Serialul "Under the dom" s-a terminat la sezonul 3?
Cam cât timp sa difuzează un film în cinema? (săptămâni?) Se lansează fnaf movie pe 27 și nu am timp sa ma duc, doar prin mijlocul lui noiembrie și nu știu dacă va mai fi pe atunci în cinema...? (mai mult)
Buna! Am văzut acum câțiva ani un serial cu niște tineri care devin îngeri și cauta cei 3 călăreți și antihristul, stie careva cum se numește? Nu dau de el deloc. Multumesc! Ofer funda!
Caut un film italian in care dupa un concurs de castele de nisip pe plaja cineva spune: va castiga copilul cu cea mai urata lucrare ca sa se invete de mici cu nedreptatea
Vreau sa revad un anime dar nu mai stiu numele, era vorba despre un baiat dus la o sc de corectie condusa de cateva fete iar restul baietilor se machiau si imbracau ca si fetele. Iar baiatul personajul...? (mai mult)
De la cati ani ati inceput sa va uitati la filme si seriale? Eu de la 15 ani, dar asa serios nu sa vezi 2- 3 filme pe an, macar 2 filme pe saptamana sau doua episoade, bine si la 11 ani ma mai uitam...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filmul asta https://www.instagram.com/reel/Cx33Fi7NOkV/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ce alte filme sau seriale stiti asemanatoare cu, Wayward Pines 2015 - 2016 tt2618986, From 2022 - tt9813792?
Unde se filmează Las Fierbinți? Nu înțeleg au o casa acolo nu înțeleg. Cine stie sa imi zică va rog!
Stiti seriale in care personajul principal bun la suflet si toata vrajeala se transforma intr-un nemernic pe care ajungi sa-l urasti?
Niste filme de dragoste care in loc sa fie cu un barbat si o femeie de aceeasi varsta sau de varsta cat mai apropiata sa fie invers? De preferat in care barbatul sa fie tanar si femeia mai in varsta, ...? (mai mult)
In ce film Rob Schneider joaca rolul unui detinut?
Ați văzut filmul Jexi? Ce părere aveți despre el? Credeți că inteligența artificială va ajunge vreo dată la acel nivel? V- ar plăcea să aveți un telefon ca cel prezentat în film? Mie mi ...? (mai mult)
Film pe Disney parcă cu un băiat care devine sărac și îi ia locul un băiat rău care transformă orașul în ceva trist ca si cum toți lucrează pentru el.
Buna. Stie cineva unde gasesc desenele animat Curcubeul magic/ Rainbow magic in limba romana? Il gasesc numai in engleza, iar copii mei sunt prea mici sa stie engleza:)) Multumesc pentru eventualul ...? (mai mult)
Recomandați- mi și mie un film/serial bun care să fie pe Disney+ sau pe net(că nu am Netflix). Apropo când proiecteze un serial pe TV de pe Google Chrome după câteva minute nu stiu exact apare ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce înseamnă bloc de programare?
Știe cineva cum se cheamă episodul din Victoria în lumina reflectoarelor când Tori spune "dacă mai scoți un cuvânt îți iau pixul ăla din mână și ți l înfig în gât"?
A văzut cineva Fahrenheit 9 11 al lui michael moore? Ce părere aveți?
Filme ceva care sa te tina in suspans si sa te lase masca, gen cu final neasteptat, la care nu te-ai fi gandit?
Bună! Deci eu vreau să mă comport că Jade din Victoria în lumina reflectoarelor dar nu știu cum, mă puteți ajuta? Mulțumesc! dau fundă
Credeți că mai există măcar 30 fani nostalgici ai acestui serial animat? https://www.youtube.com/watch?v=KiEmCOYiGOs&ab_channel=AnneofGreenGablesKids Câți ar fi în stare să dea mai puțin de 7...? (mai mult)
Salutare grup, caut un film despre o femeie doctor care lucra in anii '50 intr- un spital din Moscova (energo- terapeut).Devine doctorul lui Stalin. In testament Stalin o condamna la moarte. Numele filmului...? (mai mult)
A fost undeva între 2010-2015 un anime pe Cartoon Network. Era un adolescent cu părul turcoaz și avea o freză asemănătoare cu freza a lui Goku din câte țin eu minte. Cum se numește anime-ul?
Bună TPU. Urșii din 'guess how much I love you christmas to the moon and back' au vreun nume? dau FUNDĂ
Buna.Va rog sa-mi spuna cineva cum se numește acest film. https://youtube.com/shorts/pXKgnAeNdXs?si=o_fgnTtE1owH_6qd
Niste seriale care sa fie cat mai asemanatoare cu serialul the vampire diaries?
Vreau sa ma uit la un serial turcesc dar un episod se blocheaza si nu stiu unde pot sa ma uit, un site pentru seriale unde poate nu s incompetenti?
Salut! Îmi poate recomanda cineva un site-u ceva, cu plata s au fără pentru a putea viziona filme și seriale turcesti, spaniole subtitrate ( fara Netflix și HBO)
Bună! Încerc sa găsesc un film romanesc din 2004 - Raport despre starea națiunii. Ceva idei unde as putea sa îl vizionez?
Unde apare daca pot vedea grizzly si lemingii si curaj caine fricos pe hbo? ca nu gasesc sa pot verifica si de exemplu sunt foarte multe filme unele sunt pe Netflix altele pe hbo? pai si ce fac doar n-...? (mai mult)
Știe cineva să îmi spună cum se numește episodul din leana și Costel, in care Costel se deghizează in Jose Armando și vine sa o răpească pe Leana? Dau funda
Cum poți distinge un video Real de unul Deepfake?
Cunoasteti filme asemănătoare cu "o minte sclipitoare"? De preferat sa nu fie horror...sa fie despre schizofrenie dar nu horror
Caut un film cu un grup de infractori cu o mașină neagra cred care stătea pe urmele unui cuplu care aveau 2 copii sau unul destul de mare, la sfârșitul filmului unul dintre infractori moare împușcat...? (mai mult)
Ce film de genul Final Destination imi puteti recomanda? Si aveti vreo idee cand se lanseaza FD6? Pe internet se spune ca la sfarsitul Lui 2024...
Salut! Am vazut si eu un film o data si mia plăcut extrem de mult, era vorba despre un bărbat care a fost într- un război sau ceva de genul si a fost pe jumătate spintecat probabil de vreo bomba ...? (mai mult)
Bună TPU, tot am încercat să găsesc filme sau seriale asemănătoare cu Ginny and Georgia dar nu am găsit nimic.Ma puteți ajuta?
Salut TPU! Ce franciză horror preferați: Nighmare on Elm Street, Halloween,Scream, Texas Chainsaw Massacre sau Friday 13th?
Https://www.youtube.com/watch?v=0D12EVNyln8 Salutari, dragi prieteni! Se intampla cumva sa aiba cineva intreaga editie a emisiunii unde a fost faza din link- ul de mai sus. Dau funda celui care imi...? (mai mult)
Am urmărit State de Romania și vreau sa va întreb ce s- a întâmplat cu șatra lui Aurica? Din ce am inteles sau mutat. Aurica a murit apoi satra s- a destrămat sau? Ce s- a întâmplat cu Medalion?...? (mai mult)
Ceva seriale sau filme Netflix de dragoste? Gen care să te prindă
Azi vineri 13 as vedea un film de groaza. Nu am văzut multe filme de groază. Ce recomandați?
Se poate gasi aceasta carte si in limba romana? https://www.amazon.com/Vampire-Diaries-Unlocking-Secrets-Mystic/dp/1608877221
Un film bun pentru adolescenți?
Un serial amuzant animatie dar sa fie cu animalute, nu oameni.
E un serial dar nu stiu pe ce site freddy nightmares, sunt si filme vechi horror si serialul riget horror dar toate nu merg decat daca platesti, dar ce fac? Doar n- o sa platesc fiecare abonament in ...? (mai mult)
Salut TPU! În ce film din franciza Nighmare on Elm Street apare Freddy Krueger copil?
Era un film bazat pe fapte reale cu Dumnezeu, era despre împărăția cerurilor, nu am văzut filmul dar îmi amintesc că am văzut doar o secvență cu cineva " un bărbat, care a făcut accident...? (mai mult)
Cine poate sa- mi spuna cum se cheama filmul cu o bona care trebuia sa aiba grija de 2 copii (o fata si un baiat) si statea intr- o casa cu multe geamuri la parter si casa era langa o padure parca? (in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!