Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Hey. Pentru Pretty Little Liars. În ce episod Spencer rămâne și doarme cu Toby? Din curiozitate;)
Daca un serial începe la ora 8/7c in america, ce ora e atunci in Romania?
Am instalat HBO GO pe tableta Samsung. Aplicatia nu se deschide. Mi se spune : " Infrastructura serverului pentru Hbo nu corespunde." Intrebarea este : ce pot face?
Serialul Riverdale se va termina la sezonul 2 sau va continua. Sincer sper sa nu se termina la sezonul 2 petru ca a devenit foarte interesant. As vrea daca puteti sa imi spuneti daca stiti cand...? (mai mult)
Cine îmi spune și mie niște seriale faine? Dau funda
Am nevoie de o lista cu filme bune pe care le pot gasi pe google!
Salut, sitit cumva niste filme sau seriale economice sau despre cum se fac bani. Am tot cautat dar nu am gasit nimic bun.
Buna, TPU! Știți cumva niste seriale coreene istorice, în care regele se indragosteste de o fată simplă sau de o fată din palat?
Daca nu ma insel(sper sa nu)ieri a aparut ultimul episod din sezonul 2 din Riverdale.L- am vizionat. Stiti cand va aparea sezonul 3? Ultimul episod din sez. 2 m- a lasat in suspans. Dau...? (mai mult)
Buna, am vazut demul un film din doua sau trei parti...tin minte secvente din el ca era cu o femeie bruneta si una blonda ceva in timpul unui razboi. Femeia blond i- a luat copilul celei brunete si spunea...? (mai mult)
Este un film pe care vreau sa- l gasesc insa l- am vazut de foarte mult timp, este western si este facut inainte de 1990, tot ce imi mai aduc aminte este ca era un tip care ramasese blocat intr-...? (mai mult)
Ce animeuri ati mai vazut?
Stiti niste filme in genul Sub acceasi stea?
Ati putea sa imi spuneti cateva idei pentru un film de actiune? Multumesc!
Filme de actiune cu Jason Statham, de acțiune. Sau filme gen femeia are cancer iar barbatul isi petrece ultimele zile cu ea.
Stie cineva cum poti sa-ti faci cont de Netflix fara card sau paypal)(gen, sa folosesti doar luna aia gratuita)? Multumesc anticipat
Ce parere aveti de filmul Truth or Dare? Credeti ca va aparea si al doilea film?
Cand apare sezonul 2 din submission?
Buna TPU as dori sa mi se spuna nu stiu poate am mai intrebat da vrea sa stiu ce semnificatie este E taiat de la https://www.youtube.com/watch?v=sOUKLC0Z- Uc 1:04:24 Masha and The Bear - Big ...? (mai mult)
Paul Walker a murit in accident de masina, stiti oare este adevarat? Mai uitati- va la filmarea aceea odata si o sa vedeti o silueta iesind din masina in flacari, oare este Paul Walker? Nu ...? (mai mult)
Un film frumos? stie cineva?
Buna, am vazut un film despre o femeie ce a fost acuzata de preacurvie violata in temnita si apoi aproape ucisa ...imi aduc aminte ca erau doua sau trei parti ...In una dintre parti ea era însărcinată,...? (mai mult)
Care este vârsta minima pentru a vedea DeadPool 2 la Cinema?
Imi puteți recomanda niste filme cu vampiri și vârgolici Dau funda
Hei, sunt aici pentru ca am o prietena care isi doreste sa vada un serial pe Netflix, dar nu vrea sa plateasca abonamentul, iar la Netflix prima luma este gratuita, daca ea foloseste servicile site- ului...? (mai mult)
Dau FUNDA! Ce film îmi recomandați să vizionez? Vreau şi argumentat de ce să văd acel film(ce este impresionant la acel film)...Nu contează că este de acțiune, SF şi altele... Vreau doar să-...? (mai mult)
Salut, caut niste video-uri de-ale lui Levi de prin 2016 sau 2015, el acolo vorbeste despre demoni si chestii dar acum nu mai sunt, stie cineva unde le pot gasi?
Am vazut un film mai demult si nu mai stiu cum se numeste, dar stiu cateva secvente din el. Este vorba despre un tren care merge non- stop fara oprire. In fiecare parte a trenului exista cate o clasa...? (mai mult)
Salut, dau funda, stie cineva cum se numeste filmul ala in care sunt multi oameni intr- o piata, si se pregateste un atentat, dar in timpul filmului se tot reia partea aia, adica o arata din mai multe...? (mai mult)
Ce filme imi recomandati? Vreau ceva gen "I Love You, Beth Cooper!" Adica ceva comedie romantica cu adolescenti.
Salut, îmi puteți zice vă rog când apare următorul film din seria Lumea de dincolo, cea cu vampiri și vârcolaci.
Salutare TPU-Isti! Am o intrebare pentru cei pasionați de filmele românești ca și mine! Cum cheamă melodia de la 0:00-0:27 din filmul românesc REVANȘA de Sergiu Nicolaescu?
Ceva seriale bune? Sa nu fie foarte vechi.
Deci caut un film de ceva vreme dar nici pana acum nu l- am gasit. E mai vechi gen sfarsitul anilor '90 poate pe la inceputul anilor 2000. E cu unu care ajunge intr- o lume unde da de un om maimuta de...? (mai mult)
Seriale horror? (Terminate) ????
Imi recomandati niste comedii sau comedii romantice la care ma pot uita cu prietena? Dar sa nu fie boring sau siropoase. Mersi anticipat
Spuneți- mi și mie niște seriale. De groază sau dramă, ceva de genul, care să te țină în suspans până la episodul următor și să vrei cu prețul vieții să îl vezi. :)) Poate ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cum se numesc aceste animeuri ca imi plac si nu le stiu numele? https://youtu.be/zssrbL8cFY0
Salutari. In ce filme a jucat Geontra Volta? Puteti sa imi recomandati unul bun de tot?
Care este părerea voastră despre filmul Sherlock Holmes?
DAU FUNDA! Ce film v-a plăcut cel mai mult când l-ați văzut? Şi de ce? P.S.Nu contează ce gen este...
Pe ce data apar episoade noi din riverdale? Help me! Dau ????
Am gasit o poza cu 2 copii pe junimea, in acea poza un baiat il tine pe altul sa nu se bata sau ceva in genul, amandoi poarta tricou albastru cu ceva barbat pe el, nu stie nimeni linkul de la video.Multumesc...? (mai mult)
Legat de serialul Naruto, am cateva intrebari, sper sa imi raspundeti cat la mai multe posibil, caci eu nu am vazut decat 3 sezoane din seria Naruto, ma uit acum doar la Boruto - Naruto ...? (mai mult)
Pt cei care au vazut twilight, e de groaza?
Pt cei ce au vazut jurnalele vampirilor, cam din ce sezon si ce episod incepe romanta dintre Elena si damon?
Cu cine tineti razboinici sau faimosi.Eu razboinici voi?
Stie cineva daca Dragon ball super s-a terminat? Se va face o continuare?
Salut,un film de comedie bun?:) Dau funda????????
Ce filme cu oameni bolnavi, depresivi, ciudati imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!