Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Februarie 2025 sunt:
Dupa Naruto Shippuden urmeaza Boruto nu? PLZZZ!
Am vazut mai demult un film horror in care erau niste oameni si ii ataca niste creaturi si se ascund intr- o pestera si dintre toti de acolo doar unul stia sa citeasaca si 4- 5 oameni pleaca in alt oras...? (mai mult)
Niste filme bune noi? Actiune, comedie sau romantice
Stiti niste seriale care sunt mai noi, in afara de The Vampire Diaires si Riverdale? Sa fie ceva mai fain si sa te tina cu sufletul la gura Dau funda
Ceva filme horror cu fantome/demoni? Fara cele cunoscute, le-am vazut
cum se numeste filmul acela cu o vedeta ce este atacata cu un cutit de cineva, si un baiat o salveaza si parca se indragostesc. ceva gen.
Am vazut mai demult un film cu un autobuz in care erau niste oameni si cine se dadea jos murea si soferul trebuia sa mearga cu o anumita viteza nici mai mult nici mai putin iar un politist incearca sa ...? (mai mult)
Seara buna TPU! Stie cineva daca exista subtitrari in engleza pentru serialul Las Fierbinti?
Imi puteti spune cum se cheama episodul din Archer in care prim-ministrul Italiei e asasinat? Dau funda
Pe YouTube este un canal numit "Youtube Movies", unde poti viziona filme intregi, dar mie imi arata ca acest canal nu are niciun content/acest canal nu are niciun videoclip, ce pot face ca sa imi arate...? (mai mult)
Vreau filme despre deja vu si vieti anterioare reincarnari etc. Funda
Unde gasesc si eu meciurile de fotbal care au avut loc in cm 2018?
FUNDĂ + VOT Când eram mai mică am văzut un film cu o prințesă blondă cu părul creț care trebuia decapitată dar un cavaler/prinț a salvat- o în ultima secundă (a tras cu arcul ...? (mai mult)
Mai apare sezonul 9 din DEXTER?
Salut.Este un film cu proxeneti si un frate trebuie sa isi salveze sora dar nu mai stiu cum se numeste, va rog sa imi spuneti daca stiti.
Buna TPU. Am vazut un film cand eram mic si as vrea sa il revad, dar nu mai stiu cum se numeste. Era despre o fetița care a gasit in gradina sau in padure un colier. Dupa un timp fetita isi da ...? (mai mult)
Când apare nanatsu no taizai sezonul 3?
A fost la televizor filmul Codul lui Da Vinci si in film apare un element interesant si anume CRYPTEX- ul. am cautat de curiozitate si din pasiune se gaseste de cumparat de pe ebay. Dar in film acesta ...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in care un copil a fost transformat de niste negri care aratau ca din ceva trib in ceva ca un spiridus iar la final el redevine la inaltimea initiala dar ramane apropiat de o fata...? (mai mult)
Cum pot urmări postul de televiziune National Geographic?
Heii! Ce seriale de groază ştiţi sau filme de groază dar din astea mai noi.
Imi recomanda si mie cineva niste seriale de anime mai horror, cu suspans? Sau unele foarte bune care merita vazute. Multumesc!
Cum Îl cheamă pe actorul din lectii de viata sezonul 4 episodul 40 din 2017?
Imi poate spune si mie cand incepe Diabolik lover 3\Diabolik Lovers Lost Eden? DAU FUNDA!
Hei, știe cineva un film de dragoste frumos?
Era un cartoon acum ceva ani cu o fata blonda ce statea la bunici in vacanta. Imi amintesc ca avea 1 frate, 1 catel alb si o bicicleta cu un cos in fata. Era genul de cartoon care schimba hainele personajelor,...? (mai mult)
Stie careva despre un film cu un magician ce elibereaza un demon si in incercarea de a-l prinde isi pierde prietenii.Nu imi mai aduc aminte cum se numeste doar stiu ca incepea cu "sea"
ce seriale imi recomandați de genul lui Californication? Funda pentru cel mai tare raspuns
Funda! Imi puteti spune cateva filme de dragoste faine dar faine... cu actiune nu se indragosesc toate faine si happy end. Adica tot cu happy end sai cum vreti voi dar interesante. Complexe nu prostii....? (mai mult)
Stiti ceva filme care conțin crime? Daca se poate sa fie si de dragoste
Niste filme horror scary cu bantuiri? (Case sau oameni) Dau funda pentru cele mai multe si bune!
Bună tuturor. Ce seriale în genul comediei "Young & Hungry" îmi recomandaţi? Mai sunt câteva episoade din acest serial şi aş vrea să încep altul asemănător.
O intrebare simpla, dar totodata complicata: cum o cheama pe nevasta lui Firicel in filmul Las Fierbinti?
Serialul turcesc in care o fată trece peste un câmp minat cu copii spre școala?
Era o emisiune mai veche cu o casa de cosmar in care veneau niste oameni si ii puneau la provocari, sa gaseasca bani si sa scape dintr- o anumita incapere si erau tare grele provocarile, daca le treceau...? (mai mult)
Cine are abonament pe Netflix, as vrea sa va intreb abonamentul cel mic de 7, 99 EUR/lună cat costa in Ron? Am convertit in ron dar nu stiu daca nu baga si alte taxe.
.. vreau si eu niste filme cu curse de masini/motociclete.
Seriale cu adolescenti care sa aiba si un american life style si sa fie si dragoste si lung?:))
as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 6 din Merlin.
Imi spuneti si mie niste filme romantice care pot avea si secvente erotice? De preferat este ca personajele principale sa aiba sub 27 de ani.
Imi puteti recomanda nsite seriale gen Tvd, teen Wolf, The originals, riverdale... Adică sa fie drama, horror cu dragoste, sau sa fie cu ceva mister între adolescenti, dragoste. Chestii d- astea. ...? (mai mult)
Heii Îmi puteți recomanda câteva seriale? Nu prea am preferințe, fiindcă singurul la care m- am uitat în viața asta e TVD și nu plănuiam să mă mai uit la altele, dar acum mă plictisesc,...? (mai mult)
Hey TPU! Care este CEL MAI BUN FILM DIN LUME după părerea voastră?
Era un film. Cam asa ceva: unui pilot i se strica avionul intr-o zona la tara, acolo e o muiere...tot ce tin minte e ca jucau ruleta rusa, atat...are cineva idei?
La ce film sa ma uit in seara asta? Chiar nu stiu... ce imi recomandati? As prefera comedie cu adolescenti! Dau funda
Stiu ca era un film de dragoste cu un baiat care avea tatuaje pe tot corpul si era chel. Nu a fost asa de la inceput, el era blond si fara niciun tatuaj, dar la o petrecere, a ras de o fata spunandu-...? (mai mult)
Salut TPU, am văzut un trailer pe Instagram. Era cam asa ceva... Un băiat s- a mutat la o alta școală, o fata s- a îndrăgostit de el, mergea vorbeau, însă băiatul nu vroia decât sa...? (mai mult)
Unde pot să văd confruntarea dintre Adrian Niculescu si Dorian Popa?
Știți filme cu actori disney? Ca status update sau f the prom?
Va plac filmele/serialele turcesti de la Kanal D?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...