Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cand va aparea sezonul 3 din attak on tittan? As dori o data precisa.
Am o curiozitate. Dacă sunt in alta tară si vreau sa ma uit la un serial, pe internet, pot sa îl vad cu subtitrare in romana? Adica sa le vad pe site urile pe care obisnuiam sa le vad in țară
Stiu ca nu prea mai sunt oameni care se uita la serialul pokemon dar am zis ca poate o sa ma ajutati.Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.Cand o sa se lanseze sezonul 21 in Romania adica Pokemon sun and...? (mai mult)
Tocmai voiam să merg să îmi cumpăr un film pe DVD. Ce ziceți de Ghosts of Mars, e bun de văzut? Îmi place să mă uit la filme, mă ajută să mă simt mai bine. Singura chestie este că dacă...? (mai mult)
Cum se numea filmul ala in care o bona este lasata peste noapte cu copiii unor pariniti, in care dupa ce pleaca parintii, bona primeste un telefon necunoscut de la un criminal si o intreba :Te- ai uitat...? (mai mult)
Hey,vreau sa stiu daca sezonul 3 din Owari No Seraph exista, pentru ca l-am cautat in orice limba, stiu ca in romana nu este, nici in engleza nu il gasesc si de aceea.
Acum ceva timp am vazut un film care mi- a placut mult si nu- i mai stiu numele. Era vorba despre o fata care e orfana/ fuge de acasa(nu mai stiu sigur) si este gasita de o familie care o ia la...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva niste filme gen bona mea este vampir,descendentii, prefer si filme cu multe saruturi
Seriale cu iluzionisti, metalisti etc (nu horror) comedie, suspans, acțiune, Sf msss Fundă
Am cont de Netflix. Nu inteleg de ce, dar cand ma uit pe telefon am subtritrari in romana, iar cand vreau sa ma uit pe TV nu am, decat in engleza. Ce sa fac? Multumesc!
Deception 2018 o sa continue? Seriale asemenanatoare msssssss Fundă dacă găsesc unul care-mi place
Ofer funda pentru intrebarea urmatoare: era un film care l- am vazut pe o caseta video (VHS) gen godzilla cu 2 monstrii care se bateau printre cladiri, dar ei erau controlati telepatic de 2 insi si bininteles...? (mai mult)
Stie careva cum se numeste serialul cu 2 preoti care exorcizeaza oameni?
A mai iesit filme noi cu wolverine?
Filme faine care merita vazute de aventura cu capcane chestii? De aventura cu suspans, faine, funda
Hei,cine imi spune si mie niște filme de dragoste, filme de viata,(povesti ale oamenilor) si filme cu mister.:)
Nu gasesc nici cum numele acestui actor. Era tipul care a aparut prin sezonul 5 in SUPERNATURAL, Adam, fratele lui Sam si a lui Dean. Am cautat pe net, si probabil ca nu il scria pentru ca nu...? (mai mult)
cine stie cum se numea filmul acela cu un soldat care era intr- o misiune si de fiecare data cand murea, invia inapoi in ziua in care a ajuns pe campul de lupta? In film era o invazie extraterestra...? (mai mult)
Care sunt in opinia voastra cele mai bune filme romanesti? Atat din cele vechi cat si din cele noi
Stie cineva cand apare noul sezon din fairy tail?
Vreau si eu o listă cu filme bune. Filme NU seriale! Dau funda, mersi!
Imi puteti spune un film sau mai multe in genul filmului the maze runner?
Un serial despre mafie, dau funda.
Merită să mă mai uit la anime-uri?
Stie cineva pe canal este difuzat serialul turcesc Erkenci kus (Pasarea matinala ). La ce ora este?
Am vazut mai de mult un film in care toata lumea era homosexuala, asta era normalitatea. Insa o fata si un baiat ajung sa se indragosteasca si din cate imi amintesc baiatul a fost pedepsit pentru asta....? (mai mult)
Imi puteti explica, va rog, faza de la final din, , Blue Lagoon" cand ii gaseste pe barca dupa ce au mancat acele fructe rosii si intreaba tatal baiatului "Are they dead" si raspunde celalalt...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum se numea desenul animat cu un liliac ce se transforma si in pisica?
imi recomandati cateva filme cu antichitati, aventura gen 7 guardians of the tomb sau tomb raider?
Salut baieti si fete! As vrea sa imi spuneti niste anime horror in genul TokyoGhoul, Shiki si poate si Attack on titan FUNDA LA CELE MAI BUNE! Apropo nu vreau site- uri vreau numele anime- urilor Bye...? (mai mult)
Înainte să vizionați un film, căutați pe google informații despre filmul respectiv sau vă uitați la film și vă dați seama pe parcurs despre e este vorba în acel film?
Niste filme horror scary cu bantuiri? (Case sau oameni) Fara cele cunoscute, le-am vazut toate
Salut, stie cineva cand va aparea sezonul 2 din Disney 11? Dau funda
Nu știu de cât timp s-a terminat serialul "The Vampire Diaries", dar dacă sunt persoane care-l știu: Are un final fericit? Dacă nu, ce se întâmplă în ultimul episod al serialului?
Am vazut un film cu o adolescentă ce avea autism( sau oricum fata ei era deformată) care la o petrecere se întâlnește cu un tip. Sora ei mai mare brunetă era foarte protectoare.
Când eram mic, țin minte că priveam un desen animat cu nişte șoareci care aveau un castel, si se apărau de șobolani. Ştie cineva cum se numește?????????
Ce parere aveti de Serialul 13 Reasons Why...am auzit ca este un serial bun..merita?
Buna,cine stie daca a aparut jurassic world 2018 hd?
Recomandati-mi un anime in care caracterul principal e jumatate om jumatate altceva (animal,demon, inger, etc) sau nu e uman
Știe cineva un anime ca luger code 1951? Sau daca apare ep 2?
Cand incepe Exatlon Romania Sezonul 2.
Buna,imi recomandati filme bune cu crocodili? Ca de exemplu Lake Placid.
Este adevarat ca Teo Trandafir a murit azi dimineata?
A văzut careva filmul Call me by your name? Cum e?
Stiti niste seriale, filme sau carti a caror actiune se petrece intr- un hotel, cu intrigi, romance, chiar si crime? De preferat in 1800- 1900. Gen Grand Hotel(Spania), Hotel King(Coreea de...? (mai mult)
SALUT TPU, am și eu o întrebare. Doar mie nu îmi plac filmele/serialele/animeurile care au ca caracter principal o fata/femeie? Undecided
Salut, imi spune si mie cineva cum se numeau desenele alea animate cu niste omuleți care deveneau ciupercute.(sunt vechi) Daca imi poate spune cineva, multumesc.
Știe cineva niște k-dramas comedie romantică precum Do Boong Soon sau Cenușăreasa și cei patru cavaleri?
cum se numește filmul acesta? https://youtu.be/5xK7e0-_3oQ Funda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
1onur întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?