Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Filme de actiune cu pușcași marini.
Ati vazut noul film deadpool 2?
Am vazut mai demult un film romanesc vechi, era vorba despre un mister, dar nu imi mai aduc aminte cum se numeste. As dori sa il revad.Ma poate ajuta cineva poate?
Cand incepe insula iubirii pe Antena 1?
Un serial asemanatur cu The last man on earth?
Salutare, am urmarit serialul Lucifer dar din pacate s- a terminat sezonul si nici nu mai apare altul de curand, cine imi poate recomanda un serial sa ma captiveze poate sa fie de acelasi gen sau ceva...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un serial fara fictiune? Am vazut Preason Break si Lost.
Salut, TPU! Acum ceva vreme exista un serial, nu stiu daca mai ruleaza la televizor, episoadele constau in prezentarea vietii a diferiti gangsteri (ex: Lucky Luciano, Frank Costello ), spuneau cum...? (mai mult)
Știți filme ca si The 5th Wave? Sau dacă are continuare.
Hei se uita cineva la Riverdale, si daca da sa-mi spuna daca va mai fi si sezonul 3?
stiu ca am mai intrebat dar o fac iar.E putin urgent, am vazut mai demult un film din doua sau trei parti cu o femeie care lupta cu sabia in timpul unui razboi, in prima parte stiu ca a fost...? (mai mult)
Imi recomandati, va rog, niste filme bune in limba germana? Multumesc anticipat.
Salutare, stie careva seriale gen Frontier, Tabu? Cu companii britanice.
Se difuza la TV, undeva intre 2003 - 2007, pe Minimax, daca nu gresesc, un desen animat nu foarte sofisticat cu un baiat care in fiecare seara scotea de sub pat o racheta spatiala gonflabila...? (mai mult)
De ce cei de la FOX au decis să închidă serialul Lucifer? Va rog ajutati.ma sa inteleg!
Ce parere aveti despre anularea serialului Lucifer? Credeti ca sunt sanse sa fie preluat decatre alt canal?
! FUNDA! Ce film îmi recomandați să vizionez? P.S. Vreau să fie un film care v- a impresionat când l- ați văzut(adică să îmi spuneți ce v- a impresionat când l- ați văzut) şi nu contează...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul Hacksaw Ridge?
Urmariti vreunul serialul Lucifer? Aveți idee va mai continua sau a fost anulat definitiv?
Buna, vreau sa merg la cinema cu vara mea are 13 ani si eu am 16 vrem sa mergem la un film N15. Am intrebarea daca pot sa cumpar doua bilete de la casierie fara vara mea. Ea sa ma astepte in alt loc
Acum câțiva ani am văzut un film cu o fetita care ascundea un cadavru un dulap si încerca să facă rost de bani pentru o lopata. Cam atât tin minte din el. Stie careva cum se numeste filmul...? (mai mult)
Salut, am văzut acum ceva timp un film dar nu mai tin minte cum se numea. Tot ce mai tin minte din el este ca o fetita de vreo 10 ani aduna bani făcând smecherii pe strada, apoi de la părinți ca...? (mai mult)
Vă mai aduceți aminte de acel desen animate, pe nume Ed Edd si Eddy? Eh, cand era mic, imi placea la nebunie, era desenul meu preferat. Cine a fost fan înfocat ca mine, trebuie sa stie...? (mai mult)
Am si eu nevoie de numele unui serial care s- a difuzat pe tvr 1 in anii 2005- 2006- 2007 cred.Este vorba despre o fata care capata puteri magice mostenite de la tatal ei parca.In serial apare...? (mai mult)
Hay TPU, am si eu o intrebare. Stiti cumva cum se numeste filmul acesta? https://www.youtube.com/watch?v=QZmCKeUuQVY
Stie cineva dacă serialul Lucifer, o sa aiba si sezonul 4? Am inteles ca trebuie sa intram pe twitter sa postat #Savelucifer pentru a te înscrie intr-o petiții sa nu anuleze serialul
Imi explica cineva serialul Rome? O introducere a persoanjelor, a ceea ce se intampla in general. Am observat ca e un serial complex si imi place asta la el, doar ca ma introduce deja intr- o...? (mai mult)
Buna, as dori sa cumpar ceva casete video vhs vechi, ieftine cu filme traduse vocal, nu gasesc pe site-uri cu anunturi, nu are cineva de vanzare din Oradea?
Salutare, cam acum 20 de minute m- am uitat la serialul Lucifer sezonul 3 episodul 24 si am vrut sa vad si trailer- ul la sezonul 4 episodul 1 si dupa cateva videoclipuri am sesizat ca cei de la Fox ...? (mai mult)
Mai demult am vazut un film cu doua surori gemene. Una traia cu mama si cealalta cu tatal. Si ele doua s-au intalnit si au vrut sa ii faca pe parinti sa se intaleasca din nou. Cum se numeste filmul?
Sunt la teen wolf sezonul 6 pe Netflix si nu pot sa vad subtitrari in romana.Stie careva cum sa pun subtitrarile in romana?
Care este filmul vostru preferat sau ce film v- a impresionat foarte mult? Argumentați. P.S.NU ESTE O TEMĂ! V- AM PUS ACEASTĂ ÎNTREBARE CA SĂ VĂD DACĂ ÎMI PLACE FILMUL PE CARE MI- L...? (mai mult)
Va place serialul Misterele familiei Hunter de pe canalul Nickelodeon?
Va avea Prison Break sezonul 6?
Mi- am facut cont de Netflix, dar nu gasesc seriale gen 'Anatomia lui Grey', 'Revenge' sau 'Private Practice'. Am dat search pe google, imi dădea pagina de la Grey de exemplu, imi arata ca imi deschide...? (mai mult)
Care este personajul vostru preferat din Tanar si Nelinistit? Am inceput sa ma uit la el si nu- l pot lasa din ochi. Abia am vazut primele 30 de episoade si imi place la nebunie. Stie cineva cat este de...? (mai mult)
Hei Riverdale are doar 2 sezoane? Sau mai apare și sezonul 3?
La ce filme imi recomandati sa ma uit? Doresc recomandari de filme care chiar merita sa fie vizualizate.
Sugerați-mi filme motivaționale cu fotbal, adică unde cineva are visul de a deveni mare dar din greu...
imi puteti sugera niste animeuri la care sa ma uit? M-am uitat pana acum la Death Note, toate seriile Naruto, Code Geass, Death Parade si cam atat
Vreau exemple de seriale noi care au început de curând, sau seriale noi care o să apară în curând. Mersi!
Cum se numesc desenele alea animate de pe TVR 1 cu niste șoricei? Sau mai erau unele cu o fata in pădure cu o casa in copac si avea ea un prieten maimuța parca.
Despre ce e vorba in serialul The Twilight Zone (1985)? Care dintre cele trei seriale este mai bun? Adica cel din 1959, 1985 si 2002.
Vreau mai multe informații despre serialul Riverdale. Adică la ce sezon este, ce episod, dacă aș putea să mă uit la el de la început și să îl prind din urmă, cam în cât timp, și...? (mai mult)
Stiti vreun film in care ne prezinta cum au aparut dinozaurii, viata lor si cum au disparut? Funda la cel mai bun film!
Care este personajul vostru favorit din Misterul Familiei Hunter (Street Hunter)?
Vă place Soy Luna?
Știe cineva câte sezoane și episoade are Filmul cu Antonio Fortebracci?
Cu ce aplicatie pot fixa subtitrari pe un video?
Hey, cine îmi poate spune înformații despre soy luna 3? De exemplu:Când incepe, în ce zi, la ce oră, pe ce dată în ce lună? Ce se va întâmpla cu Lutteo dar Ambar? Simbar va mai exista? Si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!