Bună! Era o emisiune pe Discovery sau pe unul din canalele de genul cu doi bărbați, un pilot de curse american și un expert în supraviețuire englez, care erau lăsați într- o junglă sau ceva...? (mai mult)
Pe ce site apar episoadele din anime-uri? Cand apare un episod(cand e incarcat pe site) in japoneza, pe ce site apare? Vreau si eu sa le vad in japoneza imediat cum apar
Cand va aparea a 3 a parte din fifty shades of grey?
Buna, a văzut cineva filmul The divergent series4?
Știe cineva ceva despre al doilea film Edge of Tomorrow?
In ce sezoane de X-Factor a fost Cheloo jurat?
Ma pot increde in stirea asta? http://www.releasedateportal.com/movies/harry-potter-9-release-date-2020/
Vreau si eu o lista cu cateva anime-uri care inca nu au fost subtitrate in romana, doar in engleza, oricat de vechi ar fi, orice e bun Multumesc anticipat si dau funda!
Hei! Stiti cateva filme de dragoste/romantice pentru adolescenti?
Când începe sezonul 2 din,, unsprezece,, pe Disney Chanel Romania?
Dați-mi si mie o listă de filme horror cu criminali Gen: Hush, Vacancy...
Am o mica nelamurire, de 2 ore stau pe telefon si caut intruna un desen animat(ori de pe Nickelodeon ori de pe Boomerang) de prin anii 2011- 2012 cam asa in care apar 2 foci polare si de fiecare...? (mai mult)
Hei! Caut filme sau seriale gen twilight, shadowhunters... sa se vorbească despre fata sau băiat care se muta din oras si intilnesc pe cineva... si se îndrăgostește dar sa fie si fantastic
Ce ziceti despre serialul Game Of Thrones? Vad ca toata lumea îl ridica in slavi si voiam sa vad daca merita sa ma apuc de el
Stiti cumva seriale SF, Fantasy, Action, (de preferat ceva cu vampiri, dar merge si fara) in afara de The Vampire Diaries si The Originals?
Mai este vreo sansa sa se faca inca un film Harry Potter dupa cartea din 2016?
Salutare, de ceva timp am început să urmăresc mai multe filme românești pe cinemaraton ( la TV ) și după aceea pe Youtube. Din fericire, spre deosebire de filmele străine văd că pe cele românești...? (mai mult)
Știe cineva niște filme (sau seriale) cu părinți care divorțează sau\și adolosecenți cu probleme de comportament?
Filme de dragoste cu "tipi rai"
Recomandati-mi va rog un serial/film cu subiectul asemanator celui din filmele Twilight. Adica nici prea romantic dar nici prea plictisitor.
Cand eram eu mai mic am vazut un film si incerc sa mi- l amintesc si nu pot. Sa va dau cate detalii, doar ca voi sa ma ajutati...era vorba despre o persoana care era jumate robot jumate om si viola fete,...? (mai mult)
Hei. Știe cineva dacă Elena din "The Vampire Diaries" chiar moare în sezonul 6? Adică, am citit undeva că ea și Stefan o să se vadă pentru ultima dată în sezonul 8, episodul 16 și mi- e...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca exista si prima parte a filmului Suicide squad. Ma refer la faptul daca exista vreun film in care sa arate cum s-au cunoscut Joker si Harley. Mersi anticipat. Pupi
am văzut acum ceva ani un anime cu un puști foarte inteligent, un mic geniu ca sa zic așa, al cărui frate fusese omorât de o organizație si el a rămas în grija cumnatei lui. Atât ...? (mai mult)
Am vazut acum multi ani la tv un film in care era vorba despre o mama careia i- a murit copilul, dupa care ea ramane din nou insarcinata. Dar de data aceasta, nou nascutul pare ca vrea sa ii faca...? (mai mult)
As dori filme ca Source Code, Left Behind, Titanic, Final Destination, Transdence, adica filme despre timp, moarte, viata, putin sf, sau catastrofe (vapor/avion). Multumesc!
Cine ma ajuta sa găsesc un film. Nu stiu cum se numeste dar va dau cateva detalii. Eu m- am uitat la 1 episod, o fata din Ucraina a fost adoptata de un cuplu din America si cand împlinește 16 ani afla...? (mai mult)
Hei! Imi puteți spune și mie filme sau seriale de genul shadowhunters, the secret circle...
Hei! Imi puteți spune seriale de genul shadowhunters?
As dori niste filme ca The Final Destination, Source Code, Transcendence, Left Behind, In time, adica din astea despre viata/moarte, timp, putin sf, v-ati prins voi.
Stiti niste filme bune de comedie?
Hey! Imi puteti spune si mie filme de genul filmului Stralucirea?
Când va apărea "In search of"?
Filme asemanatoare cu The perfect match, girl trip, euro trip?
Sarah și Enzo din "The Vampire Diaries" o să fie împreună?
Cate episoade are in total serialul Meryem?
Cand apare code geass sezonul 3?????
Hei TPU, spuneți-mi și mie niste filme faine gen Twilight sau seria Divergent care sa aibă o iubire imposibila dar și actiune
Când eram mic ma uitam la un film pentru copii cu 2 baieti care erau cei mai buni prieteni. Unul dintre ei ajunge sa fie transformat în câine și prietenia lor rămâne la fel de strânsă. ERA UN FEL...? (mai mult)
Hei. In legatura cu animeul bleach. Ce scop are aizen cand se intoarce si cine il impiedica? Cam pe la ce episoade se intampla? Daca primesc un raspuns bun sigur
Filme dupa serii anime/manga in afara de " death note" si "Tokyo ghoul", dau funda pentru cel mai interesant/ cele mai multe!
Dau funda! Care este ordinea seriilor "Fate"?
Dau funda! Care este ordinea seriilor "Fate"? Sau au legatura intre ele macar?
Filme dupa serii anime/manga in afara de " death note" si "Tokyo ghoul", dau funda pentru cel mai interesant/ cele mai multe! Multumesc anticipat!
Bună. Caut un film anii 80- 90...un film arte marțiale. Un film cu o fată oarbă care stăpânea foarte bine artele marțiale. Mafia îi omorâse familia și la finalul filmului, fata este dusă ...? (mai mult)
Niste seriale educative? Dar nu documentare
Niste seriale foarte bune? In principal psihologice sau aventura, dar nu numai
Poate cineva va rog rog frumos sa imi zica si mie cand apare sezonul 3 din attack on titan in Romania?
Cum vi se pare Netflix?
La ce oră apare Attack on titan?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?