Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut, era un film horror cu un avion care s- a prabusit undeva in munti si au ramas cativa supravietuitori, iar acestia ajungeau sa manance cadavrele celor care au murit de la accident si era si un ...? (mai mult)
As dori va rog o lista cu anime-uri mai SF si una in genul one punch man adica mai funny.Nu stiu daca am descris prea bine ce fel de anime-uri vreau dar sper sa înțelegeți.mersi anticipat;)
Acum aproximativ 5 ani era un documentar despre faraoni, si tot incercau oamenii sa descopere rudele lui Tutankamon (imi cer scuze daca nu i- am scris bine numele). Stie cineva unde pot sa gasesc...? (mai mult)
Stie cineva vreun serial tare care merita vazut? De preferat multa drama si sa nu fie horor!
Va rog sa imi spuneti un film fain.(in care sa apara si cateva scene xxx, dar nu multe)
Caut seriale de genul Dexter, Game of Thrones, Vikings... Ma poate ajuta cineva? :D
URGENT! Stie cineva un serial bun? De preferat daca personajul principal e o fata de liceu sau ceva de genul, dar daca nu e ok si orice altceva.
Vreau si eu ceva shonen-uri noi, de un an sau doi...chiar 3, sa nu fie ongoing, sau daca is OnGoing sa fie trecute de ep 30-40, ceva gen cum ii BlackClover si shokugekinosoma
Filme 1. Fantezie, drama/thriller 2. politiste, drama
Vreau si eu o lista cu anime-uri 16 ani+, va rog!
Niste filme cu escape room, stiti si voi? In afara de seria saw si cube...
Care imi poate spune si mie care era episodul din Samurai Jack in care apare secventa cu: "eu stiam ca tu vei sti ca eu stiu ca tu stiai ca ai ascuns sabia" :))
Vreau și eu niște seriale coreene în care băiatul să fie arogant, sau ceva de genul. Până acum am văzut: Playful kiss, Lumi paralele, Cinderella and the four knights, Pinocchio,...? (mai mult)
Niste filme horror bune? Fara cele arhicunoscute va rog
Vreau si eu un film sau anime in care personajul principal (barbat) este foarte rece si foarte dur si se intalneste cu iubirea vietii sale care in final il schimba
Buna, imi puteti recomanda niste seriale care sa aiba legatura cu fetele un fel de bossgirl sau niste seriale ok in afara de gossipgirl si pretty little liars
Am o intrebare din Game of Thrones. Care e povestea lui lord Baelish, reformulez, era pe la primele sezoane o discutie in care Baelish ii ataca verbal pe Jaime si Cersei de incest, dupa care cineva...? (mai mult)
Hei. Vreau si eu un micut spoiler... Ishida din bleach o sa-si recapete puterile de quincy?
Imi puteti spune si mie seriale gen Riverdale sau The vampire diaries?
Îmi puteți spune, vă rog, seriale coreene? Dar în care băiatul să se ia de fată sau ei doi să nu se înțeleagă. Mulțumesc
In ce episod vin itachi și kisame in Konica si se lupta cu kakshi, asuma si kurenai?
Stiti vreun film cu un rege copil? multumesc!
Bună, știți niște filme de dragoste pentru adolescenți? Cu adolescenți, dar nu vechi rau cam 2014 - 2018. Și filme cu elevă îndragostită de profesor. Daca știți cu profesori mai tineri...? (mai mult)
Salut.Cand o să apară fast and furious 9?
The vampire diries are 8 sezoane. Pe Netflix apar doar primele 7. Nu stie careva de ce? MS
Buna, am și eu o întrebare! De ceva timp am privit un film și nu îmi amintesc cum se numește dacă ma puteți ajuta va rog? Era vorbe despre un mafiot sau ceva de gen țin minte faza de la inceput...? (mai mult)
A gasit cineva Roast-ul lui Mihai Bendeac? Nu reusesc sa gasesc intregul show nicaieri :(
Filmul Hitman 2015 este independent sau face parte dintr-o franciza? Adica e nevoie sa stiu ceva inainte de a-l vedea?
Vreau și eu sa ma ajutati cu niste nume de filme, ca de exemplu calatoria in timp sau intr- un univers paralel, sau filme gen midnight sun, cu oameni care sufera de o boala ce nu ii lasa sa iasa la...? (mai mult)
Am văzut un film acum câțiva ani. Era despre un vrăjitor care își mâncase soțiile. El rapise o fată, iar soțiile lui vorbeau cu ea. Aveau gurile pe burta lui. Știu ca suna ciudat, ...? (mai mult)
Filme cu printi si printese, dar nu cele din categoria "istorice" care sunt mai mult ca niste documentare. Orice film in care apar printi si printese.
Poate sa-mi spuna si mie cineva niste filme noi? Multumesc!
Salut, deci serialul meu preferat, Lucifer, a fost anulat si acum incerc sa il inlocuiesc. Aveti idei, ma atrage supranatural, urasc horrorul (Lucifer nu e horror) si nu imi place Supernatural & American...? (mai mult)
Vreau si eu un anime bun gen... Attack on titan, Naruto, Bleach, Tokyo Ghoul, 7 Deadly sins... Vreau un anime ce seamana cu astea. Magie Over Power daca intelegeti. ceva Hard
Nu- mi amintesc cum se numea un film pe care l- am vazut mai demult. Era vorba despre fiica unui macelar care se duce la o petrecere si cunoaste un yankeu. Acolo si bea whiskey penrtru prima data, apoi...? (mai mult)
Din ce desen de pe cartoon network a fost faza "calarim motoare"? si episodul please
Sunt intr- un club de filme, iar in curand vom urmari urmatoarele filme (pe tema lgbt): Call me by your name Kill your darlings The way he looks Love, Simon Mi- ati putea recomanda si alte...? (mai mult)
Cele mai noi seriale si filme pentru adolescenti, de dragoste, fantastice.
Bună, un scenariu de serial este obligatoriu să conțină 100 de pagini?
Imi puteti da cateva filme horror care sa nu contina tenta sexuala?
Ce actrite/actori va plac ca aspect fizic ma refer? Inclusiv filmele pentru adulti
ce seriale sau filme ați mai văzut? Nu mai știu la ce sa ma uit.
A aparut cumva un sezon doi la Tokyo Ravens?
Stiti vreaun serial in care un om sarac reuseste sa ajunga sa aiba influenta, bani si putere? Dar sa fie realist. Multumesc!
Hey. Este un film pentru copii, cu o fetita mica blonda, numita Angellina Jolie. Apar si niste iepurasi albastri, o piatra pe nume Pietricica. Ei trebuie sa mearga sa salveze un iepuras. Este si o doamna...? (mai mult)
Filme bune care ma fac sa plang. Va rog
Vreau sa ma apuc de un serial, recomandari? Am vazut Breaking Bad, Taboo, True Detective, Mr Robot, Prison Break, Narcos, Sons of Anarchy, Vikings, Lost, Game of Thrones, Lost in space, Kingdom, Banshee,...? (mai mult)
Vreau sa vad niste filme SF, ce-mi recomandati? Sa fie cel putin din 2010 iesite.
Merita sa ma uit la katekyo hitman reborn? Sunt batalii calumea,evolutii, caractere badass?
Niste seriale cu crime? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
RitaHNZ întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!