Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Dau funda...Ce film v-a impresionat şi ce v-a impresionat la el?
Am văzut mai demult un film, cred că era SF, cu un băiat și două fete care se duc într- o pădure și găsesc o piatră magică și le dau niște puteri supranaturale (cam atât îmi amintesc din...? (mai mult)
Cate capitole are inazuma eleven si cum se numesc?
Spuneți-mi şi mie cât mai multe filme pe care le-ați văzut şi v-au impresionat foarte mult...
Salut, ceva seriale gen blue mountain state?
Filme gen 14+ First love (2015)?
S-a terminat rick and morty sau inca se fac episoade?
Buna,stiti cumva cand si pe ce incepe serialul "The Originals"?
Prin 2010 am vazut un fil pe PrimaTv. Doar atat pot descrie din film : erau niste satanisti cate rapeau copii si incercau sa- i converteasca la cultul lor satanist, si sa ii dazbata de Dumnezeu. Iar pe...? (mai mult)
Spuneți-mi și mie un film care sa cuprindă drama, dragostea și acțiunea dar sa fie ceva mai nou, apărut în 2016-2018
Am niște mici nelămuriri legate de Exatlon. Deci, în primul rând eu țin cu echipa Războinicilor și preferatul meu este Ionuț. Din punctul meu de vedere el merită să câștige Exatlon....? (mai mult)
Recomandați-mi și mie un film horror de să numai pot dormi o săptămână.
Salut, cand era mic am vazut un desen pe Toonami (cartoonnetwork dupa ora 20:00). Desi imi e greu sa imi amintesc, era vorba despre 2 frati, era vorba despre un personaj negativ un anume: THANATOS. ...? (mai mult)
Sunt confuză în legătură cu seria Boruto. Adică știți cumva daca a apărut Boruto Shippuden? Sau daca nu, cand va apărea? Mulțumesc!❤
Știți de ce părerile audientei serialului Lost in Space sunt atât de divizate?
Ceva sugestii de filme cu familii care supraviețuiesc unei furtuni, tsunami, etc. Funda
Salut, era mai demult o emisiune pe History, sau Discovery nu mai stiu sigur, un program TV in genul asta, cu un tip care avea o emisiune despre motociclete. Daca va amintiti de ceva, imi puteti spune...? (mai mult)
Ceva seriale bune,de preferat cu vampiri/varcolaci d'astea. Pana acum am vazut: Twd,To,Got,Riverdale,Supernatural,Reign,Tw,Tb,Shadowhunters, Lucifer.
Cine imi poate zice un site cu toate incantatiile, pentagramele, capcanele demonilor si ingerilor desenate din Supernatural? Dau funda (((:
Am o curiozitate pentru fanii Tokyo Ghoul, as vrea să stiu care este personajul vostru preferat și ce ati alege dintre CCG și Ghoul?!
Voi urmariti sau ati urmarit serialul Familia Hunter de pe Nickelodeon?
Cum se numea filmul in care un grup de 4 tineri sunt vanati intr- o padure de 3 oameni. Mentionez ca filmul este in 2008 dar imi aduc aminte urmatoarele secvente: filmul nu este in engleza, la unul din...? (mai mult)
Buna seara TPU, a vazut cineva Deception? Am vazut trailer-ul, pare interesant dar as dori o parere daca cineva s-a apucat de el, pare ok serialul. Multumesc anticipat
Mi- am amintit de un film de pe minimax vechi. Mi- as dori sa il revad dar nu ii stiu numele. Tot ce imi aduc aminte e erau niste frati cate tot mergeau la un copac un era o altfel de lume. Unde mancau...? (mai mult)
Stiti filme facute dupa jocuri Gen:Mortal Kombat, Tomb Raidan(nu stiu daca se scrie asa) Si apropo stiti un film in care era o fata vanata si era un baiat care juca barbut(cred)si muta cu mana...? (mai mult)
Niste filme smechere inspirate din jocuri cum ar fi Tomb Raiden sau Mortal Kombat?
Pentru cei care au citit manga inainte, in atac on titan, la sfarsitul sezonului 3 care urmeaza, isi va da seama Eren de sentimentele lui Mikasa? O va iubi si el?
Spuneți-mi un film bun +18.
Am vazut o scena dintr- un film in care un tip vorbea cu o tipa si i- a spus sa puna telefonul langa vagin deoarece vrea sa vorbeasca cu el. Imi amintesc ca spunea ceva de genul "Jackie's vagina?" Gen ...? (mai mult)
Ce seriale as putea urmări? La Riverdale sunt la zi și apar destul de greu episoadele și la game of thrones am ajuns la terminarea ultimului episod și cică mai am de așteptat un an pana la ultimul...? (mai mult)
Recomandati-mi si mie niste filme din 2018.
Pe Cartoon Network se difuzează desenul Lego Ninjago iar acum a apărut și sezonul 8. Știe cineva in ce zi și la ce ora se difuzează episoadele noi?
De unde se poate cumpara filmul "Soldatii poveste din Ferentari". Va multumesc
A vazut cineva de aici the end of the f world? Merita? Am vazut azi primul episod si sunt un pic curioasa ce se intampla da in acelasi timp pare extrem de prost iar fazele din primul episod mi se par extrem...? (mai mult)
Buna, Am o nedumerire legata de Infinity War Part 1. Am vazut filmul saptamana trecuta si nu am inteles o faza. De ce moare Black Panther?
Stiti cumva niste seriale cu adolescenti, depresie, sinucideri, taieturi, gen 13 reasons why sau primul sezon din ahs?
Ce seriale coreene stiti? * De comedie,groaza,aventura, cu mai putina drama *
Când apare episodul 14 din Violet Evergarden?
Era un serial la care ma uitam mai de mult si am uitat cum se numește, stiu ca era format din doua cuvinte al doilea cuvant era, , hunter" si ca era cu ingeri demoni ceva de genu. Stiti cumva cum se...? (mai mult)
Pentru fani miraculous:LadyBug a aparut episodul 14 de ce maestrul fu nu se poate transforma
Cand apare episodul 3 sezonul 5 din the 100?
O sa se faca regele leu 4?
Vreau si eu niste filme frumoase.
Caut un desen, tot ce imi aduc aminte din el este faptul ca: este ceva oras parca impartit in doua si toti tinerii aia (erau ceva adolescenti, multi) aveau ceva bratari si urmau sa intre la ceva underground...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește serialul în care e vorba despre niște adolescenți de vreo 18 ani care se ocupă cu droguri și au mafie. Sau alt serial în care e vorba despre niște persoane care jefuiesc...? (mai mult)
Distributia episodului 4 din sezonul 1 al serialului "Lectii de viata"? Va rog muult! ????
Cand apare Sword art online sez 3, in ce luna a anului 2018?
Imi spune cineva un film horror, va rog?
Cand o sa apara Animax sau ce canale difuzeaza animeuri?
Salut, am si eu o intrebare. Va aparea si sezonul 3 din Famos in Love sau il vor lasa neterminat si doar cu 2 sezoane?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!