Cum imi sterg istoricul de pe Netflix pe ps4 pentru ca nu imi arata,, your account">,, viewing activity"
poate cineva sa imi spuna si mie spoilere despre tokyo ghoul:re(s3)?
Care este numele serialului cu vampiri si varcolaci?
As vrea IN ORDINE toate filme Star Wars. Dupa logica sau dupa anul aparitiei cum doriti. Multumesc mult pentru ajutor.
Imi puteti spune cateva seriale cu vampiri si varcolaci, dar care sa contina si o poveste de dragoste. Dau funda la cele mai multe
Salut,unde pot gasi documentarul intreg Hotel Cismigiu de Florin Iepan?(daca se poate direct sursele sau site-urile)
Am vazut candva un film cu niste tineri care il cauta pe unu pentru un cd...filmu incepe cu o scena cand ajung la un restaurant unde lucreaza o tipa care il ajuta le tanar sa scape de cei care il cautau...acestia...? (mai mult)
Vazusem acum mult timp in urma un film in care o cale ferata se intersecta cu o strada si avusese loc un accident unde un tren a intrat intr- un autobuz cu copii. Apoi s- a creat un mit ca cine ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda, va rog, filme de genul,, The King's Speech"? Multumesc anticipat.
Ajutati-ma și pe mine cu câteva filme de comedie cu negri. Multumesc! ????
Salut, stie cineva daca va mai aparea sezonul 4 din Lucifer?
Imi dati ai mie niste filme horror? Acun daca se poate
Sall TPU, as vrea sa creez un scurtmetraj de 10- 15 min împreună cu niște prieteni, avem echipament, as vrea cateva idei de scurtmetraje cu un buget limitat deoarece nu ne permitem sa avem cadre ...? (mai mult)
A văzut cine de aici Red Sparrow în care joacă Jennifer Lawrence? Cum vi s-a parut?
Care film de al ui Jakie Cean ( pe limba rusa ) djakie cean
Spuneti- mi, va rog, care este cel mai bun loc intr- o sala cinematografica IMAX, de regula, AFI Cotroceni. As avea de ales intre randurile 6 si 10. Care credeti ca este mai bun pentru o experienta...? (mai mult)
Ce filme de tokwando ati vavut, dar sa fie cu actiune.
Damon Salvatore și Elena Gilbert vor avea copii? The Vampire Diaries!
Buna dimeneata! Va uitati la noua telenovela "Fructul Oprit"? Cum era normal ca romanii sa faca un remake, l- au facut pe acesta. O chestie foarte interesanta, cel putin in banner- ul filmului de...? (mai mult)
Cine vrea sa facem schimb de codurile emisiunii Asia Express?
Care este codul numarul 1 de la emisiunea Asia express? Va rog mult sa imi spuneti, dau funda.
Da-ti-mi va rog alte seriale faine in afara de: Teen Wolf, The vampirine diaries, Stranger Things si Riverdale, pentru ca le-am vast. Va rog sa fie de genul actiune sau ceva gen thriller
Cum scot serialele de pe netlfix de la,, continue watching " pe PS 4. Dau la contul meu si nu imi apare,, Activity" ca sa pot sa le sterg
Care e cel mai bun serial vazut si de ce?
Cum poti sa nu incalci drepturile de autor pe Youtube cand pui un clip video de la tv pe Youtube?
Cum vi se pare serialul "Westworld"? Mie mi se pare cel mai bun serial vazut pana acum.
(Piatra Neamț) Cine îmi poate spune cât este un bilet la cinemacity?
Un top al filmelor pe care le-ați văzut?:D
Știți cumva dacă au făcut și alte țări ASIA EXPRESS? Dacă da, care și dacă au făcut ceva asemănător dar emisiunea s-a numit altcumva, va rog sa-mi ziceți. Multumesc :)
Care este ultimul film pe care l-ati vazut? Impresii?
Imi spuneti daca va rog cum as putea sa pun un video de 7 gb pe 2 dvd uri de 4 gb?
Este bun de ceva anime ul bleach?
Mi-am adus aminte de o replica dintr-un film, dar nu mai știu ce film a fost. "Părinții tăi nu au făcut niciodată s*x, iar tu ești adoptata". Știe cineva?
Imi spuneti niste anime- uri interesante? care e anime- ul vostru preferat? Sa fie cu actiune si romantic(sa nu fie ecchi) Vreau si o mica descriere si sa imi dați mai multe anime- uri ca sa am de unde...? (mai mult)
Cine îmi poate spune codurile la episoadele 2, 3,4,5,6 la emisiunea Asia Express?
Heey vreau si eu ceva filme in care sunt rapiti copii sau oameni si alti incearca sa ii salveze..sau filme in care nebunii intra peste oameni (stici ce vreau sa zic) //maybe funda :)
Buna seara... am si eu o intrebare. Am vazut pe internet un film de fapt un trailer si am uitat numele filmului. In film este vorba de niste puștii care sunt imbracati in niste salopete si sunt murdari....? (mai mult)
Când apare episodul 20 sezonul 3 la serialul Lucifer?
De ce nu se mai difuzeaza Inazuma 11 la tv? Adica sunt fan al seriei si nu inteleg de ce nu s- a mai difuzat. Am auzit ca e din cauza ca nu prea se uita lumea dar am intrebat pe la scoala si foarte multor...? (mai mult)
Salut, dau funda, cum se numeste filmul ala horror in care niste copii filmeaza cum isi omoara rudele, si devin fantome si etc.
Exista sezonul 3 din Riverdale? Daca da, cand apare?
Salut stie cineva daca telenovela legaturi riscante mai incepe
Stie cineva un film în venul celor precum "DaVinci's Code"? Genul celor bazate pe religie, mister!
Stiti filme de dragoste cu subtitrare care se pot gasi pe Youtube?
Vreau niste detalii de serialul Doctor Who la fiecare sezon...
Stie cineva daca se difuzeaza Lucifer la tv?
Heeei vreau si eu ceva filme horror cu petreceri/adolescenti, poate dau funda :) :>
Care știe showuri din acelea coreene sau chinezești cu ei sunt puși să se urce pe butuci de lemn și nu trebuie să cadă iar butuci sunt unși cu ulei? În fine știți voi acele showuri mă refer...? (mai mult)
Buna, cei care va uitati la anime-ul Tokyo ghoul, stiti daca Shiro/Nishiro (sora Kuronei) a murit și dacă da în ce sezon.
Hei TPU cine imi poate recomanda un anime horror înafara de tokio ghoul.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!