Stiti filme de dragoste cu subtitrare care se pot gasi pe Youtube?
Vreau niste detalii de serialul Doctor Who la fiecare sezon...
Stie cineva daca se difuzeaza Lucifer la tv?
Heeei vreau si eu ceva filme horror cu petreceri/adolescenti, poate dau funda :) :>
Care știe showuri din acelea coreene sau chinezești cu ei sunt puși să se urce pe butuci de lemn și nu trebuie să cadă iar butuci sunt unși cu ulei? În fine știți voi acele showuri mă refer...? (mai mult)
Buna, cei care va uitati la anime-ul Tokyo ghoul, stiti daca Shiro/Nishiro (sora Kuronei) a murit și dacă da în ce sezon.
Hei TPU cine imi poate recomanda un anime horror înafara de tokio ghoul.
Stie cineva seriale despre filosofie/filosofi?
Cine imi recomanda un serial gen da vinci demons?
Ce seriale urmariti? *Funda*
Deci cred ca acum vreo 3 ani am vazut un film cu niste serpi ai unei batrane care cade cu masina in lac si merge un barbat sa o salveze si parca serpii aia ajung inauntrul barbatului si devine demon...? (mai mult)
As dori un anime gen Hellsing, ce imi recomandati?
De unde pot downloada cuidado con el angel? În spaniolă de preferat. Multumesc
Cum se numeste stilul se luptă din Teen Wolf? Funda❤
Stie cineva cand va incepe filmul femeia sarpe sezonul 3?
stie cineva cum se numeste filmul in care actorul opreste timpul dupa care deseneaza persoanele din jur? funda cine stie. multumesc.
Știți când apare un nou sezon di Fairy Tail?
Ceva filme in care oameni se adapostesc si isi fac provizi intr- o casa sau ceva, adica se baricadeaza de zombie/vampiri/monstri idk orice, filme din astea de genul gen survival unde sunt vanati unul ...? (mai mult)
Spuneti-mi niste filme horror foarte infricosatoare din cauza carora nu ati putut dormi sau ati avut "incidente" neplacute. Nu ma intereseaza neaparat jumpscarea, ci acel feeling de neliniste.
Cate sezoane are urziala tronurilor? Si cate episoade sunt pe sezon?
Salut unde pot vedea si eu sezonul 5 episodul 3 din Onoare si respect care e sambata pe tvr 2
Buna, imi puteti spune niste filme ( comedii combinate cu erotica ) ca si (Friends with Benefits)
Salut,poate sa-mi dea si mie cineva o lista cu toate filmele in care apar eroii din Justice League?
De ce nu se fac și la noi în Țară filme prin păduri, stânci, castele gen Robin hood să arate când trag cu săgeți apoi să le țâșnescă sânge din cap adăugând efecte de tăieturi, or...? (mai mult)
Cine imi zice cele mai bune filme de la Pixar?
Vreau un film bun Horror, cine stie unul bun.
Hei,vreau sa stiu când apare Suicide Room 2?
stiti cumva filme gen The Crazies? dau funda.
Bună, TPU! Am nevoie de episodul 69 și Soy luna, sezonul 2 de pe data de 29 martie 2018, vă rog, dau FUNDĂ.
Stie careva cum se numeste filmu care se dadea pe Jetix/Disney Channel in care sunt duși 2 copii la o bona, iar batrana in casa careia sunt ținuți are o pivnița plina cu bani?
Stiti filme in care sa fie vorba despre un adolescent, nu neaparat adolescent, o persoana care sa se trezeasca dintr- o data si sa realizeze ca are alta familie, prieteni, alte cunostinte, alt nume, alte...? (mai mult)
aveți idee daca Supernatural se va termina curand adica sez 13 e ultimul? Sau 14? Sau continua cu sezoanele mai mult, eu abia ajung la sezonul 2 :(( si as vrea sa stiu daca se termina curand...? (mai mult)
Buna vreau si eu ceva filme/seriale de groaza..gen cu jocuri sau crime legate de internet..sau ceva nou sau iesit din comun, , , because m- am plictisit sa tot vad aceleasi filme :) #daufunda daca...? (mai mult)
De ce filmele și jocurile video 3D sunt pe cale de dispariție?
Vreau sa ma apuc de un serial dar nu ma pot hotărâ. Ce serial imi recomandați. Imi place mult genul horror. Funda
Heii! Stiti o persoana de pe Youtube care vorbeste despre seriale. Din Romania
Ceva filme / seriale cu extratereștrii și civilizații antice (combinate în același film) cunoașteți? Merci din suflet!
Stie cineva unde pot gasi filmul cool kids don't cry sau de unde l-as putea descarca? am gasit doar unul in portugheza si nu am reusit sa gasesc o subtitrare buna pentru el nici in engleza
In episodul din Las Fierbinti din data de 29 martie, Giani s-a combinat cu tipa aia la taierea moțului sau ma rog, nunta cum ii spuneau ei, cum se numeste melodia pe care dasna giani cu tipa aia?
Stie cineva din ce film este secventa asta: https://youtu.be/DNkGO9PeC2s? Ofer funda!
Ce seriale imi recomdandati? Vreau sa mentionez ca am mai vazut The Vampire Diaries, The Originals, Pretty Little Liars si in prezent ma uit la Riverdale. Daca puteti sa le faceti un rezumat...? (mai mult)
am terminat serialul true blood mi-ați putea recomanda ceva serial asemenator cu scene 18+ sau ceva film? Dau funda
Nu stiu cum sa zic dar mie nu prea imi place orice fel de film si as dori un film care chiar sa- mi placa dar nu stiu ce fel de film ( imi place aventura dar nu filmele de aventura gen in padure si supravietuire,...? (mai mult)
Cine imi zice un film de aventura?
Hei, TPU! Caut un fost documentar de la National Geographic daca nu ma insel, in care prezenta dezvoltarea de la nastere pana la batranete a unui om, narata. Stie cineva cum se numea? Multumesc...? (mai mult)
Cine imi spune niste filme horror faine.Precum Silent Hill
Ce filme au aparut in ultimult timp si sunt interesante?
Am vazut cam prin anii 2000- 2005 un film de groaza cu niste creaturi/ monstruleti gen ca niste gnomii care la inceput erau prieteni cu oamenii iar apoi au inceput sa ii atace si sa cucereasca orasul insa...? (mai mult)
Știe cineva care părți are filmul/serialul Labirintul... știu că are 3 părți sigur dar mă întreb... oare are și 4 sau mai multe sau? Știe cineva in mod sigur? Mulțumesc
Caut un serial cu niste adolescenti care au unele puteri supranaturale, gen x-man sau the tomorrow people care mi-a placut foarte mult.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!