Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Daca ati vazut animeul Tokyo Ghoul sunt sigura ca ați observat ca la şfarsitul sezonului 1 Jason ii baga o omida in ureche lui Keneki. Aş dori sa stiu cum se numeşte.
Stie cineva cand apare sezonul 2 din 13 Reason's (what) :))) Dau funda
Hey TPU. Imi poate da cineva niste seriale romance? Sau anime, dar fara crime si mister... gen...the legend of the blue sea, legend of the ancient sword, legend of chusen, anjell, the boy over flovers,...? (mai mult)
De ce Lori din TWD a murit? Era o scena in care era cu baiatul ei si cu o alta femeie si si-a luat ramas bun inainte sa moara si aceea femeie i-a taiat burta ca sa nasca copilul... De ce a murit Lori?
Buna, stie cineva cand o sa apara sezonul 5 din The Originals pe Netflix?
Sall TPU, Ce melodie este cea din Teen Wolf?
Hey TPU! Mai de mult am vazut un film cu o familie formata din mama, tata si doi baieti.In film se credea ca baiatul mai mic era posedat.Crucile se intorceu invers in casa. Daca imi aduc bine aminte...? (mai mult)
Era un film de groaza prin 2007- 2009 pe acolo, si nu- i mai stiu numele. Era vorba despre un grup care intrasera intr- o casa si gen s- au dus la subsol nu stiu cum se face ca acolo era un tren...? (mai mult)
Cine imi zice un film gen animat, cum sunt cele de la Pixar? Funda pentru cel mai bun film (comedie, actiune, aventura sau ceva de genul)
Cine imi recomanda si mie niste seriale bazate pe crime, gen Pretty Little Liars sau Riverdale, dar sa nu fie prea de groaza? Mersi!
Imi poate recomanda cineva niste filme horror bune?
Va rog daca stiti filmul ala cu un negru care canta rap si pleaca in alta tara si acolo se apuca de cantat cu spanioli. E fain filmul, daca stiti sa imi spuineti cum se cheama!
Imi puteti spune cat timp se proiecteaza filmele la imax (Timisoara mai exact). As vrea sa merg saptamana viitoare la Avengers dar nu stiu daca va mai fi. Multumesc!
Ma poate ajuta cineva va rog? Deci am vazut un film cu mai mult timp in urma, era despre un barbat care era blocat intr- un time loop in timp ce era intr- o excursie cu prietenii si iubita lui. De fiecare...? (mai mult)
Caut un film despre un baiat care incearca sa-si sastisfaca nevasta(ea oftand dupa fiecare partida) si la final descopera ca trebuia sa ii spuna doar un simplu te iubesc. E comedie/drama!
Anime-uri gen vampire knight? p.s vreau si mica descriere daca se poate
cum se numeste serialul al doilea din URL- ul ce il dau mai jos, primul raspuns corect primeste funda!(raspundeti doar daca stiti )(cere data nasterii deoarece sunt saruturi mai pasiolale) ...? (mai mult)
Spuneți-mi niste animeuri, gen ca si "acum no riddle" Dau funda
Ceva filme de comedie care mi le recomandati, pot fi si in romana si in engleza doar sa fie tradus, ceva foarte fain
Salut frati TPU. Intrebare legata de un film. Un film ca genul de joc PUBG. Sunt aruncati dintr- un avtion si trebuie sa se lupte intre ei sa supravietuiasca. Mi se pare ca unii bogati au platit sa vada...? (mai mult)
Imi zice si mie cineva un film bun sa nu fie horror si daca se poate daca se poate doar sa fie ca ironman adica chestii cu evadare din puscarie daca nu e e nimic orice film nu horror
Cine sunt vampirii originali? Ce istorie au si ce legatura au cu Katherine si cu Elena? Care e povestea lor si ce rol au?
Stie cineva niste filme cu adolescenții? Gen cu pariuri si d astea când băieții fac pariu pe o anumită tipa.
Cum se numește acest anime? https://youtu.be/0FhNnmgRkv0
Era un film despre aneroxie.Cum se numea?
Spuneți- mi niște filme cu iluzionisti sau hipnotisti. Si filme care nu contează ce gen sunt important e sa imi lase emoții sa simt cum mi se face pielea buburuza. Sa simt ca e un film care...? (mai mult)
Am mai pus întrebarea asta și nu am găsit răspuns, caut un desen la care mă uitam când eram mic și tot ceea ce- mi amintesc este că uneori sau mereu apărea un personaj scund, foarte deștept,...? (mai mult)
Un serial gen "Rick si Morty"? Dar nu "Family Guy" Mersi anticipat.
Ce Animeuri imi recomandati sa ma uit ca sa nu ma plictisesc? Asa pana in 14 ani, sa fie gen Boruto Si FairyTail, si daca puteti va rog sa imi spuneti si ce fel de anime- uri sunt ( pe scurt...? (mai mult)
Hey, as dori nume de seriale cu avocati. Multumesc!
Un serial fain? Sa fie ca o poveste, cu multa actiune (rapiri, fbi, mafii, politie etc), comedie, nu Foarte multa drama si iubire. Ar fi ok sa fie pe Netflix. pup
Cand apare subtitrarea filmului Zombies 2018?
Imi poate spune și mie cineva un serial (sau mai multe)? Serialul aș vrea să aibă acțiune (se obicei ma uitam la cele cu zombie. Doar ca nu mai gasesc... Sau cu supranatural, sau ca the 100, teen...? (mai mult)
Hei! Stiti cand va începe insula iubirii anul asta?
În serialul fear the walking dead Nick(acel băiat ce se droga și chestii) va muri? (AC ajuns la episodul unde vrea să se sinucidă pe un pot cu o bombă. Ceva de genul.) vreau sa stiu daca moare subit...? (mai mult)
Vreau și eu niște seriale interesante și la care merită să te uiti! ????
Imi puteti da idei pentru seriale pe Youtube facute in goanimate? Canalul se numeste Edi Animations. Sper Sa fie idei bune!
Hei. Vreau și eu seriale( gen comedie, adolescenți, romance) care să dureze în jur de 20-30 minute.
vreau si eu niste filme de dragoste cum ar fi trei metri deasupra cerului, sau asemănător titanicului,.
Caut și eu un serial de pe disney Chanel. Știu ca era un băiat care juca un joc cu prieteni sai în retea dar la un moment dat apare o organizație secreta și îl recrutează pentru băiat...? (mai mult)
Caut un desen la care mă uitam când eram mic și tot ceea ce- mi amintesc este că uneori sau mereu apărea un personaj scund, foarte deștept, chel, cu capul mare și prin cap i se vedea creierul...? (mai mult)
Mai de mult, când eram mic, am văzut un film cu vampiri/horor pe Tvr1, nu îmi aduc aminte cum se numea. În film era vorba ori de un sătuc ori de o mânăstire (în orice caz de o mică comunitate)...? (mai mult)
Salutare, spuneti-mi si mie va rog frumos un serial asemanator cu "Lucifer". Multumesc!
imi poate explica cineva seria naruto pe scurt? Nu am vazut decat primele 2- 3 sezoane dupa m- am apucat de boruto ca imi place mai mult, vreau sa stiu cam cum a devenit hokage, de ce se lupta...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca mai apare sezon nou Prison Break? Sau sunt doar niste zvonuri?
Caut un film vazut multi ani in urma. E vorba despre 2 persoane care nu s- au casatorit deoarece nu erau la fel de bogate si familia ei a maritat- o cu altcineva. In decursul filmului a ajuns si el bogat...? (mai mult)
Buna, acum ceva timp am vazut un film pe Tv 1000 si nu mai stiu cum se numea, era vorba despre un om care lucra ca un dispecer la metrou si niste oameni au intat in metrou si au luat ostatici si unul...? (mai mult)
Am auzit ca in avengers infinity war vor muri cateva persoanje. Personajele care mor vor mai aparea in alte filme dupa ce mor?
Bună, îmi puteți da o listă cu seriale frumoase de preferat (acțiune, FBI, crimă ) pe care le pot găsi pe Netflix?
Stie cineva cum se numeste filmul in care era o femeie care colectiona multe papusi de protelan si era insarcinata, abia se mutase la o casa noua cu sotul ei si nu se putea desparti de una care era preferata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!