Heiii! Vrea o cunoștință să încerce abonamentul Netflix la 4, 99 euro lunar. Este calitatea proasta sau nu merita?
Salut TPU. Știe cineva unde pot să găsesc filmul Tom și Jerry: Misiune pe Marte (în engleză: Tom and Jerry: Blast Off to Mars) dublat în limba română de studioul de dublaj Zone Studio Oradea? ...? (mai mult)
Buna TPU, cine poate să imi spuna cateva filme bune gen slasher cu suspans si mult sange?
Era acum ceva timp un desen, cred ca pe minimax, care suna asa, daca mai cunoaste cineva numele desenului ar insemna mult.: Era un baiat, care isi pierduse bunicul, s- a mutat intr- o casa si a ...? (mai mult)
Filme criminali, dar sa le arate trecutul, traumele, sa nu fie populare ca le- am vazut pe alea populare si nu documentare! bine poate gen documentar combinat cu crima si altceva dar nu 100%documentar...? (mai mult)
Filme si seriale crima, unde se fac multe crime stiti? dar sa aiba multa actiune dar nu cu lupte, crime.
Știți câteva filme, seriale sau desene cu sirene și triton?
Filme coreene cu multe crime sangeroase, stiti?
Buna ziua, stie cineva daca s-au reluat fimlarile la serialul Sol Yanim sau cele 40 de episoade in primula sezon a fost tot ce sa filmat?
Ce nu v-a placut la finalul din Dexter? Mie mi s-a parut bun, bine au fost unele lucruri enervante, dar ce slab? A avut multa drama, suspans.
Bună! Are cineva cont de Disney+ pe care ar putea să-l împrumute pentru o perioadă scurtă de timp?
Salut! As vrea sa achizitionez un pachet Netflix si as vrea sa stiu daca se vede vreo diferenta intre pachetul HD si 4K adica daca merita diferenta de pret la pachet, TV pe care il am este 4K.
Salut Prieteni TPU. Caut un film gen Western. Era un calaret, un pistolar si a ajuns intr- un orasel si acolo oamenii aveau o problema cu o ceata de banditi care ii deranja. El i- a invatat cum sa lupte...? (mai mult)
Vreau și eu filme sau desene animate horror sau thriller cu suspans unde mumiile prind viață. Ce filme și desene de genul știți?
Între Clint Eastwood și John Wayne care ziceți că e (sau a fost) mai bun? Sau, cum am întreba în engleză, who was the bigger star?
E adevarat? Killers of the Flower Moon va fi disponibil pe platformele de streaming din România începând cu data de 24 ianuarie 2024. Filmul va fi disponibil pe Netflix, HBO Max și Amazon Prime...? (mai mult)
Ce cauta in serialul Dexter,replici de ale lui Dexter precum "e numai vina mea",psihopatii nu au remuscari, de ce au facut asta? e bun serialul, dar replica aia n-are ce cauta.
Filme unde criminalii sunt pusi la interogatoriu si sa se desfasoare actiunea numai la interogatoriu stiti? Si 2 filme unde criminalul e analizat de un psihiatru?
Hei! In ce episod din lecții de viață a jucat actrița Ioana Farcaș?
Salut, era un film, l- am vazut mai demult (prin 2013 cred)si nu mai stiu cum se numeste, era vorba despre o rapire presupun, o fetita care a fost ingropata de vie si peste groapa era parcata o masina,...? (mai mult)
Salut TPU! Mulți spun că ultimele episoade din Țestoasele Ninja 2012(cele cu apocalipsa)sunt slabe.Sunt singurul căruia i- au plăcut ultimele episoade și nu înțelege de ce nu le plac și celorlalți?...? (mai mult)
Peaky blinders are actiune? Sunt la sezonul 2 episdoul 4 si momentan cam putina actiune, mai mult are the wire chiar,fara spoilere, doar sa ziceti de actiune, atat.
Salut TPU! Ați văzut Velma? E chiar atât de slab? Mai slab decât Teen Titans Go!?
Este adevarat ca in serialele/filmele romanesti se folosesc arme tip airsoft in loc de arme reale cu cartuse oarbe?
Ati vazut si voi in filme cum oamenii mor sau sunt pe cale sa moara ca sunt pe cam sau in padure si nu au semnal la tel sa sune la urgente? Nu in toate tarile nr de urgente e special si nu ai nevoie de...? (mai mult)
Un site unde pot viziona serialul Yaman? am incercat multe dar lipsesc episoade si sunt scene taiate...suntem incompetenti ca romani, nici un serial turcesc nu il putem posta de la capat pana la final
Stiti serialele animatii gen cu criminali care ajungi sa ii indragesti la fel cum era Dexter? si 2 ce personaje din seriale v-au placut? si de ce? mie Dextter, Tony Soprano, Christopher molantisanti.
1.stiti filme gen cum a fost bojack horseman? 2. ce parere aveti Dexter dupa sezon 9, nu ar fi ok, sa se faca o mini- serie separata cu fiul lui, sa ii zica povestea si sa aiba o continuare? 3.seriale...? (mai mult)
Ajutooor. Am vizionat acum ceva timp un serial/film cu elemente magice. Protagonistă era o fată. Dacă- mi amintesc bine, se presupunea a fi foarte puternică, dar făcea multe prostii așa că un ...? (mai mult)
Exista serial mortal kombat pentru adulti animatie? dar animatii horror cum a fost filmul evil dead?
Poti sa ajungi critic de filme fara studii superioare? Nu stiu cum poti ajunge, dar ma pricep la analiza si am vazut peste 50 de seriale iar la filme cred ca am vazut 80% dintre astea bune, foarte bune,...? (mai mult)
Filmul Oppenheimer va fi disponibil pe Amazon Prime Video începând cu 21 noiembrie 2023?
Bună ziua.Am văzut mai demult un film cu o fetita mică negruta care este la orfelinat și se înțelege bine cu toții oamenii din orfelinat și iese mereu și pleacă din orfelinat la magazin și se...? (mai mult)
Hey! Știți care e episodul din Lia soția soțului meu când Petru o închide pe Lia în cameră? Dau fundă
Salutare, cand apare Nunta Pe Bani online? Ar trebui sa apara pentru ca asa a fost si la Mirciulica.
Cine îmi recomanda un film bun?
Buna, puteti sa-mi recomandati cateva seriale/filme misto, mai noi,genul thriller,mistery,actiune, sf? mersi!
Ce părere aveți de supernatural. Care e personajul vostru preferat și de ce. Cum va influențat serialul?
Buna! Mă puteți ajuta cu denumirea unui film? Țin minte că era un fel de film psihologic unde prezintă povestea unei adolescente (este blonda) și intră în anturaje la liceu unde se face proxenetism.Incarca...? (mai mult)
Stie cineva filmul ala de actiune cred ca e mai vechi nu stiu sigur, cu unul de era mereu pe fuga si cauta ceva legat de o proteza, o mana de plastic sau ceva de genu din cate stiu, i- a fost inscenat...? (mai mult)
Bună, era un film cu un bărbat care le- a vândut la niște adolescenți hamburgeri cu carne de om, după aceștia, au fost vânați de o creatură în pădure, care mănânca canibali.Este film de ...? (mai mult)
Este "Toate Pânzele Sus" cel mai bun serial de aventuri românesc?
Vreau și eu numele actorilor din serialul lecții de viață sez 1 ep 10 vă rog
Care sunt cele mai bune seriale pe care le-ați văzut?
Film: blocat întrun sicriu si mai avea doar câteva minute aer. Cam asta era tot filmul parcă.
Salut, in legatura cu ultimul episod (episodul 15) din Jujutsu Kaisen sezonul 2, stie cineva cate degete a mancat Sukuna? In epidodul de care vorbesc este mentionat un egal de 15 degete dar vreau sa...? (mai mult)
Film: gaz în atmosferă, oameni se baricadau în casă izoland geamuri cu nailon si nu lăsa pe nimeni să intre, era după-amiază americană LA parcă. Ps: nu cred că era cu zombi!
Buna ziua. Astăzi, când am vrut să văd un filmuleț pe Youtube, a apărut acest anunț despre un film cred, în care personajele spuneau ceva de genul "its up to us to save this place, ....like...? (mai mult)
Și-ar mai dori cineva să vadă serialul animat Anne de la Green Gables difuzat mai demult?
Caut un film ca "Cast Away" cu Tom Hanks. Dar, actiunea sa se petreaca in desert, nu neaparat tot cu Tom hanks.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Osana254 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!