Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ce episod a fost aseara in iubire si onoare?
Hey! Îmi puteți recomanda seriale faine, dar care sa fie pentru adolescenți de pana în 15 ani și sa nu fie gen dragoste sau din astea. Mersi :)
Am vazut mai demult un trailer care mi- a rams in cap dar nu am gasit numele filmului.Era vorba despre niste oameni care trebuie sa primeasca un vaccin in fiecare zi si totul li se parea normal pana...? (mai mult)
Cum se chema filmul ala horror cu ceva monstrii si niste indieni(ei parca trebuiau sa treaca in mexico)Erau niste monstri sub pamant care ieseau numai noaptea iar ziua isi scoteau mainile si prindeau indieni.Iar...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=LP7hoqf_mcs din ce film e clipul din video?
Buna,Stie cineva ceva filme gen American Pie``Dau Funda, Mltumesc
Stiti cumva daca filmul Devil's Gate are si partea a doua?
Am nevoie de o lista de filme horror care chiar te sperie va rogggg:))
Cine știe niste jocuri horror, dar nu pe calculator, ci unele pe care le pot face singur acasă. Cele mai bune jocuri primesc fundă! Scuzati daca am pus la categoria greșită dar nu știam...? (mai mult)
Cand eram mic m- am uitat la un anime cu o poveste f interesanta. Toti oamenii erau animale si era un rege care avea un fiu leu si unul tigru. Fiul leu trebuia sa devina rege si primea mostenire...? (mai mult)
Hei! As vrea sa citesc manga in romana attack on titan...stie cineva de unde as putea sa o citesc si in ce ordine este. Adica pe sezoane... Am gasit pe animekage, dar nu cred ca este tot Dau...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cateva filme de comedie 2017-2018 daca se poate.
Spuneti-mi si mie niste filme de groaza!
Buna seara, cine ma ajuta si pe mine cu niste seriale gen boy meets world, full house, 8 rules to date my tenneage doughter! va rog
Știți cumva daca au început noile sezoane la Vise la cheie și Gospodar fara pereche pentru acest an? Mulțumesc anticipat!
Salut.Vreau ceva filme de actiune.Dar bune, MULTUMESC!
Va aparea Attack on titan sezonul 3 si am vazut imaginea de la sezonul 3 pe myanimelist iar cel din poza este Levi? Stiti spoilare din anime
Hei! As vrea sa citesc manga in romana attack on titan...stie cineva de unde as putea sa o citesc si in ce ordine este. Adica pe sezoane... Am gasit pe animekage, dar nu cred ca este tot
Vă rog din suflet am nevoie sa găsesc traducerea in romana a anime-ului Guomin Laogong dai huijia va rog frumos sa îmi dati un link cu traducerea anime-ului
Când apare următorul film Star Trek?
Il știe cineva pe Ji Chang Woo? Ce puteți spune despre el? E dragut nu-i asa? :-) In câteva rânduri o descriere! Joaca bine in seriale?
Un anime asemanator cu Death Note's si Naruto, Naruto:Shuppiden, dau funda!
Eu am vazut acum mult timp attack on titan si acum 2 zile m- am uitat din nou si parca nu mai am chef sa ma uit la nici un alt anime sau film. Si ma simt trista. Sa ma uit din nou la anime sau ce...? (mai mult)
Salut, caut un film si nu pot sa il gasesc, o sa incerc sa explic ce mai tin minte din el.un extraterestru aterizeaza pe pamant si este cautat si urmarit de politie, intr- o scena arunca cu un disc ascutit...? (mai mult)
Spuneti- mi niste filme horror foarte infricosatoare din cauza carora nu ati putut dormi sau ati avut "incidente" neplacute. Fara filmele arhicunoscute gen Conjuring, Insidious, Exorcist sau altele...? (mai mult)
La ce filme vechi romanesti sa ma uit?
Nu gasesc nicaieri subtitrare la filmul Rebel in the Rye 2017 MULTI COMPLETE BLURAY-iTWASNTME. Cine ma poate ajuta? Dau funda
Poate cineva sa imi dea o lista cu filme bune de preferat ceva mai vechi (ca sa fie bune) in care actiunea se petrece in inchisoare sau spitale? Exemplu: One Flew Over the Cuckoo's Nest, Green Mile,...? (mai mult)
Se va mai face un sezon 3 cu anime-ul "Noragami"?
Erau la un moment dat pe Minimax niste desene cu un pui galben parca si niste sobolani Shobby, Shobo, nu mai stiu cum, aveti vreo idee?
Hei, vreau si eu un serial cu adolescenti la liceu in care baiatul cel popular se îndragosteste de fata cea cuminte( sau fata cea noua) Multumesc
Vreau si eu o comedie buna la genul sa razi sa te prapadesti pe jos...
Exista un anime in care apare super sayian 5?
Bună, cum aflu titlul acestui film? Este scris în limba chineză și nu înțeleg. 【码哥侃电影】小伙去殡仪馆兼职,无意间打开棺材发现尸新娘,瞬间就起了邪念!
Documentare cu povesti ( reale ) despre fantome va plac?
Unde pot sa vad meciuri UFC full
Stie cineva cum se numeste un serial difuzat la TV prin anii '90, in care era vorba despre un tip familist ce moare la metrou si sufletul acestuia este preluat de o agentie secreta care- l pune...? (mai mult)
Ce filme din genul mister, crima, aventura, sci-fi v-au impresionat? Am vazut Edge of Tomorrow Looper Minority Report The Martian Avatar World War Z Interstellar
Buna, imi puteti recomanda va rog niste seriale, gen: skam, the royals, shadowhunters?
Cunoaste cineva seriale/filme pentru depresivi? :)))) Accept si anime. Multumesc!
Salut, Cine imi poate da si mie filmu de acum Vineri- Sambata- Duminica (PS: Nu stiu in ce zi era!) e un film cu dumnezeu nu mai stiu exact da e cu actorul accesta Morgan Freeman! Va rog imi dati mai...? (mai mult)
Buna, Cum se numeste filmul in care unui barbat ii place de o femeie frumoasa, iar cand acesta o invita in oras ea accepta, spre surprinderea tuturor. Imi aduc aminte din film, ca acasa la parintii...? (mai mult)
Îmi puteți spune niște filme. gen de acțiune, dramă. Să te țină în suspans, cu spațiu, timp ceva de genul...
Este un film disney chanel in care 2 baieti se bateau pe un ring de box. Este destul de vechi. Mai tin minte ca toate personajele erau de culoare neagra si ca mama personajului principal era...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti cateva animeuri. Pana acum am fazut: one punch man,nanbaka,tokyo ghoul,boku no hero academia, attack on titan si fairy tail. Dau funda
Am văzut recent niște filme de comedie, și am vrut să mai găsesc... alte filme :). Stie cineva filme de comedie bune asemănătoare cu: blended, de ce el, ă 50- a prima întâlnire,...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filmul acela in care un om imbracat in negru umbla prin timp ca turist sa asiste la anumite dezastre din diferite perioade de timp? acesta este descoperit de doua persoane...? (mai mult)
stie cineva cate serii are anime- ul Full metal alchemist, am vazut sezonul 1 si vreau sa vad sezonul doi cand ei deja sunt mai maturi sant despartiti fiecare in alta lume etc. Acum am dat...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune daca exista vreun film ca Beyond Two Souls, sau ceva asemanator.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.