Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Vreau si eu Animeuri despre oameni timizi care au reusit sa se integreze in societate :)))), gen au trecut de timiditate :D
Imi puteti spune niste seriale gen Rookie blue(ofiteri incepatori)? Dau funda;)
vreau si eu sa ma uit la un film bun de actiune combinata cu niste comedie. Faceti va rog un top 3.
Tin minte ca am vazut cu mult timp in urma un episod dintr- un desen animat. In episod, Batman era bagat in apa de un tip mare cu maini mari. In momentul in care Batman se inecase, tipul l- a ...? (mai mult)
Cele mai bune filme de acțiune cu jason statham si the rock.
era prin 2008- 2009 un film cu o femeie mai in varsta care coducea un taxi care printr- o apasare de buton masina se tuna singura, isi punea spoiler, bari, praguri si se infrunta cu o banda...? (mai mult)
am si eu o dilema! Ma tot chinui de ceva timp sa gasesc un film in care niste actiuni au loc simultan la o anumita ora! De exemplu un barbat arunca un cadavru de pe un pod si in acelasi timp...? (mai mult)
Am vazut un film mai demult cu un tip care avea un amic si se plimbau impreuna peste tot si nu prea mai stiu exact dar a fost ceva cu niste tipi dubiosi in geci largi. Va rog ajutati- ma ca vreau sa revad...? (mai mult)
Buna, imi puteti sugera un site de incredere de unde pot cumpara filme bluray. Multumesc!
Actorii din Game Of Thrones chiar fac sex?
Am vazut un film cu ub barbat ce a fost blestemat cand era mic si cand a crescut, orice femeie care facea dragoste cu el avea noroc in dragoste cu alt barbat. Cu se numea filmul?
Cei care se uita la attack on titans, pana la urma mikasa moare? Isi va dea seama vreodata eren de sentimentele ei fata de el?
Când o să apară subtitrarea în limba română, a filmului "Love Simon "?
doresc si eu niste animeuri cu 2, 3 sezoane maxim, animeurile le prefer gen legenda, bleach, nanatu no taizai, cele 7 pacate ale lumii, Sa fie in stil cu eroi sabii demoni, persoane...? (mai mult)
Vreau si eu o lista cu cele mai bune filme horror de preferat cu adolescenti. Nu vreau seriale ci doar filme.
Stie careva niște filme la care plângi de nu mai poți?
Imi puteti spune si mie niste filme despre copii care s-au nascut genii si toata lumea ii considera idioti/prosti/nebuni? Care n-au prieteni, sunt diferiti? Va rog mult!
Imi puteti recomanda niste filme faine? Prefer mai mult cele istorice gen Gladiatorul, 300, Hercules. Dar si cele de Horror si Fantasy imi plac mult.
Ce seriale știți gen cu persoane supranaturale? Înafară de tw, to, tvd, twd, merlin, lucifer, salem, grimm
Cate episoade are sez 5 din The Originals?
Exista creatori de continut pe Youtube care vorbesc in engleza si au subtitrari in romana?
Care e diferenta dintre Inima de țigan si Regina? Nu mai tin minte foarte mult si sunt foarte asemănătoare.
Un serial cu adolescenti (Ex: Pariu cu viata / O noua viata,Yaman,Feriha)? Copii de liceu/Facultate In orice limba Ps: Sa nu fie din acelea 'supranatural' (fantome,vampiri, etc.)
Ce seriale imi recomandati si mie? Am ramas in pana de idei. Ideea este ca mie imi plac serialele SF in general. Serialul meu preferat fiind The Originals, iar apoi Orphan Black. Imi plac astea gen vampirii,...? (mai mult)
Un film cu o regina de partea intunericului sau ceva gen?
Un film care se termina cu cupluri noi stiti?
10K din serialul Z nation va muri în sezonul 4? Sau o întrebare mai bună ar fi va muri?
Știe careva daca va apărea continuarea la "I am number four(2011)...daca va mai apărea vreun film in seria:(divergent, insurgent și allegiant?) Și dacă sunt șanse să apară trei metri deasupra...? (mai mult)
cum o cheama pe fata aia din Soy luna care o uraste pe Ambar dar mai tarziu se imprieteneste cu ea pentru ca vrea Ambar si face un pact cu ea
am o intrebare ce filme subtitrate pe Youtube stiti? Nu vreau filme de la disney ci unele de comedie sau actiune. Multumesc anticipat
Salut, Ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce film e acesta? Adică dacă știți numele filmului sau dacă aveți direct un link cu acest film, sau sa imi comunicati dacă este un film https://youtu.be/0qIqC-...? (mai mult)
Bună TPU, pot schimba un film arabic sau oricare altul sa il fac sa fie in alta limba? Adica sa il fac de ex ca in loc de arabă sa vorbeasca alta limba
Unde as putea gasi finala sezonului 1(episodul 17) din emisiunea Hell`s Kitchen? Am cautat pe net dar nu am gasit nimic!
Heyy, nu stiti cand apare RIVERDALE sezon 2 ep 20 ?
Dau funda! Bună, aș vrea să aflu care e cel mai grozav film de groaza pe care le-ați văzut.
Saluuuuut TPU! As vrea si eu un film bun horror (nu conteaza anul in care a fost lansat). Cand ma refer la bun, ma refer la faptul ca, ori trebuie sa aiba multe, , jump scares", ori sa aiba o actiune...? (mai mult)
Buna, ma ajuta si pe mine cineva cu niste seriale gen Body of proof. Mersi
Ce părere aveți despre filmul dragon ball super origin of the saiyans, care o să apară în vara, va fi ceva de filmul asta? Și știe cineva dacă o să apară forma lui Goku Ultra Instinct?
Îmi poate explica cineva ce logică a avut finalul de la avengers infinity war, nu am înțeles finalul am stat și după credite și a apărut o scenă cu nick fury care dispare și el dar a dat ceva...? (mai mult)
as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 4 din H2o Adauga apa.
Contează in ce ordine vizionez serialele marvel? Am văzut daredevil 2 sezoane si jessica jones un sezon....si nu stiu daca sa le iau in ordinea în care au aparut, adică sa ma uit la luke cage acum...? (mai mult)
Bună TPU, Acum 3 ani, era pe acasă tv un serial American cu niște adolescenti care au fost răpiți și duși într- o școală speciala sau ceva de genul asta, nu erau niște adolescenti oare care,...? (mai mult)
Ce film este cel care apare in videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=4kDklB6-69Q
Ce filme horror bune stiţi? De preferat cu adolescenti.
am si eu o intrebare legata de serialul "ofiteri incepatori"(rookie blue), aveti idee daca o sa mai apara un nou sezon? Dau funda
Stie cineva niste spoilere Hard pentru sezonul 8 din Game of Thrones. Ofer funda!
In ce episoade din "Once upon a time" apar Peter Pan si Wendy?
Un film cu Peter Pan si Wendy, dar nu variantele pentru copii, le-am vazut, ceva cand sunt mai mari, un fel de continuare, dau funda!
As vrea IN ORDINE toate filmele transformers dupa logica sau anul aparitiei. Nu vreau sa lipseasca un film ( va rog fara link-uri ). Multumesc mult pentru atentia acodata!
Sunt in productie alte sezoane din Atletico Textila? Sau alte productii cu respectivii actori din Atletico Textila sau Mondenii? Merci!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!