Ma puteti ajuta cu ceva? Stiu ca era acum ceva timp un desen pe minimax parca cu 2 pisici siameze care vorbeau intr- o lume a animalelor. O pisică era buna, si una rea. Cea buna avea un medalion...? (mai mult)
as vrea sa imi recomandati un serial asemanator ca adventure time pentru ca din pacate este pe final, ma uit deja la rick and mort si steven universe
Vreau si eu o lista cu anime- urile voastre preferate(+ genul lor sau o mica descriere cine are chef si timp), nu mai stiu ce sa vad si vreau idei noi(am vazut seriile cele mai cunoscute cum ar ...? (mai mult)
Acum o luna mi- am facut cont de NETFLIX si am urmarit diferite seriale. Problema este luna aceea gratis. Am dat "Anulare abonament" inainte de termen si imi arata ca abonamentul va fi anulat...? (mai mult)
Hei! Vreau si eu o lista cu anime- urile voastre preferate(+ genul lor sau o mica descriere cine are chef si timp), nu mai stiu ce sa vad si vreau idei noi(am vazut seriile cele mai cunoscute cum ar ...? (mai mult)
Aveti idee cum se numeste fata aceea cu aripi din desenele liga dreptatii? Stiti ma refer la fata aceea care are aripi, si ca arma are acel buzdugan... Apreciez raspunsurile dvs. Dau funda la cel ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Cronica Cârcotașilor și câți dintre voi vă uitați? Mie mi se pare o emisiune foarte amuzantă, dar câteodată prea se întrec cu gluma! Adică prea fac mișto pentru...? (mai mult)
De ce Andrew Lincoln(Rick Grimmes) paraseste The Walking Dead la finalul sezonului 9, care este motivul? Va mai fi sezonul 10 fara el? O sa il inlocuiasca oare cineva sau o sa fie declarat mort?...? (mai mult)
In ce film este vorba despre un labirint si 2 usi, una duce la moarte una la iesire, si 2 gardieni, unul mincinos altul care zice adevarul
Anime-uri asemanatoare cu "Guomin Laogong dai huijia", dau funda!
Ce filme cu / despre cai stiti?
In Lagicies va apărea Hayly și Cami?
Un serial cu baieti draguti?
Imi poate spune cineva cand incepe Insula Iubirii?
recomandare de un anime gen epoca, super puteri nedescoperite, sabii, spirte etc? Multumesc
As vrea si eu un film cu ceva fantasy, sau psihologic, sau mister, presarat cu un pic de romance. Ceva in genu spiderman homecoming sau ready player 1 sau the belko experiment. Dar nu cu foarte mult...? (mai mult)
Vreau sa vad un film dar am uitat cum se numeste poate ma ajuta cineva. Imi amintesc ca: - este vorba de o fata care la inceput vina in camera unui domn care o ascunde sub pat pentru ca urma sa...? (mai mult)
Emisiunea cash taxi kanal d cu Cazacu e regizata?
Era un film pe disney Chanel cu un băiat care ii plăcea sa cante rapp dar a renunțat pentru prietenul sau mai frumos. Știți cum se numește?
TPU am o intrebare. Vreau sa fac un proiector si am cutie si telefon. Doar ca nu am geam de lupa. Cu ce pot inlocui geamul? Sau cum pot face altfel un proiector? Va rog, nu va bateeti joc cu cele mai...? (mai mult)
Am o problema si nu mai pot vedea filme online, imi apare Error while loading player. Try to disable Adblock or VPN and refresh page. Ajutor...
Heii! Stiti cumva ceva film /serial cu tipul acela de fata bad girl?
TPU am o intrebare! Vreau sa fac un proiector. Am cutie si telefon doar ca nu am geam de lupa. Cu ce pot inlocui geamul de lupa? Sau cum pot face altfel un proiector? Va rog nu va batetu joc cu cele mai...? (mai mult)
Vreun "expert" Bleach sa ma ajute si pe mine cu niste nelamuriri? Deci in primul rand, cum sta treaba cu tatuajele celor din espada, cel care are cifra cea mai mare e cel mai puternic sau cum? Daca ...? (mai mult)
M- am apucat acum ceva zile de The Vampire Diaries, din lipsă de altceva, pentru că nu- i dădeam vreo șansă când am auzit de el. Sunt abia pe la sfârșitul sezonului 3, și vreau să...? (mai mult)
Ce filme turcești îmi recomandați? De preferat sa fie de drama.
Salut. Am văzut filmul 300 cu Batalia de la Termopile si vreau sa vad si continuarea dar când scriu 300 partea a doua găsesc acelasi film si vreau sa- l vad pe acela cu Gerard Butter. Spuneti- mi ...? (mai mult)
Am vazut acum aproximativ 8 ani un anime, era pe animax. Tot ce tin minte era, vorba despre o fata care avea la ceafa 6 gauri, parca se conectau la ea prin cabluri la acele gauri.
Stie cineva cand va apărea deadpool 2 web-dl?
Care sunt cele mai bune anime-uri din istorie? Am terminat seria Dragon Ball si vreau sa vad alte anime-uri!
Ce părere aveti despre sfarsitul sezonului 5 de la Serialul The Blacklist? Am citit pe internet foarte multe teorii, cum ca impostorul ar fi de fapt mama lui Elisabeth Keen, altii spun ca ar fi...? (mai mult)
Care e cel mai bun serial in momentul de fata?
Seriale in soaniola gen Rebelde, patit-o Feo, Clase 406 stie cineva?
Am vazut un film acum ceva ani, tot ce imi aduc aminte e ca era o femeie care avea nevoie de o inima pentru copilul ei, nu avea bani si a vrut sa se arunce de pe o cladire si parca era un grup de adolescenti/tineri...? (mai mult)
Stiu ca pare o intrebare stupida :)) Dar exista un episod in serialul Las Fierbienti in care Celentano sa nu fie in stare de ebrietate? :)
Filme bune pe Netflix stiti? Filme, nu seriale. De actiune, horror, suspans sau psihologic, sa fie ceva recent nu gen din anii 80-90. Mersi
Puteti sa-mi recomandati niste anime-uri misto, va rooog? Ps:in afara de naruto :)
Hei. Știe cineva ce s-a intamplat cu a 4-a parte a filmului Divergent? Ascendant mai exact.
As vrea si eu cateva exemple de filme de genul: o fata si un baiat trebuie sa se casatoreasca pentru ca le este impus, dar ei nu se plac/cunosc dar pe parcurc se indragostesc. Ceva de genul, nu conteaza...? (mai mult)
Buna, vreau si eu exemple seriale in spaniola, gen Spania, mexic, argenita la care ma pot uita.????
Hei! Cine îmi poate spune filme cu adolescenți care băiatul este celebru si vrea sa ia pauza si se întoarce la scoala si se îndrăgostește...
Sunt plictisita rau de tot si chiar nu stiu la ce sa ma mai uit. Recent m-am apucat de anime-uri, si am terminat Death Note. Stiti ceva anime-uri misto?
acum mai mult timp era pe kids.co un desen cu trei majorete care au ajuns sa aiba puteri cand intrau intr- un lichid ciudat.Una era super puternica si era imbracata in rosu din ce- mi amintesc,...? (mai mult)
Hei! Caut numele unui film, nu stiu foarte multe despre el.Am vazut o secventa dim el si imi place tare mult.In acea secventa arata un bărbat care are o suliţă (mai mare) :)) in inima si iubita lui...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi seria ultra sun and ultra moon si X si Y traduse in romana? Dau funda si vot
Ceva filme/seriale cu cai in genul lui Frau Liber (Free Rein)? Sau cu animale, preferabil caini.
Salut, stie cineva cand se va lansa Never Back Down 4?
Seriale/filme cu vampiri, varcolaci, hibrizi, vrajitoare? In genul lui The Vampire Diaries si Teen Wolf.
Imi puteti recomanda niste seriale gen Famous in love sau Blindspot?
Vreau niste filme pshiologice(nebune si daca e posibil sa ma lase cu sechele:)) ) care te lasa fara cuvinte:)) sau sa ma gandesc la tot filmul vreo 2 zile
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!