Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Februarie 2025 sunt:
Buna tpu.La moment sunt intr- o mica vacanta la niste rude in Germania. Am decis sa ma uit la un serial subtitrat in romana de pe Youtube, dar cand am accesat serialul mi- a aparut pe ecran ca: Acest ...? (mai mult)
Salut, TPU! Ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc niste filme? Caut ceva mai ciudat... sper sa nu iau hate... filme in care personajul se indragosteste de varul/verisoara sa. Sau orice asemanator. Cel...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneți si mie câteva anime- uri ca Tokyo ghoul, sa fie asa, gen personajul principal sa fie singur, sa trăiască in întuneric dar sa fie si cu puteri sau ceva de genul...? (mai mult)
am văzut acum ceva timp un film și nu îmi amintesc cum se numea. Era despre o tipa care era pe moarte si aflase despre experimentele unui doctor care lucra într- un spital de boli mintale,...? (mai mult)
Am văzut tot serialul Jurnalele Vampirilor și as vrea sa îl arat și unei prietene dar nu chiar episod după episod. Dacă puteți sa îmi dați episoadele cele mai importante din fiecare sezon ar fi...? (mai mult)
Bună TPU, care este cel mai "horror" film pe care l-ati văzut? Și de ce? :-)
Povesti din razboi, nu cu militari/soldati, povesti ale oamenilor obisnuiti din timpul razboaielor( al doilea razboi mondial, nazisti, copii nazisti/evrei). Povestile lor de supravietuire. Pana acum...? (mai mult)
Stiti filme in care se sinucid persoane gen nu de rezolvare a crimei? Am vazut multe filmulete cu asemenea continut dar nu am gasit filmele. Am vazut deja 13rw sau remember me
Imi puteti spune niste seriale politiste, deoarece ador acest gen de seriale.
Hei,știe cineva filme asemănătoare cu Girls Trip?:)
Știți filmul ala din 2006 The Covenant cu băieii aia cu puteri. Știți dacă cumva are și partea a doua? Stiti cumva și filme de același gen?
O sa existe vreun film dupa cartea din 2016 harry potter și copilul blestemat?
am o problema, am un cont Netflix, si cand vreau sa vizionez un film imi apare "Sorry, we could not reach the Netflix service. Please tru again later. If the problem persists, please visit...? (mai mult)
Cine stie cand apare Academia Vampirilor partea a 2 a?
Vreau si eu niste filme, legate de o zi care se repeta, sau de calatorie in timp sau univers paralel.
Stiți cumva cum se numea filmul ăla cu profesoara aia nebuna care bătea copiii la școală și o fetiță mica avea super puteri, după s- a dus in casa ei îi manca bomboanele, și râdea...? (mai mult)
Filme despre perioada celui de-al doilea razboi mondial, nazisti, lagare, fuhler, evrei. Ceva drama.
As vrea sa-mi recomandati un serial bun, sa ma faca sa nu mai dorm:))
Am vazut cu ceva ani in urma un film in care un grup de tineri merg la o casa(care se presupunea a fi bantuita).La un moment dat li se deschide o trapa de la un beci si recita un blestem sau ceva de genul...? (mai mult)
Salutare tuturor. Am si eu o intrebare pentru ăștia mai bătrâni. Va mai aduceți aminte de postul tv tele7abc? Printre reclame imi aduc aminte erau si cateva secvențe ale unui film in care unii topeau...? (mai mult)
Imi puteti zice si mie thrillere pe genul The loft, filmele cu Sherlock Holmes etc? Dau funda daca imi place unul din filmele sugerate de voi:))
Cum se cheama filmul din melodia " Elton John - Sacrifice"?
Ce filme indiene imi recomandati? Gen Tiger Zinda Hai sau Bang Bang.
Stie cineva cateva filme/seriale interesante? Va rog sa-mi spuneti, ofer funda
Pt. cei care au vazut Now you see me 2 ar fi potrivit pentru copii de 12 ani?
Stie cineva daca filmul Uncle Drew apare in vreun cinema din Romania?
ce filme de actiune, razboi din al 2-lea razboi mondial stiti? Sa fie in genul Fury.
Stie cineva numele filmului https://www.youtube.com/watch?v=BKGZc1QZBxA?
Stie cineva cum se numea filmul ala in care 2 verisori se indragosteau unul de altul in timpul unui razboi si ei si niste copii mai mici (niste rude cv) incercau sa fuga de soldati?
Ma intreaba prietena mea cum o cheama pe actrita aceea Pempe din filmul ala dragoste si ura pe Facebook
Pot sa folosesc HBO GO pe tv si fara smart tv?
Mai stii emisiunea aceia de cand eram noi mici numita"Vacanta Mare"? Ma intreb de ce nu se mai difuzeaza la TV, ma refer la toti:"Leana si Costel", "Garcea"...Stie cineva de ce? Cand eram mica ...? (mai mult)
Hei! Știe cineva cand începe sez. 2 din Petale de Singurătate? Era un film pe Pro 2 cu niște fete orfane care creșteau la un cămin, era un film turcesc.
Ați putea să-mi recomandați câteva filme în genul filmelor: "cool kids don't cry", "wonder", "bridge to terabithia", "zathura" Filmul sa fie cu copii de 11-14 ani Va roooooog, e urgent
Buna, stie cineva vreun serial/film cu curse ilegale cu adolescenți la liceu, cu băiatul cel rau fata, cea cuminte? Ceva de genul acesta.
Cine imi poate spune niste seriale precum "Cincizeci de umbre ale lui Grey"? E L James
Buna,stiti daca se mai da pe disney channel serialul Bona mea e un vampir? Stiu ca am văzut un episod mai lung vinerea trecută seara si m-am mai uitat seara daca este si nu a mai dat.
Ce filme de aventura imi recomandati?
Cine îmi poate spune niște seriale precum "13 reasons why"? Mulțumesc
Cum se numește acest film? https://youtu.be/0VUnqehbTs8
Stiti cand apare sezonul 4 din Lucifer? Multumesc!
Site-urile xxx sunt virusi?
mi-am facut recent cont Netflix, cum as putea sa pun subtitrare?
Salut, știe cineva cum pot găsi acest videoclip, va las linkul mai jos? Eu nu îl pot vedea deoarece îmi cere Adobe flesh player http://www.pro2.ro/stiri/la- povestiri- adevarate- zece- copii-...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, nu știu dacă sună ciudat, dar acum ceva timp am văzut niște clipuri mai horror și nu îmi amintesc cum se numesc. Poate mă puteți ajuta, ceea ce îmi amintesc e că ...? (mai mult)
Salut, vreau niste filme cu adolescenți, liceeni gen f*ck the prom sau project x dar sa fie mai noi ori ceva gen midnight sun. Mulțumesc.
Cine știe un film de dragoste cu actori tineri, ceva ce ați văzut, cu o mică descriere
Stiti filme sau seriale cu musulmani, filme in care sunt prezentate tradițiile și viata lor de familie? Clona era un astfel de film.
Imi puteti recomanda seriale gen Riverdale, Stranger Thins sau 13 Reasons Why
Aseara am vazut un film care mi-a placut si se numea "I am number four" si vreau sa imi spuneti daca s-a facut si doiul.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.