Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ce seriale horror mai stiti? De preferat cu oameni nebuni, singuratici si ciudati.
O sa fie sezonul 3 din 13 reasons why?
Bună, recomandați-mi si mie un film bun.
Spuneti- mi niste filme horror foarte infricosatoare din cauza carora nu ati putut dormi sau ati avut "incidente" neplacute. Fara filmele arhicunoscute gen Conjuring, Insidious, Exorcist sau altele...? (mai mult)
de ce a disparut canalul JimJam? Sau daca inca e pe ce televiziune? Voi il aveti?
Buna,niste filme de dragoste stie cineva? Ofer funda
Salut, un anime gen guilty crown?
Am vazut acum ceva timp un film despre copii orfani. Personajele principale erau 2 frati: baiat si fata, care au fugit de a orfelinat si s- au intalnit cu un alt grup de copii de pe strada. Cel ...? (mai mult)
Poate câțiva din voi știți filmul, , The Kissing Booth". Filmul asta mi- a plăcut asa de mult încât am început sa plâng ca nu are continuare. Asa ca voiam sa întreb dacă știți filme...? (mai mult)
Tocmai mi-am cumparat Netflix si am o intrebare: - Ce seriale mi-ati recomanda? Eu in general urmaresc filme SF si de actiune.
Cine știe cum se cheamă episodul din curaj căinele cel fricos în care Eustache îi dă unui băiețel pălăria lui? Fundă
Filme asemanatoare cu "the edge of seventeen", va rog!
Filme comedie dramatica, va rog!
Care serial e mai bun Lie to me sau Dr house?
Salut, acum 2- 3 ani am vazut un film despre un baiat care se transforma intr o creatura a padurii si era indragostit de fata unui serif sau ceva de genul.Iar la finalul filmului se afla ca tatal fetei...? (mai mult)
Salut, am vazut acum vreo 5 ani un film, poate ma puteti ajuta. Din cate imi aduc aminte in film era vorba despre un barbat care avea o fata bolnava la inima cred. Era o secventa cand cineva a dat cu...? (mai mult)
Salut, in majoritate filmelor sf cu extrateresti extraterestrii ataca oamenii. Puteti sa imi dati un film in care oamenii ataca extraterestrii, in afara de avatar.
Cine mai știe cum se numește desenele acela cu dinozauri, tot felul de dinozauri și destul de realistic gen, dau fundă
Era mai demult un desen animat, pe minimax cred, despre pamant, care fusese atat de poluat ca majoritatea oamenilor se mutasera in interiorul pamantului, iar niste copii umblau cu o nava pe pamant ...? (mai mult)
Cand apar episoadele de Riverdale? In ce zi a saptamanii apar si din ce in ce zi, sampatama, luna. Cand apaare Sezonul 3?
Știți dacă până la urmă o să apară sezonul patru din Lucifer. Că eu m- am mai interesat și cică va apărea, dar nu este sigur. Dacă știți voi mai bine să- mi spuneți. Mulțumesc...? (mai mult)
Filme cu adolescenti supranatural/ fictiune/ romantic.
Daca ar fi sa incep un proiect de crearea unui desen animat de configuratie/tip manga,un anime, ar fi de acord sa ajute la acest proiect?(nevoia mare fiind de un desenator bun)
Vreau sa mă uit la un film dar nu mai știu cum se numește. În el era vorba despre un băiat de liceu care își pierduse tatăl într- un accident de mașină, iar un profesor la scoala...? (mai mult)
Caut si eu un video de ceva vreme, dar nu pot da de el. In video este vorba despre un elev din Rusia care se joaca cu pixul intre degetele profesoarei in timp ce ea vorbea si tinea mana pe ...? (mai mult)
De unde pot instala las fierbinti sezoanele 11 12 13? Cat mai repede
Cu ce personaj din Street Hunter va identificati? Inca putin pana la finalul concursului https://www.tpu.ro/quiz-uri/concursuri
Sa ma uit la Deadpool 2 sau Avangers: Infinity War?
Ce parere aveti de John Kramer? Sincer, este un caracter care m- a impresionat extraordinar prin rationalitatea de care da dovada. Si nu, el nu este criminal, pur si simplu subiectii sai nu erau suficient...? (mai mult)
Stie cineva daca o sa apara sez 3 din ShadowHunter? Si cand o sa apara?
Filmul Morometii cuprinde ambele volume ale cartii?
Ma poate ajuta cineva cu cateva filme bune aparute in 2018 de actiune/aventura/comedie? Dau funda, mersi frumos!
Ajutor Va rog Cum se numeste actorul acesta si daca se poate filmul in care joaca https://imgur.com/a/jdbZVto
Am vazut acum cateva seri un film, nu stiu sigur pe ce program dar era cam asa : Un barbat a fost declarat cel mai bun angajat si a primit acea companie. Dupa nu stiu ce s- a intamplat si a...? (mai mult)
Câte ore durează filmul "Solo: O poveste Star Wars" la cinematograf?
Semnul Harry Potter este satanist (acel triunghi)? Eu nu îl cred satanist dar toți colegii zic asta și vreau și părerea altora.
Stie cineva cand apare sezonul 5 din The Flash? Dau funda❤????!
In ce ordine ar trebui sa vad filmele marvel?
Buna, o intrebare cat se poate de serioasa:In ce program a fost animat desenul Naruto? Sau daca stie cineva ce program iti trebuie sa creezi genul de Manga? Conceput si la Naruto.Sau genul de programe ...? (mai mult)
Ce parere aveti de 13 r w sez 2?
Ce filme stiti cu/despre viata de noapte in metropole?
As vrea sa stiu daca serialul Lucifer o sa mai continue si daca nu imi puteti recomanda un serial asemanator cu el?
Când va apărea sezonul 4 din lucifer?
Salut,era un film de groaza cu pitici care locuiau sub casa,aveau galerii si omorau oameni,au omorat si pisica, stiti cum se numeste?
am o intrebare. Am vazut mai demult un film horror cu ceva monstri gen zombi, tin minte ca la final au scapat din cladire si cand au iesit afara au fost cativa barbati si o femeie, si un ...? (mai mult)
Știți cumva dacă va apărea sezonul 5 din SKAM pentru că am văzut un trailer pe YouTube?
Filme NetFlix bune ca si "The Kissing Booth"?
Ce seriale stiti pe Netflix care s-au incehiat? Ca nu imi place sa astept dupa urmatorul sezon.
Pt fanii anime: Stiti vreun site de unde pot cumpara jacheta lui Yuri Plisetsky din Yuri! on ice? Am gasit- o pe Wish, Amazon, eBay si Aliexpress, dar dureaza foaaarte mult pana vine comanda....? (mai mult)
Este un film în care 4 băieți gasesc o gaură, intra in ea apoi au puteri. Unul din ei o ia razna. Aveti idee cum se numeste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)