Am vazut pe FB un video, cred ca era dintr- un serial. Tin minte ca in clip era un baiat care se saruta cu multe fete, in a doua secventa il arata cum primea multe fete la el in casa, il arata...? (mai mult)
Stie cineva ce s-a intamplat cu episodul de saptamana asta de la baieti de oras?
Salut. As vrea niste seriale in care 2 baieti se indragostesc de aceeasi fata..sa fie si ceva comedie dar si romance. De curand am vazut un serial turcesc, de genul..si as vrea sa vad mai multe pe acest...? (mai mult)
Stie cineva animeuri cu demoni|vampiri|zei|îngeri Gen : nanatsu no taizai dar nu ca A no exorcist
De la ce varsta se poate viziona filmul "Tag :da-o mai departe" la cinema? Dau funda
Stie cineva in ce zona s-a filmat serialul indian "suflete tradate"(ex.numele strazii, etc)? Multumesc.
Stie cineva niste seriale faine? Gen Stranger Things? !
Salut, vreau si eu filme cu bataie intre adolescenti, gen Never Back Down 1/2.
de o vreme am inceput sa ma uit la Naruto.Acum am ajuns la Naruto Shipuden si vreau sa stiu daca Neji chiar moare in episodul 364 sau va reusi sa fie salvat. Va rog sa imi spuneti, chir asi...? (mai mult)
Ce seriale și filme frumoase de pe disney Chanel știți
Https://youtu.be/rsHjvyu9ZD4 - La link-ul ăsta am pus un video scurt de o secundă în care am incercuit ceva si nu stiu ce e, banner, animație sau eu stiu! Daca stiti ce este va rog sa imi ziceți!
Salut. Era un film cam vechi gen dramă din ce îmi aduc eu aminte, era cu o fetită care scăpase într- un puț sau ceva de genul. Apoi venise pompierii să o scoată cu tot felul de cricuri, frânghii...? (mai mult)
Imi dati exemple de filme cu faraoni sau blesteme ale faraonilor, sau in domeniul asta?
Salut, as vrea sa aflu niste filme italiene gen comedie, sport, aventura sau ceva de genu. Sa aiba subtirari scrise in romana, sa vb in italiana.
Cand apare sezonul 3 din Frau Liber (Free Rein) pe Netflix?
Hei..Imi poate explica si mie mai bine in ce consta Quirkul All for one? Adica One for all E un quirk format din 2 quirkuri. Unul care stocheaza energia si celalalt care o transmite din generatie in generatie....? (mai mult)
Stie cineva din ce film sunt luate secventele din videoclipul de mai jos? Multumesc anticipat!
Am văzut mai demult un film in care un cuplu merg cu mașina iarna, mașina se oprește pe drum din cauza viscolului și ei incearca sa caute semnal pentru ca nu au. Nu mai tin minte multe...? (mai mult)
Un film gen 12 ani de scalvie Stie cineva?
Era un serial mai vechi in care un concurent era selectat sa faca mai multe 'provocari' umilitoare pentru bani la o intalnire. Cred ca era pe Prima tv. Ii stie cineva numele?
Salut prieteni. Întrebarea mea este cam dificila, dar, sper sa ii gasesc raspunsul. Când eram copil, am vazut un film, in care toata actiunea se petrecea intr- un tren, aflat in miscare...In acel...? (mai mult)
Stiti ceva filme de comedie? Vreau sa se regaseasca acea comedie la care nu te poti opri din ras si de preferat sa aiba si ceva actori mai tineri.
Am văzut un film mai demult si nu stiu cum se numeste ..era cu niste călugări care se rugau si erau atacați de niste soldați. Cu multe săgeți si erau cateva persoane care îi apără...? (mai mult)
Hei! Puteți sa-mi spuneți filme sau seriale. Sa fie cu adolescenți,fantastic,acțiune gen shadowhunters, the secret circle...
Unde pot găsi trailere de la filme care să fie subtitrate în română (trailere să fie subtitrate, nu filmele)? Și de preferat să le pot descărca. Știu, o să spuneți ceva de genul:...? (mai mult)
Puteti sa imi sugerati niste animeuri ptc nu m-am uitat pana acum si as vrea sa ma apuc! Multumesc anticipat!
Niste filme bune? De preferat SF,actiune, mister, droguri, politie.
Ne vom muta cat mai curand pe UPC dupa ce am stat 12 ani pe Telekom. M- am uitat la grila de programe pe UPC si m- am bucurat nespus de mult cand am vazut un canal interesant numit TV Sud Est. Din copilarie...? (mai mult)
Stie cineva cand va apărea episodul 11 sez 3 din shadow hunters?
Ce filme romanesti (nici noi nici foarte vechi) imi recomandati?
Pe ce siteuri pot descarca subtritrate in romana filme de comedie si animatie?
Mi- a povestit cineva despre un film vazut de persoana respectiva, in care sunt vreo cateva fete si baieti care se duc in vacanta la o cabana, si cabana era abandonata, ei au disparut rand pe ...? (mai mult)
In the originals chiar sezonul 5 este ultimul? Daca da de ce?
Dupa 12 ani in care am fost abonati la Telekom ne- am decis sa ne mutam la UPC pentru ca in primul rand atunci cand ploua sau ninge nu avem deloc semnal la reciever si in al doilea rand cei de la Telekom...? (mai mult)
Am mai intrebat o data legat de aceste 2 personaje. Joker si Harley. Exista vreun film in care gasesc aceste secvente? Multumesc anticipat. https://youtu.be/l1tpwyIMd7g
Pentru cei care urmăresc serialul "Virus"/Helix știe cineva de ce episodul (ep 7, sez 2) difuzat azi (28.07, 00:00) a fost în limba maghiară (sau ce limbă o fi fost)? Înțeleg să greșească...? (mai mult)
Heii, era un serial pe disney acum ceva timp cum un robot care arata ca un om, acesta avand infatisarea unui barbat care avea chelie. Stie cineva cum se numeste?
Ce filme îmi recomandati? Puteți sa îmi lăsați si o mica descriere a filmului recomandat?
Puteti sa imi dati idei de seriale la care sa ma uit, va rog?
Heey TPU, din serialul The Shannara Cronicles care a fost personajul vostru preferat? Care credeti ca era mai puternic Dagma Mor sau Marele Vrajitor? Stiti cumva ce se va intampla in sezonul 3, cum ...? (mai mult)
As vrea si eu niste sugestii cu seriale sa ma pot uita! Dacă ati putea spune si despre ce e vorba! Funda
Ce părere aveți despre serial legacies care va apărea pe 25 octombrie? Am văzut trailerul și abia aștept să-l văd. Oare vor mai apărea vechile personajele din The Originals sau TVD?
Buna Cum s- a terminat serialul "Dragoste dulce- amara"?(am ratat si reluarea) Anania a slabit si s- a casatorit cu logodnicul ei? Cu seful ei cum a ramas? Ce s- a intamplat cu fetita adusa in casa...? (mai mult)
Recent am primit un voucher de la Cinema City unde cumpar un bilet iar al doilea este gratuit. Pot face rezervare pe doua bilete iar la casierie sa cumpar un bilet si sa prezint...? (mai mult)
Canale pe Youtube in care sa inveti prim ajutor si tehnici de supravietuire? Sa fie romanesti dar si din afara
In care episod din batman animated series joker o face pe harley quinn sa se indragosteasca de el?
Hei! Îmi aduc aminte că am văzut acum câțiva ani un film horror cu o casă (futuristă) în care erau capturate niste fantome și la un moment dat cineva le da drumu, din greșeală, și încep ...? (mai mult)
Știe cineva când apare subtitrarea episodului 12 din the originals? Sezonul 5.
De pe ce site pot descărca scenarii de film în limba română? Ceva care să mă ajute să exersez pentru o piesă de teatru
Mi- am făcut un cont pe Netflix.cu abonament de 11.99€...si am depășit luna gratuită fiindcă am uitat sa anulez abonamentul.Ce se întâmplă dacă pe cardul de credit pe care l- am pus acolo...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!