Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cum vi se pare Netflix?
La ce oră apare Attack on titan?
Un film bun cu adolescenti VA ROOOOG
Când va apărea episodul 5 din 'pasarea matinala'subtitrat?
Imi puteti spune din ce film e videoclipul acesta? Https://youtu.be/VbuNmP3ki-c
Știe cineva cum se numește filmul în care o fată este răpită în parcarea subterană a unui mall și băgată în portbagaj, de unde sună la poliție și angajata care îi preia apelul încearcă...? (mai mult)
Salut la toti! Ati putea sa-mi spuneti daca videoclipul asta provine dintr-un film https://www.youtube.com/watch?v=JbkLlJNQCzA (daca da spuneti cum se numeste )
Era un film ceva in franceza parca nisip negru sau ceva. Titlul contine noir. Si era vorba despre un tip care gaseste la cineva acasa o carte nepublicata si o publica el, a unui tip din armata...
Cate episoade are in total serialul turcesc Meryem?
Sugerati-mi un film gen divergent sau jocurile foamei.
Cine stie de la ce episod a încetat sa se difuzeze serialul indian Dragoste dulce amara de pe Național TV?
Https://youtu.be/VbuNmP3ki-c Stii cum se numeste filmul din videoclip?
Ce seriale sau filme cunoasteti care sa includa turnee de lupte sau de preferat turnee de lupte intre detinuti? As prefera ceva de genul Never Back Down, Undisputed, Blood Prison, Kickboxer, Bloode...? (mai mult)
Aș vrea să mă uit la un film de comedie pentru adolescenţi dar nu am idei. Filmele sa fie daca stiţi de pe Netflix.
In afara de Adriana Bahmuteanu si psiholog, cine a mai fost ieri invitat la acces direct?
Știe cineva niște filme bune de groaza/horror? Dar nu din alea de adormit copii mici!
Stie cineva de ce The Purge 4 nu o sa fie in Romania? Adica am cautat pe google si nu scria nimic absolut de Romania, iar partile celalalte au fost la cinema.Acum nu inteleg de ce nu il mai pun in Romania.Are...? (mai mult)
Sunt foarte curioasa daca in animeul Bokura ga ita cei doi se întâlnesc în Tokyo? Am înțeles că animeul se continua în manga dar nu prea le am eu cu asta, nu am răbdare să stau sa citesc...? (mai mult)
Hey TPU! As vrea sa- mi spuneți cum se numea un episod din Scooby- Doo! Era un episod in care Scooby- Doo afla ca primește moștenire de la nu știu cine pentru ca i- a salvat viața, iar pentru a...? (mai mult)
Stiti filmul? Un baiat merge la unchiul lui care lucreaza la bar. Unchiul s- a luat de ce poarta o sapca prostesca de copii mici. Apoi baiatul merge la amanta unchiului lui. Daca stiti sa ziceti ce film...? (mai mult)
Imi poate spune cineva un serial interesant? ( nu actiune ) Sa fie gen fantastic,aventura,iubire, suspans, etc. Fundaaa :**
Imi puteti spune niste seriale de genul Prison Breack sau Breackout Kings dar sa se bazeze si pe acele lupte ileagale ce se intampla in inchisoare precum cele pe care le prezinta seria Undisputed?
Hei! Acum câţiva ani am văzut un film cu două fetiţe gemene nu mai ştiu cum se numea era ceva cu ingeri nu stiu cum. Era cu 2 gememe una era moarta şi cealaltă trăia dar era mută si era la o ...? (mai mult)
Ce filme SF? Să fie cu spaţiu sau orice dar nu cu monştrii.
Sper să mă ajutați să găsesc un film. Cred că era puțin horror. L- am văzut la TV la 11- 12 noaptea acum vreo 6 ani. Erau câțiva oameni pe o navă sau vas pe mare și îi atacă o...? (mai mult)
Imi puteti zice un film in care vine apocalipsa zombilor iar supravietuitorii isi construiesc o baza si incearca sa se apere de zombi.
Erau prin 2016-2017 niste filme tip povesti in germana pe prima tv, dar nu stiu unde le gasesc...
Există şi sezonul 2 la Meryem? "
Idei de seriale turcesti+altele de comedie-dragoste? Gen Ask laftan anlamaz
SALUT TPU! Lista filme, top filme cu monstri?
Chiar au murit Sagar si Vidya?
Heii Știe cineva dacă Elena din "The Vampire Diaries" moare în sezonul 6?
Am mai pus intrebarea, dar tot nu am gasit filmul. O sa spun doar ce stiu sigur. Un film de dragoste. La inceput, baiatul e la o petrecere (cred ca la liceu) si rade de o fata spunandu- i ca e urata...? (mai mult)
Am văzut odata un film, cu 4 băieți care filmau tot ce făceau. Într- o seară au coborât într- o gaură si au căpătat puteri. Puteai sa zboare. Dar unul dintre ei a scăpat de sub ...? (mai mult)
as vrea sa va intreb fiindca nu sunt sigura, in Naruto shippuden, ce s- a intamplat dupa ce s- a reincarnat Itachi, si dupa ce s- a luptat el si cu Sasuke impotriva lui Kabuto, adica gen a devenit...? (mai mult)
Hei. Știe cineva în ce episod din "The Vampire Diaries" se va reîntâlni Damon cu Elena după ce se presupunea că el și Bonnie au murit (finalul sezonului 5)?
Heii Știe cineva în ce episod din "The Vampire Diaries" va reapărea Damon, după ce e sau se presupune că e mort? Știți, când n- a putut să treacă prin Bonnie sau ceva de genul... (oricum, ...? (mai mult)
Filme precum "L-DK" https://youtu.be/w06mbQ9j6J8, adica filme japoneze de dragoste.
Niste seriale interesante in perioada asta de vazut pe Netflix? Mentionez ca am vazut majoritatea serialelor misto de anul asta
Imi puteti spune animeuri horror? Dau funda la cele mai lungi liste si cele care mi-au placut:)
As vrea filme coreene/japoneze. As prefera ceva bazat pe un anime/manga(cum are si Death Note are film), dar e ok si filme asa, dar sa fie frumoase.
Hei, vreau și eu un film de dragoste mai nou, după 2010, cu actori tineri, dar fără prea mult plâns:))FUNDA
Stiti filme care sa fie cu cuceriri, acostari in baruri gen?
Știți vreun film sau vreun serial de dragoste interesat?
Ma plictiseam si voiam sa ma uit la un anime. Care este animeul vostru preferat, puteti sa imi spuneti si despre ce e vorba? Mersi
Niste filme de animatie de orice fel? Si anime-uri? Multumesc!
În ce episod din TVD (The Vampire Diaries) se va afla că Katherine a intrat în corpul Elenei? Sau, cel puțin, se va afla în sezonul 5?
Ce Filme,Seriale, Documentare ati mai vazut in ultimul timp?
Cand incepe insula iubirii 2018?
Caut filme care sa aibă legătura cu adolescenta, liceu lucruri de genu '... ceva gen The kissing both
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!