Buna.Ma numesc Emilia si vă rog să- mi spuneți dacă știe cineva cum se numește acest film.Am pus aici link- ul.Acest link este muzică și am luat acest link de pe Youtube. Muzica din acest link ...? (mai mult)
Ce film ati recomand mie? De mai mult de 14 ani poate fi de oricare tip
S- a uitat cineva la the rome? Ce parere aveti? Mie primul sezon mi s- a parut bun, al doilea de la jumatate e jale, mie nu mi- a placut. Titus a fost favoritul meu, dar de cand a murit un personaj ...? (mai mult)
Stie cineva niste filme cu un final in care totul sa fi fost un vis?
Bună! Sugerati-mi va rog un film de genul Outlander, am privit 6 episoade dar nu mai este disponibil gratuit. Ceva despre teleportare in trecut
Bună! Îmi puteți spune și mie niste anime sau filme asemănătoare cu cyberpunk edgerunners?
Pentru cei care ati vazut episoadele noi din squid game: Cum de au murit acei oameni care au fost eliminati ca nu inteleg, nu au fost impuscati cu vopsea adica? Cum sa mori de la vopsea?...
Sunt în România, îmi pot partaja contul Netflix cu cineva acum? Nu am nevoie de mai multe profiluri...
Ce parere aveti despre filmul american 1993 Mrs.Doubtfire,taticul nostru traznit?
Stiti seriale si filme unde sa te indragostesti de personaje? gen cum e Dexter in serial, Omar in the wire,dar ceva sa fie mai putin cunoscut, ca pe astea cunoscute le stiu si le-am vazut.
Daca un serial gen are 3 sezoane bune si mai ai unul dar e jalnic, e pacat sa nu il termini? Ce parere aveti sa derulezi? Eu am mai folosit asta, adica gen derulezi la personaje care nu te intereseaza,...? (mai mult)
Stapanul inelelor, Harry Potter sau Razboiul Stelelor? Poveștile sunt asemănătoare dar care e cea mai bine scrisa și regizata? Stapanul Inelelor și Harry Potter sunt bazate pe carți dar Razboiul...? (mai mult)
Salut TPU! Ce preferați? Adela sau Lia, soția soțului meu?
Filmele horror cu comedie va plac sau par prea ciudate pentru a fi filme?
Bună seara, vă rog să mă ajutați. Am văzut mai demult un film în care era vorba despre un cuplu proaspăt mutat într- un cartier nou și vecinul de alături devenise foarte prietenos, tipul era...? (mai mult)
Cum pot sa ma uit la filme horror cu anxietate? Adica gen inainte nu aveam probleme, le rupeam in doua, aveti vreo idee, gen sa ma uit 10 minute si apoi sa iau o pauza, mai incerc sau cum? Am foarte...? (mai mult)
Salut TPU! Voi cum urmăriți filme anime? Tot filmul odată? Nu vă plictisiți? Sau o parte din film și apoi reiei data viitoare de unde ai rămas?
Ce filme si seriale SF si fantasy bune stiti în afara de cele mai populare si cunoscute de mai toata lumea
Bună! Era mai demult un desen care avea melodia de început așa "cine ce de ce cum, cine ce când de când cum…. Rezolvăm mistere… împreună cu…" are cineva idee?
Veți merge sa vedeți filmul,, Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare "? A citi cineva cartea?
Stiti cumva niste telenovele muzicale de genul celor difuzate pe Disney Channel?
Heiii! Vrea o cunoștință să încerce abonamentul Netflix la 4, 99 euro lunar. Este calitatea proasta sau nu merita?
Salut TPU. Știe cineva unde pot să găsesc filmul Tom și Jerry: Misiune pe Marte (în engleză: Tom and Jerry: Blast Off to Mars) dublat în limba română de studioul de dublaj Zone Studio Oradea? ...? (mai mult)
Buna TPU, cine poate să imi spuna cateva filme bune gen slasher cu suspans si mult sange?
Era acum ceva timp un desen, cred ca pe minimax, care suna asa, daca mai cunoaste cineva numele desenului ar insemna mult.: Era un baiat, care isi pierduse bunicul, s- a mutat intr- o casa si a ...? (mai mult)
Filme criminali, dar sa le arate trecutul, traumele, sa nu fie populare ca le- am vazut pe alea populare si nu documentare! bine poate gen documentar combinat cu crima si altceva dar nu 100%documentar...? (mai mult)
Filme si seriale crima, unde se fac multe crime stiti? dar sa aiba multa actiune dar nu cu lupte, crime.
Știți câteva filme, seriale sau desene cu sirene și triton?
Filme coreene cu multe crime sangeroase, stiti?
Buna ziua, stie cineva daca s-au reluat fimlarile la serialul Sol Yanim sau cele 40 de episoade in primula sezon a fost tot ce sa filmat?
Ce nu v-a placut la finalul din Dexter? Mie mi s-a parut bun, bine au fost unele lucruri enervante, dar ce slab? A avut multa drama, suspans.
Bună! Are cineva cont de Disney+ pe care ar putea să-l împrumute pentru o perioadă scurtă de timp?
Salut! As vrea sa achizitionez un pachet Netflix si as vrea sa stiu daca se vede vreo diferenta intre pachetul HD si 4K adica daca merita diferenta de pret la pachet, TV pe care il am este 4K.
Salut Prieteni TPU. Caut un film gen Western. Era un calaret, un pistolar si a ajuns intr- un orasel si acolo oamenii aveau o problema cu o ceata de banditi care ii deranja. El i- a invatat cum sa lupte...? (mai mult)
Vreau și eu filme sau desene animate horror sau thriller cu suspans unde mumiile prind viață. Ce filme și desene de genul știți?
Între Clint Eastwood și John Wayne care ziceți că e (sau a fost) mai bun? Sau, cum am întreba în engleză, who was the bigger star?
E adevarat? Killers of the Flower Moon va fi disponibil pe platformele de streaming din România începând cu data de 24 ianuarie 2024. Filmul va fi disponibil pe Netflix, HBO Max și Amazon Prime...? (mai mult)
Ce cauta in serialul Dexter,replici de ale lui Dexter precum "e numai vina mea",psihopatii nu au remuscari, de ce au facut asta? e bun serialul, dar replica aia n-are ce cauta.
Filme unde criminalii sunt pusi la interogatoriu si sa se desfasoare actiunea numai la interogatoriu stiti? Si 2 filme unde criminalul e analizat de un psihiatru?
Hei! In ce episod din lecții de viață a jucat actrița Ioana Farcaș?
Salut, era un film, l- am vazut mai demult (prin 2013 cred)si nu mai stiu cum se numeste, era vorba despre o rapire presupun, o fetita care a fost ingropata de vie si peste groapa era parcata o masina,...? (mai mult)
Salut TPU! Mulți spun că ultimele episoade din Țestoasele Ninja 2012(cele cu apocalipsa)sunt slabe.Sunt singurul căruia i- au plăcut ultimele episoade și nu înțelege de ce nu le plac și celorlalți?...? (mai mult)
Peaky blinders are actiune? Sunt la sezonul 2 episdoul 4 si momentan cam putina actiune, mai mult are the wire chiar,fara spoilere, doar sa ziceti de actiune, atat.
Salut TPU! Ați văzut Velma? E chiar atât de slab? Mai slab decât Teen Titans Go!?
Este adevarat ca in serialele/filmele romanesti se folosesc arme tip airsoft in loc de arme reale cu cartuse oarbe?
Ati vazut si voi in filme cum oamenii mor sau sunt pe cale sa moara ca sunt pe cam sau in padure si nu au semnal la tel sa sune la urgente? Nu in toate tarile nr de urgente e special si nu ai nevoie de...? (mai mult)
Un site unde pot viziona serialul Yaman? am incercat multe dar lipsesc episoade si sunt scene taiate...suntem incompetenti ca romani, nici un serial turcesc nu il putem posta de la capat pana la final
Stiti serialele animatii gen cu criminali care ajungi sa ii indragesti la fel cum era Dexter? si 2 ce personaje din seriale v-au placut? si de ce? mie Dextter, Tony Soprano, Christopher molantisanti.
1.stiti filme gen cum a fost bojack horseman? 2. ce parere aveti Dexter dupa sezon 9, nu ar fi ok, sa se faca o mini- serie separata cu fiul lui, sa ii zica povestea si sa aiba o continuare? 3.seriale...? (mai mult)
Ajutooor. Am vizionat acum ceva timp un serial/film cu elemente magice. Protagonistă era o fată. Dacă- mi amintesc bine, se presupunea a fi foarte puternică, dar făcea multe prostii așa că un ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
guest24592 întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!