Buna, m- a pus o prietena sa va intreb daca stiti seriale/filme cu spionaj, spioni, agenti secreti... A vazut Covert affairs si Keeping Up with the Joneses ( spionii din vecini)... Va multumesc PS:...? (mai mult)
Ceva modern horror movies care merita vizionate? Fara cele cunoscute
Ce filme ati mai vazut?
Aș avea nevoie de recomandări de seriale cu tineri. Mi- ar plăcea să fie și romantic, dar nu e obligatoriu. Important e să fie cu tineri și să fie interesant :) Și să fie terminat + nu prea...? (mai mult)
Nu va este dor de desenele cu Ben 10 Classic, Ben 10 Alien Force, Ben 10 Ultimate Alien? Nu va este dor?
Ce seriale bune de comedie imi recomandati pe Netflix?
Cate episoade are sez 7 din the vapire diaries?
Mai știe careva showu' acela de pe CN cu 3 băieți care se jucau un joc video și deveneau personajele din joc? Țin minte că creatorul jocului era un miliard și din joc apăreau tot felul de creaturi. ...? (mai mult)
as dori să vă intreb ceva legat de filme, acum aproximativ 3- 4 ani am vazut un film pe T.N.T, dar nu mai stiu ca se numește, era vorba despre un barbat care rapea fete tinere, le tăia...? (mai mult)
(mama ce mi s-a acrit de fraza asta). Vreau anime-uri yaoi aveti idei?
În jurul anului 1998 am văzut un film despre războiul din Vietnam. Un pluton de militari americani luaseră prizoniera o tânără vietnameză deoarece caporalul o bănuia că e comunistă. Au purtat-...? (mai mult)
Salut, am inceput de ceva zile sa ma uit la the 100, sunt pe la sezonul 4 dar vreau sa- mi dati spoilere despre Clarke si Lexa, am vazut ca s- au intalnit in orasul luminilor, dar dupa nu se vor mai...? (mai mult)
Heeei.Ce seriale imi recomandati? Sa fie gen Teen Wolf, TVD sau Riverdale.Care e serialul vostru preferat?
Hey TPU... Vreau sa ma uit la un film pentru copii pe Netflix... Aveti recomandari?
Am abonament netfilx dar nu gasesc serialul "povestea slujitiarei ". Aveti idee de ce?
Stie careva daca mai apare sezonul 6 la filmul THE 100 https://en.wikipedia.org/wiki/The_100_(TV_series)
Pentru cine se uita la Riverdale... Jughead si Betty raman impreuna in sezonul 3?
Cine stie cum se numea desenul animat (era destul de vechi cred ma uitam la el prin 2003- 5) cu niste animale ce jucau fotbal? Unul dintre caractere mi se pare ca era un caine pe nume Leo sau cam asa si...? (mai mult)
Cum se numea acea emisiune de la noi care pastra formatul emisiunii BRIDEZILLAS din afara? Help pleaseeee
Merită văzut Naruto?
Hei, vreau si eu cateva filme de dragoste, am vazut pana acum 50 de umbre ale lui Grey, Soarele din timpul noptii si Love Simon.
Imi puteti spune si mie niste filme gay? Am vazut pana acum Love Simon, Hidden Kiss, The way he looks.
Vreau sa ma uit pe smart tv la un film si i-am descarcat si subtitrare, dar pe smart tv nu apare subtitrarea. Ce pot face ca sa-mi apara?
Salut, Niste filme psihologice care v-au placut? Vreau ceva din experienta voastra, nu un link de pe IMDB cu cea mai mare nota :p Mersi fain
Salut, imi puteti recomanda ceva filme care v-au placut enorm? Nu conteaza ce categorie, de la comedie pana la horror. De preferat fara chestii SF :D
Buna, stie cineva seriale cu profesori, liceu si adolescenti? Am vazut unul Rita misto si ma gandeam ca mai stiti vre-unu :) Mersi PS: Dau funda
Cine imi recomanda si mie niste filme gen the conjuring si the crudge. FUNDA!
Un serial frumos gen prison brake?
Ce număr are episodul din serialul Legenda Căutătorului în care Khalan se află pentru prima dată în transa,, con dor,,?
Un film horror sa ma sperie si pe mine exista? Am vazut cu sutele si in afara de A Tale of two sisters/The uninvited n-a reusit niciunul. Stiti voi ceva? Prefer horror psihologic si paranormal
Spuneti-mi filme horror, pls dau fundita.
Spuneti-mi si mie niste filme horror bune, dar nu d-alea clasice pe care le stie toata lumea (annabelle, the conjuring, ouija, insidious, amitivyle) dau fundita.
Imi recomandati niste seriale bune, in genul urmatoarelor? Vampire diaries, the originals, Teen wolf. Sau asemanatoare cu: gossip girl.
Hei! Am văzut un film cam acum 1 an dar nu i- am reținut numele. În film din ce îmi aduc aminte era vorba de câteva fete (2- 3) care ajung in casa unui bătrân iar acesta încearcă să le...? (mai mult)
Sie cineva cand si daca apare sezonul 7 din Teen Wolf?
Știe cineva când apare sezonul 8 din tvd pe Netflix ul din ro? Mulțumesc anticipat
Cine imi da toate melodiile din Lacrimi de Iubire? Cele straine mai ales cea cand e Simona cu frateso de canta ceva aleluia parca.
Am văzut mai demult un film horror la televizor. Era vorba despre un criminal care se prefăcea că este menajer sau ceva de genul. Făcea curățenie la oameni, cam așa ceva. Îmi amintesc...? (mai mult)
Hey.Am nevoie de cateva nume de filme disney (pentru copii) noi.In afara de Brave, 101 Dalmatieni,Beauty&The Beast, Cinderella si altele.
Buna tpuuu! Care e filmul vostru preferat?
Buna seara tpuuuu, am si eu nevoie de niste raspunsuri. Pe ce data ar incepe (sau luna) serialul supernatural? sau riverdale? Multumesc frumos!
Stii cineva cand si daca va mai incepe partea a treia din trei metri deasupra cerului?!
Stie careva cănd va apărea Wolf blood sezonul 3 în romănă nu subtitrat?
In animeul Maid Sama personajul principal este fata sau baiat, deoarece in majoritatea episoadelor se intelege ca e fata dar in episodul 19 ea | el zice ca e baiat? Deci ce este pentru ca eu nu mai...? (mai mult)
Salut, stiu ca a trecut mult timp dar recent am început să mă uit la pariu cu viata si nu inteleg ceva, eu am sărit de la sez 2 la sez 4 si nu il mai vad pe tatăl lui Andrei, nu Sandu ci celălalt,...? (mai mult)
Chiar nimeni de aici nu a vazut serialul the shannara cronicles?
Ceva păreri despre filmul "Margin Call"?
Filme bune de comedie mai noi?
E vreo combinatie de taste ca sa vad filme in full screen? Am win 10
Am vazut un film in care niste tineri care se dadeau surferi urmaresc pe un baiat ce avea asupra lui un cd...Filmul incepe cu o scena in care tanarul urmarit ajunge intr- un restaurant unde ajung si ceilalti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?