Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ceva filme horror paranormale foarte scary? Fara cele cunoscute
Hey, am o întrebare. Stie careva data în care apare Sezonul 3 la D gray man? Sezonu 3 la Owari no seraph? (sunt toate animeuri) Mulțumesc
E o intrebare foarte ciudata, veti râde unii din voi... Urmaresc acum un serial coreean si vazand scene triste, cum mor personaje importante, incep sa plang, dar tare. Am 18 ani. Am o problema?...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva cateva filme cu zeii olimpului, va rog! DAU FUNDA!
Hei! Stiti vreun serial/film in care sa se prezenti viata unei familii de miliardari? Sau oameni bogatii in general? Mersi!
Niste filme horror paranormale foarte scary? Fara cele cunoscute
Buna, am terminat acum de curand anime- ul dance with devils, si are un final destul de dubios, si am mai auzit ca cica o sa apara un film dance with devils:fortuna si o sa fie o continuare pentru dance...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Cum se numeste filmul acela cu doua prietene si una are iubit si cealalta nu si parca e putin frustrata asta fara, si da si ea de un baiat mai mare dar putin asa mai badboy,...? (mai mult)
Ma gandeam de ceva timp la un desen animat de pe cartoon network si nu pot sa imi amintesc numele. Singurul lucru pe care pot sa mi- l amintesc este ca un personaj putea sa isi puna mana la ochi in forma...? (mai mult)
In ce episod naste Caroline? Tvd
Salut, doresc niste seriale fara 13RW, am vazut Legends of Tomorrow, Flash, Arrow, Teen Wolf, Lucifer, The end of the *** world si doresc ceva asemanator, mersi!
vazusem pe la tv acum vreo 5 - 6 ani parca, un film dar am apucat sa- l vad din scurt, erau niste tineri care se trezeau intr- o camera alba parca, si era un timp un conomentru si cand acela...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva seriale care sa aiba si o poveste de dragoste dar si ceva sf. M-am uitat la The vampire si la Shadowhunters si voiam ceva de genu'. Funda
Știe cineva ceva informații legate de filmul FNAF? In afara de regizor și producători ca pe aceia ii știu.
Cine îmi recomandă nişte seriale? De oricare gen?
Imi poate recomanda niste filme romantice gen descendentii?
Recent mi- am luat o tabletă Lenovo tab 10- x10ef.Am instalat sopcast pe tableta cu android.Merge posturile românești, doar când vreau să mă uit la nickelodeon online nu am sunet(nici cu căști...? (mai mult)
Știe cineva de ce a fost anulat serialul Once Upon A Time?
In legătură cu filmul VanHellsing din 2004, Dracula și cu el se știau deja?
Ar putea cineva sa-mi spuna care sunt toate versiunile (modelele) de L-Drago din Beyblade? Multumesc!
vreau si eu o explicatie la finalul filmului "Passengers 2008" care sa nu fie de pe net, deci in final sora lui Claire ajunge la apartamentul ei si citeste acel bilet, as vrea sa stiu mai...? (mai mult)
Salutare oameni buni si nebuni dar mai mult nebuni :)) Voi la ce seriale va uitati? Care sunt serialele voastre preferate? Ce-mi recomandati?
Salut, niste seriale filme fara 13RW? Am vazut pana acum Lucifer, Arrow, Flash, Legends of tomrrow, teen wolf, end enf of the ( nu zic tot ca nu mi se aproaba), daca puteti sa imi dati ceva de genul,...? (mai mult)
Ce filme horror mai stiti si voi? M-am plictisit de filme cu zombalai.
Salut, doresc si eu niste seriale pe Netflix, fara 13RW, am vazut Lucifer, Arrow, Flash ( vreau ceva de genul asta ), Multumesc!
Buna, caut un film pe care l- am vazut acum ceva ani, cred ca 5, era un horror- mister dar bine facut, cam toata actiunea se petrecea intr- un tren, era o tipa de ucidea pentru a afla un secret -...? (mai mult)
Cand se difuzeaza in reluare, serialul 23 (ultimul) din Fructul oprit?
Care este cel mai horror film pe care l-ați vizionat?
Bună TPU, ați văzut serialul "Famous in Love". Ce parere aveti despre el?
Cand este reluarea serialului Fructul oprit (ultimul ep. )?
Un serial bun stie cineva? Până acum am vazut TVD, TO, 13RW, TW, Riverdale, PLL si primul episod din AHS.
As vrea sa ma uit si eu la un film, gen ca 3MSC.ce filme cunoasteti?
Puteti sa-mi scrieti o lista cu toate filmele noi Disney Channel 2017, 2018 cu oameni nu vreau desene animate.
Niste filme in care actorul principal e foarte smecher si la final isi salveaza iubita si o face fericita?
Ce parere aveti despre Netflix?
Na' seara TPU. Ce filme cu zombi mi- ati putea recomanda? PC- ul meu de gaming este stricat, si sunt plictisit de moarte... Actualul meu pc ruleaza pe pentium dual core, dar este suficient de bun incat...? (mai mult)
Salut, stiti ceva filme/seriale bazate pe un Killer? Gen serialul Scream, genial dupa parerea mea, stiti mai multe seriale de tipul ala? Mult mister si chestii
Sugerati-mi niște filme de comedie va rog
Hei, ma puteti ajuta va rog, caut un film si nu mai stiut cum se numeste. Este vorba despre un baiat care se naste cu un fel de putere, care face ca totul in jurul lui sa moara...el ajunge sa locuiasca...? (mai mult)
Caut de ceva timp un serial si nu il gasesc.Nu mai știu exact pe ce canal a fost difuzat(Disney sau Jetix) dar stiu ca era vorba de 3 barbati care erau intr- un fel de club/laborator in care erau mai ...? (mai mult)
Stie cineva cate informatii avem despre producerea filmului Five Nights At Freddy?
Ce părere aveți despre serialul Heroes?
Buna tuturor. Stiti careva cum se numeste filmul acela cu fata care vrea sa mearga la facultate, dar tatal sau este mult prea grijuliu. E o comedie- drama daca nu ma insel. Era si un purcelus pe acolo...? (mai mult)
Bună TPU! Îmi puteți recomanda niște seriale? Până acum nu m-am uitat și mă gândeam să încep să mă uit și eu, dar nu găsesc absolut nimic ce ar putea să-mi placă.
Îmi puteți recomanda niste seriale?
De curând am văzut filmul "american assasin" este cumva și partea a doua? Sau când va apărea următorul film?
Care-i treaba cu anime-ul "Angel Beats"? Am vazut ca multi spun ca e foarte trist, am auzit ca ramane un singur personaj la final sau ceva de genu, ceilalti mor sau pleaca? Imi explica cineva.
Se uita cineva pe AXN? Mai exact, se uita cineva la Travelers ( sau Calatori din viitor)? Daca da as vrea tare mult sa stiu melodia de soundtrack la trailer- ul facut de AXN. Sper ca ma ...? (mai mult)
Mi- am amintit de niște desene în care un tip era cel mai bun la un joc în care dacă îți murea avatarul, murea complet. El era cel mai bun la acel joc și creatorii jocului l- au făcut pe tip avatarul...? (mai mult)
Maine e aniversarea nepoatei mele de 12 ani.As vrea sa le pun un film frumos insa nu animatie caci sunt destul de mari.Pentru cei care ati vazut Now you see me 2 este potrivit pentru ei. (Sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!