa îmi spuneți niște serile și animeuri cu vampiri de dragoste.
Știe cineva în ce episod reapare Alison din Pretty little liars?
Niste filme bune ce pot fi gasite pe Netflix? Nu-mi plac cele de actiune, cu mafie, cu si despre politica. Cat mai multe exemple, va rog :)
Unde găsesc o listă completă de filme seriale ale TVR pentru copii din anii 1960 - 1970?
Un film horror bun care sa nu fie sciencefiction. Fără filme cu demoni etc CEL MAI IMPORTANT SA FIE PE NETFLIX
Nu îmi pot aduce aminte denumirea unui film horror cu o păpușă. L- am privit acum vreo 8 ani. Este vorba de o femeie însărcinată care primește în dar o păpușă, locuiește într- o casă...? (mai mult)
Hei, deci am vazut acum 2 ani un film, si as vrea sa- l revad, dar nu mai stiu cum se numeste. Stiu ca era despre un tip care o violase pe o fata si isi scapase actele sau ceva de genu, tipa le- a ...? (mai mult)
Un film motivational care sa te binedispuna.Cu oameni neacceptati in societate,dar care s-au facut remarcati. Vreau ceva bun, dar necomercial
Buna, caut filmul asta de ceva vreme dar nu il gasesc. Imi aduc aminte o secventa din film, cand un baiat blond era in bucatarie si isi pregatea ceva de mancare, dar in timp ce se spala pe maini, isi...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati niste seriale bune?;)
M- am îndrăgostit de Game of thrones, și o să mor pentru că se va termina în curând :((((. Ce alte seriale mai există asemănătoare cu Game of thrones, oricum nici unul nu va mai...? (mai mult)
Ceva seriale franceze cu sub în romană? Mersi!
Hei! Știe cineva Cum se numește seria de manga de la Kamisama hajimemashita? Eu nu găsesc
Ceva seriale franceze cu sub in romană? Mersi...
Buna, a fost un serial turcesc de scurta durata pe Dogan tv(actualul kanal d)cu o femeie care isi regaseste fetita dar la final moare intr- un incediu, nu imi aduc aminte mai multe, actrita era roscata,...? (mai mult)
Hello :3 Stiu, e putin cam tarziu, dar daca vedeti aceasta intrebare si puteti sa raspundeti va multumesc mult. Imi puteti recomanda niste filme triste, de dragoste la care sa plangi? :) Dau fundita
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?