Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Caut un film (nu stiu titlul, anul, actori, etc) filmul era ceva gen saw si cube, dar imi amintesc urmatoarele secvente: Un grup de persoane inclusiv copii (adolescenti) care cautau iesirea erau ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog cateva filme asemenatoare cu Coraline (2009), nu genul animatii, ci ma refer la tema actiunii: aparentele insala, lume minunata-dimensiunea fantasmica, etc
Ce filme decente de comedie imi recomandati? As vrea sa nu fie cu sex, droguri, alcool. Vreau filme facute inteligent nu prostii de 2 bani
Caut un film si nu gasesc, nu stiu cum se numeste filmul si l- am vazut cu mult timp in urma. Palaria unei doamne este suflata de vant si pica pe scriul unui mort.Doamna plange la mormant dupa palarie...? (mai mult)
Era un film cu un caiet sau ceva de genul in care scriai numele cuiva si murea, cum se numea? Dau funda
Recomandati-mi și mie niste filme de acțiune. Mulțumesc!
Sall TPU, am 12 ani si aunt in cautare de un serial animat dar nu dinalea de pe Cartoon Network cum iti da daca cauti. Am vazut pana acum Ciudateni si mi- a placut foarte mult. Sau daca se poate, ...? (mai mult)
Un film de actiune, frumos? Multumesc anticipat!
Caut un film o combinatie intre saw si cubul dar nu mai stiu cum se numeste si nici in ce an a aparut. Am vazut doar cateva secvente pe care imi reamintesc: un grup de persoane printre care si copii erau...? (mai mult)
Stie cineva in ce episod se marita Regina din serialul Regina? Ma refer la nunta din videoclipul asta: https://youtu.be/ghQt_T4PhMM
Buna! Mi- am facut cont de Netflix si as vrea sa am meniul in engleza dar as vrea ca la filme sa- mi apara la posibilitati de audio si subtrari si limba franceza si germana. Cum as putea face asta fara...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste thrillere care v-au impresionat?
Ce filme bune de dragoste cu adolescenti stiti? Sau cel puţin un film bun, nu conteaza despre ce e.
Am nevoie URGENT de niste filme in care apar secvente de strangeri de fonduri intr-o institutie publica. Pot fi si seriale sau documentare! Va rog mult de tot!
Cănd o să apară sezonul 3 din Cronicile Shannarra? Și care e personajul vostru preferat din acest serial? Și care credeți că era mai puternic Dagma Mor(din primul sezon) sau Marele Vrăjitor(din...? (mai mult)
Prieteni, caut un film la care sa ma uit diseara, unul cu niste adolescenti care sa se indragosteasca pe parcurs dar si cu drama intre ei sau un film in care baiatul sa aiba niste probleme si fata sa...? (mai mult)
Pot sa vad filme pe laptop sau calculator de pe dvd blue-ray?
Sall. Am auzit că în 2019 o să dispară Disney și o sa apare jetix înapoi. Chiar daca nu prea v-am mai fii la fel tot o sa redea vechile serii și o sa fie mai bun decât Disney. E adevărat?
Vreau sa imi spuneți părerea despre k-drama Goblin! :-) :-) O descriere!
Hei, vreau si eu niste anime forta, ceva sa aiba legatura cu scoala si sa fie gen un joc de supravietuire, ceva gen oussama game, pentru cei care au auzit de anime, sau ceva gen Another, mersi...? (mai mult)
Mai știe cineva desenul acela de pe Disney channel cu acel robot alb și cu fata aceea care locuia intr- un cimitir de mașini? Care aveau un robot cu o roata și unul cu un Braț mare? Era...? (mai mult)
Va rog frumos daca sunteti amabili sa imi spuneti si mie cateva filme si seriale istorice s-au pe baza de istorie pe care leati vazut si v-au placut.
Imi dati si mine niste filme tari de vizionat cu familia? De dorit ceva american! Multumesc!
Cine stie niste filme interesante cu Jason Statham? https://www.google.com/search?q=Jason+ Statham&hl=ru&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_iqm-...? (mai mult)
Stiti seriale bune ce seamana cu Supernatural sau Grimm?
Stiti vr un serial asemanator cu Grimm sau Supernatural?
Hey, ma uit la un fairy tail si as vreau sa vad un rage de a lui natsu imi puteti da un episod sau o aproximare pe la episoade? Apropo de la 142 in sus ca acolo sunt eu? Si cati dragon slaie\\yeri mai...? (mai mult)
filmul Wendy wu Razboinica miss boboc este reala povestea,
Salut, as vrea si eu niste filme gen placinta america, va rog frumos :*
Cine stie in ce locatii e filmat serialul LARA?
Am vazut acum 1 an un film cu adolescenti si nu mai stiu cum ii spune...era un baiat care avea arest la domiciliu daca nu ma insel si avea bratara de aia la mana si la picior si nu avea voie sa iasa din...? (mai mult)
Salut, vreau sa vad un film si zice ca trebuie sa descarc VLC media player, l-am instalat si tot nu ma lasa, ajutor!
Ce se întâmplă dacă porți ochelari 3D și nu te uiți la niciun film?
Spuneti- mi un top(personal) de filme horror foarte infricosatoare din cauza carora nu ati putut dormi sau ati avut "incidente" neplacute. Fara filmele arhicunoscute gen Conjuring, Insidious,...? (mai mult)
Salut, ce seriale sau filme mai noi thriller/horror imi recomandati?
Este un anime in care un creator de jocuri adoarme si se trezeste in jocul pe care il testa. Cum se numeste?
Cum îl cheama pe Mielu din Iubiri si Secrete? Va rog help :(
Aş dori o listă de comedii, de preferat după 2010. Mulţumesc anticipat!
Când o să apară Fast and Furios 9?
Sunt ceva filme bune aparute anul asta? Nu conteaza genul.
Buna,as vrea si eu cartea Triplu H vol 1 si 2 de Corina Cindea, are cineva in format pdf? Please! email "gina.rosu97@gmail.com"
Am vazut mai de mult un thrailer in care un elev s- a indragostit de profesoara lui si nu mai stiu cum se numeste filmul.Nu mai stiu exact ce se intampla in film dar parea interesant. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Știți de ce nu mai apare skam sezonul 5?
Stiti cum se cheama desenele acelea in care erau niste copii si calatoreau cu racheta in diferite orase si la inceputul si sfarsitul episodului cantau melodii de la Mozart? Nu l- am gasit niciunde...? (mai mult)
Cand eram mic m- am uitat la un anime cu o poveste f interesanta. Toti oameni erau animale si era un rege care avea un fiu leu si unul tigru. Fiul leu trebuia sa devina rege si primea mostenire...? (mai mult)
Imi spuneti va rog numele filmului in care era protagonist un copil in egipt care purta un medalion cu un sarpe albastru si era in cautarea mormantului parintilor lui? Am vazut o parte din el...? (mai mult)
Știți cumva când apare skam sezonul 5?
Spuneti- mi niste filme horror foarte infricosatoare din cauza carora nu ati putut dormi sau ati avut "incidente" neplacute. Fara filmele arhicunoscute gen Conjuring, Insidious, Exorcist sau altele...? (mai mult)
Ce seriale bune știți?
Hey, ce filme thriller/mister imi puteti recomanda? As vrea sa fie cu tineri care sunt urmariti, cu grupuri de tineri in vacante, cu psihopati, criminali in serie. Nu neaparat horror.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.