Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Care credeti ca este cel mai bun film din toate filmele Spider Man existente? Argumentati va rog. Tobey Maguire, Andrew Garfield sau Tom Holland in rolul lui Peter Parker? :D
Ce seriale stiti care sa se asemene cu Breaking Bad,Sons of Anarchy,Taboo,Narcos,Banshee,Peaky Blinders? adica cu Crima,Droguri,Batai, Ganguri, carteluri...stiti voi.Dau Funda la cel mai bun raspuns.
Stiti vreun serial in care un om isi deschide o afacere si ajunge foarte bogat?
Este vreun film in care un om are numai noroc?
O intrebare legata de serialul Suflete Tradate. In ce episod afla Gopi ca Vidya nu e fiica ei. Va rog sa- mi raspundeti. Stiu ca afla dupa moartea lui Ahem dar nu stiu in ce episod. Va rog cine stie sa-...? (mai mult)
Salut, cine imi poate recomanda filme cum sunt astea doua Never back down, Blood and bone, adica la inceput esti slab etc iar apoi te antrenezi si la sfarsit il bati pe cel ce te- a suparat, sper ...? (mai mult)
Care e cel mai prost film pe care l-ați văzut până acum?
Bună TPU, am vazut mai demult un film in care era vorba despre o femeie care se mută intr- un apartament... Și un om (cred ca era vecinul ori managerul) se indragosteste de ea. Si noaptea vine la ea...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 2 din Blend S.
Spuneti- mi cel mai bun film pe care l- ati vazut in care 4- 5 tineri (23- 27 de ani) se aventureaza intr- o excurise (de obicei cu ruxace pline cu provizii si chestii de supravietuire) iar la un moment...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste filme de aventura? Multumesc anticipat!
Hei, stiu ca o sa sune ciudat si unii o sa spuneti ca sunt nebuna, dar asta e.Am vazut mai demult un film cu o tipa care era un fel de tocilara si trebuia sa isi plateasca facultatea deoarece parintii...? (mai mult)
sunt la episodul 33 la anime-ul Death Note, si imi place foarte mult.Ce parere aveti voi despre acest anime?
Stie cineva filmu asta (https://www.youtube.com/watch?v=evtTQb9Kgt4)
Stie cineva cand apare partea a 3a din 3 metri deasupra cerului? Sau ceva de genul? Dau funda
Bună, în ce episod Gaara îl întâlnește pe cel de al 4 le kazekage?
Imi recomanda cineva niste seriale cu adolescenti!? Multumesc
De ce credeti ca in filmul matrix de indata ce mori in lumea virtuala mori si in cea reala? Adica ce legatura are?
Cine imi poate spune numele unui film, pe care l- am vazut, vreau sa- l revad, dar nu mai stiu cum se numeste. Era ceva de genul: Un grup de 5- 6 tineri se urca intr- un avion privat al unuia...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cand si pe ce post pot sa ma uit si eu la,, baieti de oras", adica la roby roberto si malone? Ca am vazut mai multe video-uri pe ytb si imi plac. FUNDA!
HBO mai are de gand sa faca seriale in Romania?
Ceva filme de groaza cu o poveste logica nu doar sa apara monștrii, sa fie ceva cu o poveste de groaza nu neapărat personaje de groaza
Ce seriale faine si interesante imi recomandati? Deoarece nu stiu la ce sa ma mai uit.
Funda! Cine a vazut filmul "The Beach" cu Leonardo DiCaprio? Cum vi s-a parut? Merita vazut?
Care sunt cele mai horror filme?
Stiti Serialul, , Fructul oprit? " Ce credeti ca o sa se intample? Eu cred ca Sonia va muri (se va sinucide) pentru ca toata lumea stie ca Sonia e nebuna! Ca Alex nu va putea trai cu asta si va...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu un serial frumos, cu actiunea. Poate sa fie si cu vampiri varcolaci etc... Pana acum am vazut: Supernatural, Tvd, Dexter, Prison break, TO, GOT si TO si nu stiu daca...? (mai mult)
In ce episod se bate Sasori vs KANKURO? Dau funda
Ce parere aveti de animeul Tokyo Ghoul : Re? E mai bun ca primele 2 sezoane? In opinia mea e mai reusit si mai bine gandit dar vreau sa aud si opiniile voastre
Va rog ajutati- ma. Caut un film care a fost dat mai demult pe Acasa tv(noul Pro 2).Era vechi din timpul războiului. Stiu ca era vorba despre o tanara a carei mama/bunica a murit si ei ea ramas o catelusa...? (mai mult)
Vreau filme cu oameni care vad viitorul cu superputeri in afara de x man sau teen wolf
Mă puteti ajuta si pe mine cu niște filme? 1. Minti geniale - gen lucy 2. Oameni cu puteri supranaturale ..Gen tomorrow people, jump, 3.Război sf - Gen Seventh Son, Gods of egipt...? (mai mult)
Imi puteti spune un program/aplicatie pentru Android de facut filme/video din poze si sa pot adauga si muzica?
Salut, recomandati-mi si mie o lista de filme thriller mister gen get out sau awakening, the zodiac.
Poate ati urmarit aceasta serie cand erati mici "Transformers Prime" de ceva timp se zvoneste de sezonul 4, daca ati vazut ultimul episod din sezonul 3 cand moare Megatron si Cybertron revine ...? (mai mult)
Mi-am dat resetare la telefon si acum nu mai pot sa-mi anulez abonamentul de la Netflix. Ce pot face sa-l anulez? Nu vreau sa mai platesc.
Imi puteti recomanda niste seriale cu, gen batai, inchisori!?
Cum găsesc un serial din Ed Edd și Eddy? Mai exact acela când Ed se angajase la Rolf. Să fie în română
Bună TPU! Am nevoie urgent de un film la care să mă uit împreună cu prietena mea. Aș prefera ceva ce merită vizionat, precum Unfriended, Don’t breathe, Secret Window, Brain on fire, The ...? (mai mult)
Cei care aveti Netflix, imi puteti spune daca vi s- a intamplat si voua sa nu va mai apara un serial (in cazul meu Riverdale)? Imi apare doar imaginea serialului si dedesubt scrie doar SHOW. Cum...? (mai mult)
Salut, cine imi poate recomanda un film mai nou, 2016-2017-2018, vreau de actiune gen in puscarie se bat etc, mersi.
Salut, vreau si eu ceva filme thriller/groaza cu adolescenti, sau familii hartuite sau ceva pe la padure, orice dar numa' sa ma uit ca in rest am vazut toate filme de groaza ce sunt pe site- uri... ...? (mai mult)
Erau niste desene pe disney channel( cred) cu o tipa care avea 2 copii (unul vitreg mi se pare) si din ce tin minte conținea chestii legate de extratereștri. Tin minte ca intr- un episod era vorba că...? (mai mult)
Sezonul 2 sau va mai fi continuare, recomand, mi-a plăcut foarte mult STAR CROSSED.
Ma uit la PLL si nu inteleg câteva lucruri in serial. M- am uitat pana la sezonul 5 încontinuu sperând să aflu cine este A. dar m- am plictisit si m- am uitat pe net să văd. A este Cece,...? (mai mult)
Vreau un serial cat de asemanator ca Vikings sau Game Of throne va rog nu altceva
Numele meu este Adrian sunt din Bucuresti. As dori, sa va intreb ceva, aparte legat de un program special, legat de subtitrari filme - seriale etc. In special filme Rusesti. Sunt fan filme...? (mai mult)
Ce seriale/filme știți cu adolescenți?
Hey dati-mi si mie ceva filme thriller/horror gen before to sleep (inainte sa adorm), maybe dau funda;)
Vreau sugestii de anime-uri bune, fun to watch, cu final fericit.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!