Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva daca va mai apărea parte a doua din Dracula Untold?
Aveti idee prin ce programe sunt realizate animatiile Misu si Ionica/Cartoon box etc? Am nevoie de un calculator performat? Este complicat? Multumesc pentru orice raspuns!
Vreau si eu filme care se reprezinte WW2 sau chiar WW1.Tin sa mentinez ca am vazut: Downfall, Fury si Stalingrad.
Poate cineva sa-mi spună cum se numea filmul acela cu un tip care s-a înrolat in forte speciale și trebuia sa sara in mijlocul oceanului pentru a salva vieți
este un film sau serial dupa link-ul ce o sa il pun mai jos? Daca da, imi spuneti cum se numeste? https://youtu.be/HUDGAYdg024
Salutare. Am vizionat anul trecut un film interesant cu isis care ataca ambasada Statelor Unite ale Americii și nu mai știu cum se numește. Mă poate ajuta cineva cu numele filmului? Mulțumesc!
Nu mai stiu cum se numeau desenele cu o insula spatiala... Nu mai stiu exact nici pe ce program era, ma puteti ajuta?
Buna! Acum câțiva ani pe Disney Channel era un film / serial /desen (sau ce era el ????????) despre un baiat care venise impreuna cu tatal lui in orasul in care locuise mama lui inainte sa moara sau...? (mai mult)
Cine știe câteva seriale horror?
Ce seriale cu adolescenti stiti? Nu vreau romantice, mai mult horror sa fie.
cine stie niste animeuri interesante? (fara extra-violenta sau erotice)
Imi puteti povesti filmul "Shakespeare in Love"?
am vazut acum ceva timp un film in care un baiat tot isi lua friendzone de la o fata pentru alt baiat mai sarmant. stiu, o poveste obisnuita, insa ce mai tin minte e ca baiatul respectiv avea ...? (mai mult)
Salutări! Știe careva un website unde as putea vedea toate sezoanele cu toate episoadele din Zeke and Luther? Cred ca vi se pare stupid sa intreb asta, si voi ati fi ceva de genul, , de ce te- ...? (mai mult)
Cum se numește piesa pe care Ana cu Alex dupa concertul acesteia? ( Fuctul Oprit ).
Bună, îmi puteți recomanda un serial coreean în care sa fie descrisă povestea de dragoste a unul băiat bogat și o fata săracă? Dau fundă ????!
Stie cineva cand apare episodul 2, sezonul 5, din The Originals?
Un film frumos de aventura sau explorare? :) Cu oameni pierduti pe insule sau oameni in cautare de comori sau chestii de genul :) PUP sau si un serial asemanator daca exista
Ce părere aveți despre Hunter x hunter?
Hey,stie cineva unde pot urmari toate ova-urile de la atack on titan in romana? pentru ca pe anime kage sunt decat 2, multumesc!
Ce seriale horror imi recomandati!
Imi puteti povesti si mie despre sezonul 6 din jurnalele vampirilor( the vampire diares)?
Hei TPU niste idei de filme in care sa fie personajul principal o fata (de preferabil negresa) ca era unu da nu mai stiu cum se chema...
Am vazut un film acum ceva timp, de fapt l- am vazut cred ca de vreo 3- 4 ori la TV, stiu ca era un tip cu nevasta- sa in masina, tipul era la volan, actiunea se petrecea pe timp de zi, au condus un timp...? (mai mult)
seara! O prietena mai uituca a vazut un film pe Cinemax 2 (cred), Duminica dimineata. Deci, stiu doar ca era cu o fata blonda, care la finalul filmului era imbracata in rosu, era intr- o masina...? (mai mult)
Bună tuturor. Ați putea să îmi spuneți data de lansare a sezonului 3 din Nisekoi. Ştiu că sunt băiat dar e un anime foarte interesant și mă uit mereu cu iubita.
Puteti sa îmi spuneti niste seriale de genul mister nu Rivedale sau cu super eroi nu Flash ca m-am uitat!
Stie cineva cum se numeste filmul cu niste roboti politisti si niste tineri care calatoreau in timp? Robotii stiu ca aveau o replica ciudata si erau condusi de cineva, s- a difuzat acum multi ani pe posturile...? (mai mult)
Doresc sa urmaresc filmul Moulin Rouge. Dar m-am ratacit printre atatea titluri si actori, si remake-uri, si subiecte. Pe care il recomandati?
Stie cineva dintre voi cum se numeste un film in care regele sau preotul incearca sa isi omoare fiul dar nu reuseste, iar fiul se aliaza cu niste oameni cu coarne si chei? Scrieti mai multe filme, cel...? (mai mult)
Un film ca I spit on your grave gen asemanator sa fie.
Mi- a apărut ieri pe Fb o reclamă de la Netflix cu un trailer pentru un film/serial. Am văzut foarte puțin din el și nu am apucat sa văd ce film este. Era un adolescent (narator) care spunea...? (mai mult)
Hello Friends:D In seara asta am chemat niste prieteni si vrem sa ne uitam la niste filme horror. Intrebarea magica:D este ce filme horror foarte bune imi recomandati? Nu rahaturi ceva bun cu actiune...? (mai mult)
Dupa multe cautari pe imbd si whatsmymovie am ajuns si pe TPU. Pe national TV de obicei seara erau filme thriller sau horror. Acum vreo 6 ani am vazut o serie de filme numite in genul "Creatura" sau "invazia"(nu...? (mai mult)
As vrea o recomandare de filme sau seriale.Mie îmi plac Instrumentele Mortale și The Twilight saga.
Caut 2 filme poate ma puteti ajuta. Salut, am vazut un film acum 10- 12 ani daca nu mai mult. Din cate imi aduc aminte era vorba despre unu care a fost rapit si i- se implantase o bomba in corp contra...? (mai mult)
Filmul The house of tomorrow în care joaca Alex Wolff va apărea și în cinematografele din România? Si daca da, cand?
Stiti filme genul Bridge to Terabithia? Care să fie Cu doi copii, adică o fata și un băiat, prieteni foarte buni care au genul ala de relație de prieteni ca fratii. Mersi
stie cineva cum se numeste episodul ala din lectii de viata unde joaca Gloria Melu si Andrada Popa(Sofia si Andrada din pcv) unde sunt la o piscina iar parintii Gloriei nu o plac pe Andrada ...? (mai mult)
Salut, am vazut un film acum 10- 12 ani daca nu mai mult. Din cate imi aduc aminte era vorba despre unu care a fost rapit si i- se implantase o bomba in corp contra cronometru. Si era sunat din 10 in ...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare. Mai uitat acum vreo 8- 10 la un film, acțiune, dar nu mai știu cum se cheamă. Din câte îmi aduc aminte era filmat in Instambul, era vorba despre un tip care lucra...? (mai mult)
Salut, ce credeti ca o sa se intample in ultimul sezon din Game of Thrones? Cat despre aceasta lunga asteptare am de spus o singura fraza: Give me something for pain, and let me die" King Robert
Stiti daca in attack on titan de pe animekage este continuarea animeului adialca attack on titan sezonul 3?
am vazut un film acum 1 an si nu ii mai retin numele. Imi amintesc doar cateva scene, un om se trezeste pe o plaja pustie si dupa un timp pe plaja gaseste un cadavru, il ia de pe plaja si...? (mai mult)
Dati-mi si mie un top 10 cu anime bune sa fie romance and slice of life, le-am vazut pe toate cele populare, sa fie mai putin cunoscute. DAU FUNDA!
Sirenele H2O se vor mai întoarce la Disney?
Am nevoie de ajutorul. Era un film cu vampiri super interesant. La un moment dat tipul care purta un halat lung este muscat de un vampir si asteapta rasaritul sa se vindece. El lupta impotriva lor Filmul...? (mai mult)
M- am uitat la toate filmele si desenele cu Batman si niciodata nu am inteles de ce Jokerul tot incerca sa il faca pe Batman sa rada https://www.youtube.com/watch?v=Als1I69RMsA. HA! HA! HA! HA!...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma ajutați sa găsesc 2 filme destul de vechi: 1. E cu un războinic care, am uitat cum, devine invizibil pentru a se lupta cu niște orci sau nu mai stiu sigur ce erau, parca din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?