Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Cum se numeste acel film cu vampiri in care era vorba de o femeie care a fost forțată să devină prostituată si apoi a fost transformată în vampir și avea o fata care era si ea vampir și aveau ...? (mai mult)
Imi puteti spune numele real al Sofiei din https://youtu.be/ZrcaDBgZbbM
Imi puteti recomanda niste seriale gen Riverdale sau Pretty Little Liars.
Cine imi poate recomanda un film foarte mindfuck care e putin cunoscut (de obicei filmele europene sau asiatice care nu au avut reclama internationala). Stiu cam toate titlurile mari dar poate am ratat...? (mai mult)
Imi puteti da niste filme teen comedy/sex teen comedy ca vreau sa fac maraton in seara asta. Mersi Mult!
Ceva filme care te vor face sa intelegi mai bine viata? Pentru ca am inceput sa realizez ca sunt complet paralel cu lumea asta... Sunt foarte antisocial cu fetele... Sunt luat la misto de baietii...? (mai mult)
Ceva seriale asemanatoare cu Mr. Robot?
Imi puteti spune niste seriale, saptamana aceasta am terminat serialul Riverdale si nu prea stiu la ce seriale ma mai pot uita pe Netflix sunt multe interesante dar daca ati putea, sa imi recomandati...? (mai mult)
Neața! Știti niște seriale istorice?
Hello! Sunt curios care este Top 5 seriale favorite al vostru!
Care este topul vostru de 10 filme preferate?
Filme cu nobili, sau orice ce vizeaza perioada cand aceea in care fetele purtau acele rochii lungi.
Vreau si eu un film care sa ma ajute in dragoste si in felul de a fi si pentru a intelege niste lucruri in viata. Pentru ca am impresia ca nu stiu prea multe lucruri si prea iau totuol de- a...? (mai mult)
Salut. Am văzut acum mai mulți ani un film horror pe ProCinema sau kanal d, iar acum nu mai țin minte cum se numea și as vrea sa- l găsesc. In el era vorba despre o familie cu un baiat și 2 fete(parca). ...? (mai mult)
Ma ajuta cineva, cum se numeste persoana din aceste poze: Https://imgur.com/a/mJKlxX
Când pot urmări filmul Meteor Garden 2018?
Juuzou suzuya din Tokyo Ghoul este fata sau baiat? Ofer coroana
Pana de curand m- am uitat la seriale de pe Netflix pe diferite device- uri, pana azi cand am incercat sa ma uit pe tv. Totul functioneaza perfect, dar problema e ca nu pot pune subtitrarile...? (mai mult)
Are cineva vreo idee daca sezonul 4 din Lucifer se va face?
Vreau si eu cateva filme bune de (comedie+romantism)sau cateva turcesti
Ce parere aveti de cel de-al 2-lea sezon din 13 reasons why? Dar de ultimul episod?
Ce filme/seriale neproaste în germană cunoașteți?
Buna, Imi spuneti va rog daca sunt toate sezoanele (1-6) pe Netflix la Dragons: race to the edge Multumesc
Era prin anii 80 un film probabil mexican (cred ca se numea "Mereu alaturi de tine" in care era vorba de o fata care canta si care avea nevoie de o operatie la picioare si care a fost ajutata de un baiat...? (mai mult)
Cum se numea videoul in care fata trecea in fiecare zi pe langa o casa unde era o pisica la geam. Fata scria pe un biletel ca e pisica frumoasa.Si la sfarsit au zis sa se intalneasca si a venit pisica ...? (mai mult)
In the originals sez 5 ep 7 ce se intampla reinvie Heyley?
Filme in care se prezinta o perioada cand fetele se casatoreau tinere(gen 16 ani), stiu ca sunt si cu printese din istorie, dar as vrea cat mai multe!
DAU FUNDA Hei, TPU! Stiti filme in care ziua se tot repeta din nou si din nou pana cand personajul principal face ceva ca sa opreasca asta? De genul: Happy Death Day sau Before I Fall. Am mai...? (mai mult)
Salut, știe careva dacă va mai apărea un sezon priginal dramă totală?
A fost anuntat sezonul 3 din Stranger Things? Daca da cand apare?
Daca imi fac cont pe Netflix si nu platesc ce se intampla?
Niste filme horror paranormale bune? Fara cele arhicunoscute.
Cum se numește piesa din acest link? Este din serialul " Fructul Oprit " https://youtu.be/PbiiyvSb1-M
as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 3 din Yahari Ore no Seishun Love Comedy?
Cine stie un anime in care mc-ul este blocat intr-un animal?
Imi spuneti va rog un film politist bun?
Niste filme horror paranormale foarte bune? Fara cele arhicunoscute!
Ce filme de groaza stiti? Ceva de genul Room 1408 sau silent hill. Ce recomandati?
Cine stie cand va aparea un episod nou din The walking dead sunt la sez 8 ep 16 si de 2 luni nu mai incarca nimic, nici macar sezon nou.
Deci, tin minte cand eram mic (acum vreo 8- 9 ani), era un "desen animat" (era cu actori reali), in care erau niste instalatori cred (erau niște bărbați in salopete albastre). Stiu ...? (mai mult)
In The vampire diaries cum apare Katerine? Adica o invie Damon? E in viata? Ce se intampla cu Stefan si Elena? Dar cu Elena si Damon?
Ce animeuri mai noi merita vazute?
Ce părere aveți de cinematografia românească?
de o vreme nu mai ma lasa sa ma uit la filme/seriale dau clic si imi apare "Error while loading player. Try to disable Adblock or VPN and refresh page" Am dezactivat Adblockul dar tot asa apare...? (mai mult)
Salut, cine imi poate recomanda un film de actiune mai nou? Multumesc. Sau ce serial interesant sa urmaresc?
Stie cineva din ce film e replica "They are coming.". E spusa in soapta si cu ecou
un anime bun cu legende, puteri, cavaleri, gen nanatsu no taizai? Ofer funda
Stie cineva o aplicatie precum Movie Play Box? Please
Doresc sa fac un film scurtmetraj. Daca se poate as dori sa imi dati aplicatii de pe telefon cu care pot edita sau care m- ar ajuta. Am telefon Samsung A5 2017(are o camera foarte buna) Mai...? (mai mult)
Salut, cate sezoane are anime-ul DanMachi, 1 sau 2?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!